سبک زندگی

جواب گفت و گو کنید به چشم خویش در گذرگاه صفحه ۶۹ تفکر هشتم

پاسخ و جواب فعالیت در منزل و گفت و گو کنید و معنی شعر به چشم خویش دیدم صفحه 69 تفکر و سبک زندگی کلاس هشتم

جواب گفت و گو کنید و معنی شعر به چشم خویش در گذرگاه صفحه ۶۹ تفکر و سبک زندگی هشتم ؛ امروز قصد داریم تا در این مقاله از بخش آموزش و پرورش ماگرتا به جواب و پاسخ های فعالیت در منزل و گفت و گو کنید و معنی شعر تو نیکی کن در دجله انداز – به چشم خویش در گذرگاه صفحه ۶۷ کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هشتم دوره اول متوسطه ، بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید: جواب گفت و گو کنید صفحه ۶۷ تفکر هشتم
و
جواب فعالیت های درس رفتار پرخطر چیست تفکر هشتم صفحه ۷۸ و ۸۰

جواب گفت و گو کنید و معنی شعر به چشم خویش دیدم صفحه 69 تفکر هشتم
جواب گفت و گو کنید و معنی شعر به چشم خویش دیدم صفحه 69 تفکر هشتم

جواب گفت و گو کنید صفحه 69 تفکر هشتم

در گفت و گو کنید صفحه 69 کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هشتم متوسطه اول آمده است که ” ابیات زیرا بخوانید و مفهوم کلی آنها را بیان کنید. ” در ادامه به معنی و مفهوم ابیات به چشم خویش دیدم در گذرگاه می پردازیم.

معنی شعر به چشم خویش دیدم در گذرگاه – که زد بر جان موری مرغکی راه

معنی شعر هنوز از صید منقارش نپرداخت – که مرغ دیگر آمد کار او ساخت

معنی شعر چو بد کردی مباش ایمن ز آفات – که واجب شد طبیعت را مکافات

معنی سه بیت بالا: من اين صحنه را به چشم خودم ديدم كه روزي پرنده ی كوچكی، موری را شكار كرد و هنوز آن مور را كامل نخورده بود كه پرنده ی دیگری آمد و او را صيد كرد. و در بیت هم گفته شده که اگر تو بدی و فکر کردی در امانی، باید منتظر عکس العمل و پاسخ آن کارت هم باشی.

مفهوم این سه بیت: مفهوم کلی گفته شده در این سه بیت، در مورد این است که اگر فکر میکنی زرنگی و بد میکنی، باید منتظر زرنگی و بدی افراد دیگر هم باشی!

***

معنی شعر تو نیکی می کن و در دجله انداز – که ایزد در بیابانت دهد باز

معنی: این بیت که یک ضرب مثل هم می باشد، به معنی نیکی کردن به دیگران، بدون هیچ چشم داشتی از آنها است، چرا که در نهایت همان نیکی کردن به خود فرد برمی گردد.

مفهموم: به طور کلی این بیت به ما می گوید که نیكی هایی كه انجام می دهیم به ما باز میگردند. و هر کسی که نیکی کند،‌ خدا نیز به او نیکی خواهد کرد.

همچنین بیشتر بخوانید: معنی ضرب المثل تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

***

معی شعر از مکافات عمل غافل مشو – گندم از گندم بروید جو ز جو

معنی: هر چی که از خوب و بد (اعمال و کارهایت) در این جهان بکاری، همان را در آینده برداشت می کنی.

مفهوم این بیت: همانطور که اگر گندم بکاری، گندم بدست برداشت میکنی، و اگر جو بکاری، جو برداشت می کنی، در این صورت اگر شما بدی کنی، حتما بدی هم خواهی دید و همین طور خوبی کنی همان خوبی را دریافت خواهی کرد.

***

معنی شعر این جهان کوه است و فعل ما ندا – سوی ما آِد نداها را صدا

معنی: این دنیا مانند یک کوهی است که اعمال و کارهای ما مثل یه فریادی و صدای بلند در کوه طنین می افکند (پخش می شود) و همان فریادی که در کوه زده ایم، دوباره به طرف خودمان بر می گردد.

مفهوم: مفهوم بیت بالا این است که به طور کلی هر کاری را که بکنید عکس العمل آن را هم همان گونه دریافت خواهید، یعنی اگر بدی کنید، بدی می بینید و در مقابل اگر خوبی کنید، با خوبی مواجه می شوید.

همچنین بخوانید: جواب گفت و گو کنید صفحه ۶۵ تفکر هشتم

در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ و جواب های گفت و گو کنید و فعالیت در منزل درس خط کشی تفکر و سبک زندگی هشتم صفحه ۶۹ متوسطه اول که در مورد معنی و مفهوم شعر تو نیکی کن به چشم خویش دیدم است، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید. در آخر شما هم میتوانید جواب های دیگر خود را نیز در بخش دیدگاه با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫18 دیدگاه ها

  1. بسم تعالی
    سلام و درود خدمت منتشران سایت ماگرتا مطلب گذاشته در سایت بسیار قابل درک و مفهوم عبارت ها یکسان با روی سوال می باشد بنده یک خواهشی که از مکاتب سایت دارم این است که مطالب را در یک جمله ترکیب بنده کنند امید وارم درخواست بنده را بپذیرید و مطالب را کوتاه ومختصر کنید تشکر از سایت علمی ماگرتا برای ما دانش آموزان برای استفاده

    1. سلام: قبلا قرار دادیم. در سایت جستجو کنید یا این لینک را کپی کنید:‌ https://magerta.ir/lifestyle/answer-activities-on-pages-78-and-80-eighth-thought

    1. بسیار عالی و در قالب مناسب فقط متاسفانه مطالب خیلی طول داده شده و دریک ابعاد مناسب مطرح نشده یعنی می توان با یک جمله این همه عبارت را ترکیب کرد لطفا مطالب را در یک جمله بیان کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =