سبک زندگی

جواب کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم ❤️ انواع لباس در دوره های تاریخی

پاسخ کاربرگ شماره 19 : انواع لباس در دوره های تاریخی مطالعات ششم را در این صفحه بچسبانید.

جواب کاربرگه ی 19 مطالعات اجتماعی ششم دبستان مربوط به بخش انواع لباس در دوره های تاریخی در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز عزیز فراهم شده است.

مطلب پیشنهادی : جواب کاربرگ ۲۰ اجتماعی ششم

پاسخ کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم

جواب کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم

از کتاب های تاریخ سال های گذشته یا کتاب ها و مجلات دیگر، چند تصویر از پوشاک مردم ایران مربوط به دورهای تاریخی را انتخاب کنید و در این صفحه بچسبانید. چه ویژگی هایی در لباس های هر دوره مشاهده می کنید؟ زیر هر تصویر توضیح کوتاهی بنویسید.

جواب کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم

۱- دوران مادها : در این دوره تاریخی لباس های مردان و زنان تفاوت زیادی با یکدیگر نداشته است و تنها وجه تمایز آن ها در نوع پوشش سر می باشد. پیراهن مادها بدون چین و درز بوده و بلندی آن تا زانو بوده است. همچنین کفش مادی از چرمی یک تکه دوخته می شده است.

انواع لباس های تاریخی برای کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم

۲- دوره هخامنشیان : در این دوره زنان پیراهن های ساده و بلند با راستای چین و آستین کوتاه به تن می کرده اند، همچنین در زمان هخامنشیان زنان پارسی از چادر نیز استفاده می کرده اند. می توان گفت لباس های مردان و زنان این دوره تا حدودی شبیه به دوران مادها می باشد.

لباس های ایرانیان در طول تاریخ برای کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم

۳- دوره اشکانیان : در این دوره از تاریخ ایران به عنوان یکی از دوره های غنی در پوشاک بوده است. مردان از دو نوع پوشش «ویژه سواران دارای اسب های زره پوش» و «لباس های اشرافی» استفاده می کرده اند. از جمله ویژگی های این نوع لباس ها می توان به استفاده از شلوار به واسطه تناسب آن با اسب سواری اشاره کرد.

بر خلاف دو تصویر قبل در دوره اشکانیان زنان پوششی کاملاً متفاوت با مردان داشته اند. در لباس های زنان این دوره می توان چین و شکن های متعدد و آراستگی پارچه های ظریف، به اضافه‌ی نقش‌های تزیینی هندسی و شکیل را مشاهده کرد.

پوشش و پوشاک زنان و مردم  ایران برای کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم

۴- دوره زندیه : در دوره زندیه پوشاک خانم ها پیراهن هایی تنگ با یقه گرد و دوخته شده از نخ و ابریشم بوده است. مردان این دوره شلوار گشاد و بلندی که از پارچه های راه راه که بطور مورب دوخته می شد به پا می کردند و روی آن دامن گشاد و نسبتا بلندی می پوشیدند که تا وسط ساق پا می رسید.

✅ شما چه لباس های تاریخی دیگری را برای جواب کاربرگ ۱۹ مطالعات اجتماعی ششم صفحه ۱۰۵ پیشنهاد می کنید؟ از طریق بخش نظرات، دیدگاه خود را برای ما بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫126 دیدگاه ها

  1. فقط هم توضیحش زیاده هم اینکه تصاویر رو از کجای کتاب بیارم بچسبونم یه چیز بدید داشته باشه برای یه عکس 1 صفحه توضیح نوشتین یه عکسایی هم بزارین که تو کتاب باشه😐💜

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 4 =