این کاپ کیک دو رنگ رو درست کن بزار جلو مهمونت تا چشاش چهارتا بشه
طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ بسیار خوشمزه و لذیذ
کاپ کیکها، خوراکیهای نمکی و شیرین کوچک و جذابی هستند که در طعمهای متنوع و به صورت تکنفره تهیه میشوند. کاپ کیک دو رنگ، یکی از پرطرفدارترین نوع کاپ کیکهاست. این نوع کاپ کیک در دو طعم وانیل و شکلات تهیه میشود و برای علاقمندان به هر دو طعم بسیار خوشمزه است. بافت بسیار نرم و لطیف این کاپ کیک باعث میشود که در هنگام مصرف لذت بیشتری به ارمغان آورد و با استفاده از دو عدد تخم مرغ، می توان حدوداً شش تا هفت کاپ کیک بزرگ را تولید کرد.
تهیه این خوراکی بسیار ساده است و در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را درست کنید. به دلیل خصوصیات ذکر شده، این کاپ کیک یک گزینه عالی برای صبحانه یا دسر در مدرسه بچهها است و همچنین میتواند همراهی بسیار خوبی برای نوشیدن چای در عصرانه باشد. با ما در طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک دو رنگ
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱۱۰ گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
شیر ولرم | ۷۰ گرم |
روغن مایع | ۸۰ گرم |
آرد کیک پزی | ۱۴۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپ خوری |
مراحل طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ
در اینجا مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ همراه ما باشید.
مرحله اول؛ ترکیب آرد و بکینگ پودر و الک کردن آن
برای تهیه کاپ کیک، بکینگ پودر را به آرد کیک پزی اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم؛ ترکیب کردن تخم مرغ به همراه شکر و وانیل
و یک بار الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغها را اضافه کنید.
و شکر و وانیل را اضافه کنید و داخل ظرفی بریزید.
مرحله سوم؛ به هم زدن مواد کاپ کیک
حدود شش الی هفت دقیقه بزنید، تا کاملا کرم رنگ و کشدار و حجیم شود (بسته به قدرت هر همزن زمان هم زدن تخم مرغ و شکر ممکن است متفاوت باشد).
حتما حین هم زدن یکی دو بار همزن را خاموش کنید و دیواره های ظرف را با لیسک دور گیری کنید و ذرات چسبیده به دیواره ها را داخل مواد برگردانید تا هم بخورند اگر این ذرات به صورت هم نخورده روی دیواره ها باقی بمانند باعث ایجاد بوی زهم تخم مرغ در کیک می شوند که بسیار نا خوشایند است.
بعد روغن مایع و شیر ولرم (شیر را در حد ولرم شدن روی حرارت یا داخل ماکروفر گرم کنید) را به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوط و یکدست شدن با دور کند همزن مخلوط کنید.
مرحله چهارم؛ اضافه کردن آرد به مواد کاپ کیک
مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید. و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا مخلوط و یکدست شود و هیچ گلوله آردی داخل مواد نباشد.
مرحله پنجم؛ اضافه کردن پودر کاکائو به مواد کیک
مایه کیک را دو قسمت کنید و روی یک قسمت یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو الک کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله ششم؛ دو قسمت کردن مواد کاپ کیک دو رنگ
مایه کیک وانیلی و شکلاتی را داخل قیف بریزید. برای این کیک می توانید از هر قالب دلخواهی استفاده کنید مثل قالب پای یا قالب مافین یا حتی قالب بزرگ ساده و …
کپسول های کاغذی را داخل قالب قرار دهید (میتوانید از قالب پای استفاده کنید).
مرحله هفتم؛ ریختن مواد کاپ کیک دو رنگ در قالب
با کمک قیف هم زمان از هر دو مایه کیک داخل کپسول بریزید. تا دو سوم قالب پر شود.
اگر انجام این کار برای شما سخت بود می توانید ابتدا مایه وانیلی را داخل کپسول بریزید و بعد مایه شکلاتی را کنار آن بریزید.
روی کاپ کیک ها به دلخواه میتوانید چیپس شکلاتی بپاشید.
مرحله آخر؛ قرار دادن مایه کیک در فر و تزئین آن
قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد برای فرهای گازی، صد و شصت و پنج درجه سانتی گراد برای فرهای برقی به مدت حدودی بیست الی سی دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد.
در انتها با یک سیخ چوبی یا خلال دندان یکی از کاپ کیک ها را از قسمت مرکزی تست کنید اگر خلال دندان تمیز بیرون اومد قالب را از فر خارج کنید.
و اجازه دهید کیکها روی توری خنک شوند. بعد داخل ظرف در بسته نگهداری کنید.
نکات طلایی تهیه کاپ کیک دو رنگ شکلاتی و وانیلی
- اگر قالب پای یا مافین ندارید، می توانید از کپسول های مقوایی مستحکم که بدون نیاز به پایه داخل فر قرار می گیرند، استفاده کنید.
- زمان پخت کیک ممکن است بیشتر از معمول باشد، اگر از قالب بزرگ برای پخت کیک استفاده کنید.
- به جای پودر وانیل، می توانید از عصاره یا اسانس وانیل استفاده کنید.
- در صورت دلخواه، می توانید به جای وانیل، از طعم دهنده های دیگری مانند پودر هل تازه آسیاب شده یا زست لیمو یا زست پرتقال نیز استفاده کنید. انتخاب مواد بستگی به ذائقه و موادی که در دسترس دارید دارد. برای تهیه زست لیمو یا پرتقال، قسمت زرد رنگ لیمو یا پرتقال را رنده کنید.
- یکی از علتهای پف نکردن کیک، این است که در مراحل اولیه وقتی تخم مرغ و شکر را با هم میزنید و مواد باید زیاد هم بخورند، ممکن است مواد بیشتر هم زده نشود. در مراحل آخر و بعد از اضافه شدن آرد که مواد کمتر هم بخورند، ممکن است زیاد هم زده شوند.
- برای چک کردن پخت و پف کیک، نباید در فر را باز کنید. این کار باعث خم شدن پف کیک می شود. بنابراین تا زمانی که حداقل نصف زمان پخت سپری نشده است، مجاز به باز کردن در فر نیستید.
- اگر فر ندارید، می توانید مایه کیک را در فنجانهای چرب شده بریزید و در روی اجاق گاز یا دست سازی که در فر نیست، کیک را بپزید.
- برای تزئین روی کاپ کیکها، می توانید از هر چیز دلخواهی استفاده کنید. اگر کیک را در قالب مافین و به صورت کاپ کیکهای کوچک پختید، میتوانید روی آنها را با خامه فرم گرفته تزئین کنید. همچنین میتوانید بعد از پخت کاپ کیک، روی آن را با عسل رقیق شده چسبناک کنید و پسته خرد شده را روی آن بپاشید.
- برای افزایش طعم و مزه کیک، می توانید از گردو خرد شده یا کشمش استفاده کنید.
- در صورت پخت کیک در قالب بزرگ، می توانید از تکنیک کیک زبرا برای ایجاد طرح در کیک استفاده کنید.
- در صورت استفاده از فنجان به جای قالب برای پخت کیک، حتما داخل فنجانها را به خوبی چرب کنید و از فنجانهای چینی برای پخت کیک استفاده کنید نه فنجانهای شیشه ای!