سبک زندگی

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی با پیمانه و کره به سبک بازاری ها

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید خانگی بدون فر با پیمانه و کره به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نخودچی : شیرینی نخودچی از دیرباز در سنت مردمان شهر قزوین برای پذیرایی از مهمانان به مناسبت سال جدید در کنار چای می باشد؛ این شیرینی بسیار محبوب است.

با ما در این مقاله از بخش شیرینی ماگرتا همراه باشید تا مرحله به مرحله دستور پخت این شیرینی خوشمزه و محبوب را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه و نرم به روش شیرینی پزی ها

طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری
طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری

مواد اولیه شیرینی نخودچی (برای چهار نفر) 

  • دویست گرم آرد نخودچی
  • یک دوم قاشق چای‌خوری هل سبز ساییده شده
  • صد گرم پودرقند
  • صد گرم روغن جامد
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
  • پودر پسته و خلال پسته برای تزئین 
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

مراحل تهیه شیرینی نخودچی

مرحله اول(مخلوط کردن)
ابتدا پودرقند را دو مرحله الک کنید تا تمامی گلوله های آن از بین برود و به صورت پودری سبک  در بیاید. سپس آن را با روغن در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا زمانی که منسجم شود و فرم خامه‌ای شکل به خود بگیرد.

مرحله دوم(اضافه کردن) 
در این مرحله آرد نخودچی را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با دستتان ورز دهید تا از حالت شکنندگی خارج شود و بعد هل ساییده شده را به همراه ‌وانیل و زعفران به موادتان اضافه کنید. زعفران را به اندازه‌ای که رنگ دل خواهتان را بگیرد، اضافه کنید. می توانید مقداری گلاب جهت خوش بو شدن مواد ، به بقیه مواد اضافه کنید. تقریبا ده  دقیقه خمیر را با دست ورز دهید تا زمانی که وقتی گلوله کوچکی را جدا کردید، به هم بچسبد و شکل بگیرد. 

مرحله سوم(استراحت)
اکنون سر ظرف را بپوشانید و در دمای محیط خانه، به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

مرحله چهارم(قالب زدن)
سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حین خمیر را به کمک وردنه روی سطح صاف پهن کنید تا خمیری صاف و یکدست داشته باشید. دقت کنید قطر خمیر باید حداقل نصف قالب و حتی بیشتر از نصف قالب باشد؛ سپس  با قالب‌ها شکل دلخواهتان را ایجاد کنید. 

مرحله پنجم(قرار دادن خمیر در سینی)
بر روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی‌های قالب‌زده را روی کاغذ روغنی بگذارید ، می‌توانید از خلال پسته و یا پودر پسته برای تزئینِ روی شیرینی استفاده کنید. در صورت تمایل بعد از پخت شیرینی می‌توانید ترافل و یا چیپس شکلات روی شیرینی قرار دهید.

مرحله ششم(پختن)
اکنون سینی فر را در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، قرار دهید. در این مدت چندباری شیرینی‌ها را چک کنید، زیرا دمای فرها با یکدیگر متفاوت است. 

مرحله هفتم(پایان کار)
زمانی که قسمت پایین شیرینی طلایی رنگ شد، شیرینی شما حاضر است. می‌توانید برای مطمئن شدن از پخت آن، با چاقو شیرینی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید تا از پخت آن مطمئن شوید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره

طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادیها خوشمزه به سبک بازاری

نکات طلایی برای پخت شیرینی نخودچی

  • دقت کنید این شیرینی بسیار ترد و شکننده است و زمانی که از فر خارج کرده اید، باید فرصت دهید تا کامل خنک شود و بعد آن را در ظرف دلخواه قرار دهید.
  • *حتما بر روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. در غیر این صورت شیرینی‌تان به سینی می‌چسبد و می‌سوزد.
  • اگر هنگام ورز دادن خمیر، خمیر شما شکل نگرفت و ترک برداشت. بهتر است مواد را یک دور با چرخ گوشت، چرخ کنید.
  • مواد شیرینی نخودچی هرچه بیشتر استراحت کند، شکل و بافت بهتری پیدا می‌کند.

طرز تهیه گوش فیل نازک مرحله به مرحله

شیرینی نخودچی خانگی خود را آماه کنید

شیرینی نخودچی جزو شیرینی‌های خشک حساب می‌شود که به همین دلیل می‌توانید آن را مدت زمان طولانی‌تری در منزل نگهداری کنید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه همراه با چای مصرف کنید.

در این مقاله ماگرتا به دستور پخت شیرینی محبوب نخودچی و همچنین طرز تهیه آرد آن پرداختیم تا بتوانید آن را برای عزیزان‌تان آماده و در کنار آن‌ها میل کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =