سبک زندگیمهارت های زندگی
موضوعات داغ

آموزش تزیین میوه شب یلدا ۹۸ + ایده یلدایی جدید

جدیدترین میوه آرایی شب یلدا 1398

آموزش تزیین میوه شب یلدا : چند روز بیشتر تا شب یلدا باقی نمانده است. و حال و هوای طولانی ترین شب سال در میان مردم جاری شده است. در هر گوشه از شهر یا حتی شبکه های مجازی نشانه ای از شب یلدا یافت می شود. که مژده یک شب سرشار از شادی و سرور را می دهد.

با نزدیک شدن به شب یلدا همه به دنبال مدل های جدید و زیبای تزیین میوه شب یلدا هستن، خصوصا عروس خانم ها و خانواده آقا داماد. امروز در بخش میوه آرایی با مدل های جالب تزیینات شب یلدا در خدمتتون هستیم.

تزیین هندوانه و به سبک ها و شکل هایی خلاقانه ، زیبایی شب یلدای شما را دو چندان می کند. با تزیین زیبا و متفاوت هندوانه و میوه های شب یلدا و سفره شب یلدا خلاقیت و سلیقه ی خود را به رخ بکشید. با ماگرتا همراه باشید.

تزیین آناناس برای سفره شب یلدا

۱- آناناس را با تاجش به شکل عمودی و از طول نصف کرده و داخل هر کدام را خالی کنید و آناناسها را نگینی و چهارگوش خورد نمایید .داخل یکی را ، از آناناسهای نگینی و چند دانه انگور در لابه لای آنها پر کنید و بقیه را برای زدن به سیخهای چوبی کوچک کنار بگذارید. به سیخ های نازک کباب چوبی یک تکه آناناس ،یک حلقه موز ، یک تکه سیب ،یک حلقه کیوی ،نصف پر پرتقال را با فاصله رد کنید و یک عدد انگور درشت هم به نوک سیخ بزنید ،سپس در ظرفی که می تواند سیلور یا کریستال مناسب باشد دو آناناس را به طوری که یکی پر از مخلوط آناناسهای خورد شده و انگور است و دیگری را برعکس گذاشته و این سیخ ها را در آن فرو کرده قرار دهید .میتوانید این سیخ های میوه ای را اطراف آناناس پر نیز فرو کنید. همچنین میتوانید این کار را بر روی خربزه یا هندوانه نیز انجام دهید.به شکلها توجه فرمایید.

۲-پوست آناناس را با چاقویی تیز یا لیزری برداشته و قسمت لیمویی رنگ آن را از بالا دور تا دور اریب مثل گردنه هایی بر روی یک کوه آناناسی به پایین در بیاورید که برای این کار می توانید ابتدا با نوک چاقو این حالت مار پیچی را روی آناناس ایجاد کرده و سپس زیر هر کدام را خالی کنید .البته این روش مربوط به کسانی است که از وسایل و لوازم مخصوص تزیین میوه ها نداشته باشند چرا که با چاقوهای مخصوص این کار بسیار سریع تر وراحت تر میشود به انواع میوه ها شکل داد.

۳-آناناسها را به مربع هایی هم اندازه و نسبتا نازک و بزرگ برش دهید و سه تکه از آن را برداشته و بین آنها را یا خامه ی شیرین شده همراه با پودر نارگیل یا پسته و یا بستنی وانیلی گذاشته و به تعداد درون ظرفی چیده ودر سفره یلدایی خود قرار دهید.

۴- آناناسها را که از پوست جدا کرده اید می توانید با انواع قالبهای کوچک شیرینی شکل داده و به سیخ های کوچک کبابی چوبی بزنید و در ظرفی چیده و در سفره ی خود جای دهید.

۵-آناناس را ایستاده و از عرض طوری برش دهید که دو سوم در پایین و یک سوم آن به همراه کلاهک آن در قسمت بالا قرار گیرد سپس داخل آن را خالی کرده و از بستنی زعفرانی پر کنید . یک سیخ کباب چوبی در داخل و مرکز آن قرار داده و قسمت بالایی به همراه کلاهک را بر روی آن آزاد قرار دهید یعنی محکم نکنید تا مثل دربی نیمه باز بر روی نیمه ی دیگر قرار گیرد.داخل آناناس را بسته به سلیقه ی شخصی خود از هر میوه ی خورد شده و یا فقط آناناس هم می توانید پر کنید.

تزیین سفره یلدا

تزیین پرتقال و سیب سفره یلدا

۱-یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید و جدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب واز داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند وکاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها ۴ تا ۵ لایه ی هفتی شکل خواهید داشت و البته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند.پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا درآید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.

هم می توانید این دو سیب را بر روی سیب های دیگر یا میوه های دیگر قرار دهید و هم با برداشتن لایه ای از زیر سیب و قراردادن آن با خلال دندان در جلوی پرهای قو آن را کامل کرده و به شکل دو قوی زرد وقرمزدر کنار میوه ها قرار دهید.

۲- چند عدد سیب سرخ را در ظرفی بچینید و همراه با آنها آجیل هایی مثل گردو و بادام درسته قرار دهید و برای زیبایی بیشتر می‌توانید مانند شکل از شکلات یا بیسکویت های زیبا یا از شمع های مختلف و رنگی نیز استفاده کنید

۳- پرتقال را از اطراف و دور تا دور، دورانی مثل سیب پوست کرده و جدا کنید.پرتقال پوست شده را از وسط کاملا باز کرده و پوست آن را به شکل گل در آورده در وسط آن قرار دهید روی میوه های با پوست یا وسط ظرف میوه های پوست شده ی آماده قرار دهید .

۴- پرتقالهای پوست شده ی آماده را از هم جدا کرده وبا میوه های پوست شده ی دیگر مثل سیب وکیوی وآناناس وخیار حلقه وخورد شده به طور جداگانه در ظرفهای چند قسمتی یا ظرف گردی که خودتان آنها را جداگانه می چینید قرار داده و برای پذیرایی با یک چنگال آماده کنید.

میوه آرایی شب یلدا

تزیین هندوانه برای سفره شب یلدا عروس

۱- آن را از طول زیکزاک یا دالبر و نیم دایره ،نیم دایره ای برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن یک دسته ی زیکزاکی یا دالبری نگه دارید تا به شکل سبد شود و سپس هندوانه های داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولی ویا با قاشقهای بستنی در آورده و برای اینکه همه ی هندوانه ها را گرد گرد در بیاورید از ابتدا که همه ی توپها را در می آورید در ظرفی دیگر ریخته و سپس همه را به سبد هندوانه ای خود وارد کنید.می توانید برای پذیرایی از چوب های کبابی کوچک که چند عدد را در توپهای هندوانه ای فرو کرده اید و به آن شکل زیبایی هم می بخشد به جای چنگال استفاده نمایید.

۲- هندوانه را از عرض و بدون دسته باز هم زیکزاکی یا دالبر برش داده واین بار در ظرفی مربع شکل برش دهید و با چنگال‌های سفید کوچکی که از فروشگاههای لوازم شیرینی می توانید تهیه کنید در این هندوانه های مربعی شکل زده و از مهمانان شب یلدایی خود پذیرایی کنید.می توانید برای زیباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روی آن می پاشید استفاده نمایید.

۳- پوست هندوانه را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری بردارید که سفیدی های زیر پوست باقی بماند وتنها پوست سبز آن جدا شود ،سپس یک گل رز را در نظر گرفته و با برش هایی بر روی پوسته ی سفید هندوانه آن را بوسیله ی چاقوی لیزری به شکل گل در بیاورید.

۴- هندوانه را از طول نصف کرده و ۵ تا ۱۰ سانت روی آن را به شکل ترمه برش دهید که برای این کار می توانید شکل ترمه را ابتدا بر روی آن با نوک چاقو کشیده و سپس اطراف آن ۵ تا ۱۰ سانت رویی را به آرامی خالی کنید به طوری که یک ترمه ی قرمز از هندوانه در رو و بقیه ی آن به شکل قبل با پوسته ی سبز در زیر قرار داشته باشد.

۵- هندوانه را از وسط نصف کرده و همراه با پوست آن ،برشهای نیم دایره ای هم اندازه ای درست کنید همانطور که همیشه برش می‌دهید با این تفاوت که همه هم اندازه ونسبتا نازک باشند ،سپس آنها را درون سینی گرد سیلور یا کریستال و بلور مانند پره های پنکه مشترک در نقطه ای در مرکز قرار دهید .

هم‌چنین بخوانید :
خوابی راحت با راهکارهای بسیار آسان!

۶- هندوانه را از وسط نصف و سپس باز نیمه ها را از وسط دقیق نصف کنید تا چهار قسمت بزرگ مساوی داشته باشید ،سپس آنها را با پوست از طول به شکل برش برش های هم اندازه ی مثلثی شکل در آورید و همه را در ظرف استیل ماهی شکل مانند پولکهای ماهی پشت سر هم قرار دهید ویا در ظرفی بیضی شکل پشت هم برای پذیرایی بچینید .می توانید در کنار تزیینات دیگر هندوانه ها مقداری را برای بچه ها به این شکل آماده نمایید که بسیار راحت و در عین حال زیباست .

۷- روشهای ساده دیگر را تنها با تصویر برای شما نمایش می‌دهیم. امیدواریم که مورد توجه شما کاربران عزیز قرار گیرد.

تزیین هندوانه سفره شب یلدایی

تزیین انار برای سفره شب یلدایی

۱-انار ها را در صورت خشک و سفت بودن تاجشان از قسمت تاجشان نیم ساعت درون آب ولرم قرار داده و سپس تاج آن را با دست از هم باز کرده تا مثل گلبرگهایی به پوست انار بچسبد و در کنار میوه ها قرار دهید.

۲- کلاهک و تاج انار را تا نیمه به گونه ای از آن جدا کنید که داخل انار هیچ به هم نریزد و به شکلی درآید که انار از نیمه با پوست وقسمت رویی آن باز دیده شود .این مدل در کنار میوه های دیگر زیبا دیده خواهد شد.

۳-پوست انار را با یک چاقوی لیزری تیز از روی آن برداشته یا انارها را همینطورکامل ودرست درون ظرفی جداگانه قرار دهید ویا به قطعات کوچکتری که بسیار برای مصرف راحت تر است در آورده وبر سر سفره ی یلدایی خود بگذارید.

۴- انارها را دانه کرده درون کاسه ای بلوری بریزید و در لابه لای آنها چند نگین کوچک آناناس و انگور ریخته و چند تکه از انارهای کوچک هرمی شکل نیز روی آنها بگذارید .

تزیین انار شب یلدا ۹۸

تزیین لبو سفره شب یلدا ۹۸

۱- قبل از پختن چغندرها می توانید پس از آنکه پوست نازکی از روی آنها برداشتید با یک چاقوی تیز آنها را به شکل گل رز در آورده و سپس بپزید .چند شلغم را نیز به همین ترتیب و قبل از پختن به شکل گل درست کرده و سپس در ظرفی یک در میان کنار هم بچینید .

۲- چغندر ها را پخته و حلقه حلقه کنید و از قالبهای گل یا قلبی شکل یا ترمه ای شکل شیرینی استفاده کرده و از حلقه های لبو این شکلها را در آورید .برای درست کردن شلغم ها آنها را قبل از پختن که البته حلقه های ابتدایی آنها نیز پهن و کلفت باشد به این صورت در آورید و هنگام پختن نیز حتما به آنها نمک زده تا له نشوند سپس لبوها و شلغم هایی را که به شکل دلخواه در آورده اید، در ظرفی تخت و صاف و به دلیل رنگ پذیری شلغم ها جداگانه بچینید و بر روی آنها چند عدد چنگال کوچک سفید پلاستیکی قرار دهید،سپس خورده ها و اطراف این قالبها را ریز کرده و در ظرفی دیگر که آن هم بهتر است تخت و صاف باشد تنها دور تا دور ظرف بریزید و باقلا ها ی پخته شده را در وسط ظرف ریخته ،بر روی باقلواها کمی گل پر بریزید و هر دو را در سفره ی یلدایی خود قرار دهید.

۳- لبوها را به روشی که در قسمت ۲ گفته شد به شکل دلخواه خود در آورید و سپس آنها را بر روی ماستهای چکیده ای که قبلا در ظرفی ریخته اید قرار داده و چند عدد گردو و پسته نیز لابه لای آنها بگذارید.

۴- لبوها را حلقه حلقه کرده و در ظرفی با کمی پودر پسته و نارگیل و خورده های گردو تزیین نمایید .اطراف ظرف را نیز می توانید از شلغم های حلقه حلقه برای تزیین و هماهنگی رنگ سفید و قرمز استفاده کنید.

تزیین لبو شب یلدایی

نکات تزیین سبد میوه شب یلدا

  1. اگر می خواهید میوه های بیشتری در سبد میوه شب یلدا خود داشته باشید، می توانید فضای باقیمانده را به جای شمع با میوه ها پر کنید.
  2. در تزیین سبد میوه شب یلدا، هیچ گونه محدودیتی ندارید. و می توانید با سلیقه و خلاقیت خود، و با استفاده از همین وسایل سبد هایی با ظاهری متفاوت بسازید.
  3. می توانید از رنگ های طلایی و نقره برای رنگ کردن میوه های کاج استفاده کنید. این کار را با استفاده از اسپری رنگ انجام دهید.
  4. با همین روش تزیین سبد میوه، می توانید برای مناسبت های گوناگون، سبد میوه و گل متناسب با آن مناسبت را بسازید و تزیین کنید. مثل سبد میوه مناسب شب یلدا یا نوروز، و همچنین هدیه و پیشکش های مناسب در رسوم قبل از ازدواج.
  5. می توانید میوه های مانند انار یا کیوی را برش داده، و سپس در اسفنج قرار دهید. تا به این ترتیب زیبایی و تازگی بیشتری به سبد میوه شب یلدا خود ببخشید.
سفره آرایی میوه های سفره شب یلدا
تزیین میوه شب یلدا

ایده سفره آرایی شب یلدا با میوه ها

۱. تزیین میوه های برش خورده

اگر دوست دارید یک تزیین میوه خاص داشته باشید می توانید همه میوه ها را به صورت دایره ای یا شکل مورد نظرتان گرد گرد ببرید و روی یک دیس زیبا به صورت ردیف ردیف یا دایره دایره بچینید. این مدل تزیین هم برای شب چله عروس و هم برای پذیرایی داخل خانه بسیار زیبا خواهد بود و خوردن آن هم طبیعتا ساده تر است اما بهتر است پس از پایان تزیین روی میوه ها را با سلفون بپوشانید تا تیره و پلاسیده نشود.

۲. تزیین سبد میوه

تزیین میوه برای شب یلدا یا هر مناسبت دیگری در سبد از معمول ترین و محبوب ترین روش هاست ترکیب رنگ انواع میوه با رنگ حصیر ترکیب رنگی است که بدون هیچ دیزاین خاصی زیبا و خیره کننده خواهد بود هرچند استفاده از روش های مختلف میوه آرایی به زیبایی دوچندان سبد میوه شما کمک خواهد کرد.

۳. تزیین میوه در سیخ های چوبی

این روش هم روش جذابی است که البته بیشتر مناسب زمانی است که شما قرار است در خانه خود از مهمان ها پذیرایی کنید چون وقتی میوه برش میخورد ممکن است سریع پلاسیده و تیره شود و لازم است پس از برش دادن در یخچال نگهداری شود. در این روش میوه های مختلف با قطعه های تقریبا یکسان برش میخورد و با سلیقه روی سیخ های چوبی تزیین می شود سپس می توانید این سیخ ها را درون یک گلدان یا ظرف مناسب قرار دهید و از مهمان‌های خود پذیرایی کنید.

۴. تزیین میوه به شکل پرنده و حیوانات

تزیین میوه ها به صورت پرنده هایی مثل طاووس و طوسی یا حیوانات ایده ای تکراری ولی در عین حال جذاب و بانمک برای دیزاین و میوه آرایی یلدایی شماست . برای این ایده هم مدل های مختلفی در این نوشته وجود دارد که با مراجعه به آنها کارتان کمی ساده تر خواهد شد.

۵. تزیین میوه با روش های میوه آرایی

روش های میوه آرایی روش هایی مثل حکاکی روی هندوانه و کدو یا ایجاد برش هایی زیبا روی انواع میوه است که میتواند برای دیزاین سبد یا ظرف میوه شما استفاده شود . عیب این روش این است که میوه معمولا در این روش اسراف میشود چون پس از مدتی که در هوای آزاد قرار می گیرد قابل خوردن نیست امام به هر حال اگر طرفدار ایده های حرفه ای دیزاین و میوه آرایی بخصوص برای شب چله عروس هستید میتوانید ایده های متنوعی در این نوشته پیدا کنید.

۶. تزیین میوه با تور و روبان و مروارید

اگر برای روز نامزدی ، عیدی عروس یا شب چله ای دنبال روش های زیبای تزیین میوه هستید استفاده از تور ، روبان ، ساتن و مروارید به خاطر رنگ سفید و عروس طورش بسیار مناسب و هوشمندانه است ، برای این کار میتوانید ابتدا سبد مورد نظرتان را با تور و روبان تزیین کنید ( تزیین سبد عروس ) و سپس میوه ها را با سلیقه درون سبد گذاشته و بعد با رشته های مروارید دسته سبد را خوشگل سازی کنید . موفق باشید : )

۷. تزیین میوه به همراه گل و برگ و کاج

از زیبا ترین و البته به روز ترین روش های میوه آرایی قرار دادن گل های طبیعی و مصنوعی ، میوه درخت کاج و برگ های سبز در کنار میوه است این روش جذابیت فوق العاده ای داد و برای تزیین میوه بخصوص برای شب یلدای عروس بسیار مناسب است .

برچسب ها

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن