ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد ظاهر و باطن انسان ها ✳️ با مقدمه و نتیجه

متن انشاهای زیبا درباره ظاهر و باطن انسان ها و قضاوت کردن در مورد آن

انشا در مورد ظاهر و باطن انسان ها ؛ یکی از پر تکرار ترین درس هایی که در این دنیا می گیریم این است که هیچ وقت در مورد انسان ها قضاوت نکنیم زیرا نمی شود فهمید که در دل یک انسان چه می گذرد. برای مشاهده متن هایی زیبا در این زمینه در ادامه با بخش انشا ماگرتا همراه باشید.

مطلب پیشنهادی: انشا در مورد غیبت و تهمت

انشا در مورد ظاهر و باطن انسان ها

انشا در مورد قضاوت نکردن از روی ظاهر

مقدمه: ظاهر و باطن انسانها بسیار متفاوت است. پشت خنده های پر صدایی ممکن است دردهای بزرگی باشد، حرف زدن انسانها در حالت شادی و خوشی دلیل بر بی غمی نیست و سکوت هم دلیل بر بی کسی نیست. هرگاه یکی را دیدید که می خندد انگ بی خیالی به او نزنید.

بدنه: گاهی فردی را می بینیم که همیشه در حال خنده است و با همه خوب حرف می زند، همیشه مهربان است و با همه خوب برخورد می کند، دردش پنهان می کند و کسی از حرفهای مگوی او خبری ندارد، هربار که حالش را بپرسیم می گوید شکر، خوبم. هیچ گاه توقعی ندارد و همواره از خدا کمک می خواهد. این افراد طوفانهای سختی پشت سر گذاشته اند و روزهای درد فراوانی داشته اند.

انسانهایی وارسته که دردشان را فقط به خدا می گویند. کسی نمی تواند کمکشان کند، چه انسانهای باشرفی هستند و پر از مردانگی، ظاهرشان با مردم است و باطن باخدا، مردمی که شاید گرسنه سر بر بالش بگذارند ولی کسی نداند و صورت با سیلی سرخ کنند.

نوع دیگر از ظاهر و باطن می دانید چیست؛ این که انسانها در ظاهر با شما خوب و خوش رو حرف می زنند، ولی در باطن و پشت سر دشمنتان هستند. روبه رو نرم و مهربان و از پشت خنجر به دست، شما را بدرقه می کنند. مردمی که با دشمن شما دوست می شوند و از شما حرف می زنند. گاهی از شکست شما خوشحال می شوند و از پیروزی شما سرخورده، این است که می گویند ظاهر و باطنش یکی نیست.

نتیجه گیری: هیچ وقت از روی ظاهر دیگران قضاوت نکنید و خنده را دلیل سرخوشی ندانید، با مردم رو راست باشید و از خنده و خوشی مردم شاد شوید و پشت سرشان حرف نزنید. با مردم بخندیم و نه به مردم، درهایشان را درک کنیم و بی دلیل از مشکلات مردم سوء استفاده نکنیم و حرف زیاد کنیم.

انشا درباره ظاهر و باطن انسان ها برای کودکان

مقدمه: قضاوت کردن از روی ظاهر انسانها را کنار بگذاریم و هر وقت خواستیم در مورد کسی اظهار نظر کنیم، ابتدا کفشش را بپوشیم و راه برویم و سپس قضاوت کنیم. مردم در شرایط و روزهای مختلف ممکن است رفتارهای خاصی داشته باشند پس یک رفتار نشان دهنده کل شخصیت یک فرد نیست.

بدنه: گاهی در میان جامعه افرادی را می بینیم که شرایط زندگی خود را هیچ وقت برای دیگران باز گو نمی کنند و دوست ندارند که مردم از زندگیشان خبر دار شوند، این یک امتیاز است و مقبول، اما در مورد مسائل دینی هم می بینیم که مردم ریا می کنند و گاهی پیشانی داغ می کنند و زمانی هم در ظاهر پولی صدقه می دهند و هزار بار بازگو می کنند.

نمازشان را با صوت می خوانند و برای مردم کلاس می گذارند.اگر یک کار کوچک انجام دهند، هزار بار می گویند و آبروی مردم را می برند. شاید در خانه اصلا نماز واجب هم نخوانند، ولی در مسجد نافله هم بخوانند. روزه نمی گیرند، ولی افطاری می دهند و می خورند، به مردم می گویند که گناه نکنید ولی خودشان گناه می کنند، به گفته حضرت حافظ: واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می رسند، آن کار دیگر می کنند.

این شعر زیبای حافظ به خوبی شرح حال افرادی است که در خلوت هر کاری می کنند و مردم را به درستکاری و اخلاق هدایت می کنند. شاید ریا همین است که در خلوت یک رفتار و در ظاهر رفتاری دیگر که بسیار زشت و نامناسب است. مردمی که تظاهر به اخلاق پسندیده می کنند و در باطن خانواده را رنج می دهند، باید خوب بدانند که تمامی اعمالشان توسط خداوند رصد شده و باید در محضر خدا جواب گوی باشند. اگر مردم و اطرافیان از نیت شما آگاه نباشند، خدا به خوبی آگاه است و می بیند.

اما موضوع دیگر اینکه ما نمی توانیم از ظاهر کسی در مورد باطن و متنش قضاوت کنیم. چرا که پوشش و لباس نشانه ایمان نیست و ممکن است انسانهایی لباس آنچنانی بپوشند و ایمان داشته باشند و افرادی هم لباس موجه بپوشند ولی دین و ایمان نداشته باشند. پس بهتر است قضاوت را به خداوند بسپاریم و بار گناه خود را زیاد نکنیم.

نتیجه گیری: انسان در جایگاهی نیست که در مورد افرادی که مثل خودش هستند نظری دهد، بهتر است ظاهر و باطن انسان را به خودشان و خدایشان بسپاریم. نه نماز زیاد دلیل بر ایمان است و نه ریش زدن دلیل بر کافری و بی دینی، هرکس خود داند و خدایش.

انشاهای پیشنهادی:
انشا در مورد غرور
و
انشا در مورد پرهیزگاری و تقوا

☑️ به پایان متن های انشا در مورد ظاهر و باطن انسان ها رسیدیم، اگر دیدگاهی در این زمینه داشتید حتما آن را از بخش نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 9 =