جواب خود را بیازمایید صفحه ۷۶ شیمی یازدهم تجربی و ریاضی ؛ در این مقاله به پاسخ و جواب سوالات تمرین خودرابیازمایید صفحه ی 76 فصل دوم در پی غذای سالم کتاب شیمی یازدهم تجربی و ریاضی فیزیک متوسطه دوم پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.
همچنین بخوانید: جواب خود را بیازمایید صفحه ۷۴ و ۷۵ شیمی یازدهم

پاسخ و حل خود را بیازمایید صفحه ۷۶ شیمی یازدهم تجربی و ریاضی
هر یک از موارد زیر نقش چه عاملی را در سرعت واکنش نشان میدهد؛ توضیح دهید.

الف) برای نگهداری طولانی مدت فراوردههای گوشتی و پروتئینی، آنها را به حالت منجمد ذخیره میکنند.
پاسخ: عامل دما، با کاهش دما سرعت واکنشهای شیمیایی کاهش یافته و در برخی موارد متوقف میشود.
ب) روغنهای مایع که در ظرف مات و کدر بسته بندی شدهاند، زمان ماندگاری بیشتری دارند.
پاسخ: عامل نور، نور (انرژی) سبب شکسته شدن برخی از پیوندها شده و باعث تغییر شیمیایی ماده میشود.
پ) قاووت گردی مغذی و تهیه شده از مغز آفتاب گردان، پسته و … است. این سوغات کرمان زودتر از مغز این خوراکیها فاسد میشود.
پاسخ: عامل سطح تماس، در گرد قاووت سطح تماس با اکسیژن هوا بیشتر از مغز سالم است لذا فرایند فساد با سرعت بیش تری رخ میدهد.
همچنین بخوانید: جواب در میان تارنماها صفحه ۷۲ شیمی یازدهم
و
جواب خود را بیازمایید صفحه ۷۱ و ۷۲ شیمی یازدهم
توجه: شما دانش آموز پایه یازدهم رشته های نظری ریاضی فیزیک و تجربی می توانید برای دسترسی سریع و آسان تر به جواب تمرینات و سوالات فصل های اول و دوم و سوم کتاب شیمی یازدهم متوسطه دوم ، در انتهای عنوان خود عبارت «ماگرتا» را نیز در گوگل جستجو کنید.
✅ در انتها امیدواریم که مقاله توضیح و جواب سوال های خودرابیازمایید صفحه ۷۶ فصل دوم شیمی یازدهم تجربی و ریاضی ؛ برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. سوالات خود را در بخش نظرات بیان کنید.