انشا در مورد چگونه مدرسه شادی داشته باشیم 🤗 با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری
انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد چگونه مدرسه شادی داشته باشیم با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا
انشا درباره چگونه مدرسه شادی داشته باشیم: شادی در درون انسان ها است و هرکس بتواند این حس خوب را به دیگران منتقل کند، شادی را هدیه کرده است، برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه باشید.
انشا پیشنهادی : انشا در مورد خدا را اینگونه شناختم
انشا درباره چگونه مدرسه شادی داشته باشیم
مقدمه: مدرسه بهترین و زیباترین فضایی است که تاکنون دیده ام، اگر بخواهیم مدرسه شاد باشد و همه با هم خوب و مهربان باشند، باید هر فردی وظایفش را درست و دقیق انجام دهد تا روال درست یک مدرسه را داشته باشد.
بدنه: مدرسه را خانه امن خود بدانیم و از بهترین لحظاتش استفاده کنیم و برای اینکه شاد شود، به همدیگر احترام بگذاریم و از بر زبان راندن کلمات نامناسب و تند و تلخ خود داری کنیم، غم دیگران را غم خود بدانیم و برای شاد کردنشان تلاش کنیم.
با دیگران بخندیم و نه به دیگران، معلم و دانش آمور باید ضمن نگه داری حرمت و حریم هم دیگر با هم دوست باشند و کلاس درس را کلاس زندگی بدانند و لحظه لحظه را برای خوشی و شادی هم بکوشند و عشق را با تمام وجود بر خود و دیگران عرضه بدارند.
هرکس که خود شاد باشد و انرژی منفی به دیگران وارد نکند قدمی در راه شادی برداشته است، مدیر مدرسه می تواند سکاندار این محفل دوستانه باشد و با تمام وجود برای شادی و خوشی دانش آموز تلاش نماید.
معلمان می توانند با برخورد مناسب و دوستانه شادی را در درون دانش آموز زنده نگاه دارند، ورزش، تفریح های سالم، اردوهای یک روزه، بازدید کوتاه مدت و ورزش های درون مدرسه ای می تواند شادی را به درون مدرسه تزریق کند، دادن انگیزه، دوری از نا امید کردن دانش آموز، توجه به تفاوت های فردی، مقایسه نکردن دانش آموزان، عدم توجه به شرایط مالی دانش آموز و فرق نگذاشتن بین دانش آموزان می تواند موجی از شادی و روابط خوب را بین دانش آموزان رقم بزند.
مدرسه مرکز آموزش رفتار و روابط انسانی است، دانش اموزان را گونه ای تربیت کنیم که در جامعه هر آنچه برای خود می پسندند برای دیگران هم بپسندند.
نتیجه گیری: مدرسه کانون محبت و شادی است، به کودکان خود بیاموزیم که شادی ناشی از رضایت درونی بوده و اگر کسی از درون احساس رضایت داشته باشد، می تواند جمعی را خوشحال کند. پس در هر حال خوشی دیگران را شادی و خوشی خود بدانیم.
انشا درباره چگونه مدرسه خوبی داشته باشیم
مقدمه: امروزه همه مدارس ما در جهت کنکوری کردن دانش آموزان تلاش می کنند و کسی برای تربیت انسان خوشحال و شاد کاری نمی کند.
بدنه: هر وقت همدیگر را می بینیم می پرسیم چه کاره می شوید و در آینده چه شغلی را انتخاب خواهی کرد، هیچ وقت نمی پرسیم که حالت خوب است، از چه چیزی ناراحتی و چه چیزی تو را خوشحال می کند، هیچ گاه کنار هم برای صحبت خودمانی نمی نشینیم و تا کنار هم هستیم غر و ناله و نگرانی، همین فرزندان هستند وقتی وارد مدرسه می شوند روحیه ها خسته و دل ها مرده است، باید از کودکی فرزندان را شاد پرورش دهیم و به آنها بیاموزیم که خدایی هست که در هر حال با ما همراه است و مشکلات را کم کم و در زمان مقرر حل می کند.
شادی را از خود می گیریم و غصه فردا را می خوریم. کودکان و دانش آموزان را نمره ای بار می آوریم و برای این که نیم نمره کم گرفته اند ساعت ها گریه می کنند، اما به پدر و مادر احترام نمی گذارند، حق دیگران رعایت نمی کنند، اسراف می کنند و وظایف خود را نمی دانند. دانش آموز شاد و وظیفه شناس می تواند مدرسه را روح ببخشد و در کنار درس و آموزش فعالیت های فوق برنامه هم داشته باشد.
مدرسه ای شاد است که در آن روح ورزش و تحرک جاری باشد، ساعت های ادبیات لحظه های عشق ورزی باشد و درس معارف درس انسان سازی و خدا شناسی، هر آینه دانش اموزان هر چیز را در زمان مقرر می آموزند و هیچ کس نمی تواند مانع شادی و پیشرفت دانش آموزان گردد.
شادی را مدیر و معلم به کودکان آموزش دهند و یاد آوری کنند که عمر درحال گذر بوده و کسی نمی تواند این ساعت شنی را متوقف کند.
به فرزندان مدرسه بیاموزید که شادی در قلب انسان متولد می شود و به دیگران هم هدیه داده می شود، به آنها یاد بدهید که در کنار پدر و مادر بهترین لحظات است و تکرار نشدنی است. شادی نسل امروزی در پشت لایه های پنهان موبایل ماند و هنوز کسی نتوانسته پیدایش کند.
نتیجه گیری: مدرسه بهترین مکان برای زندگی و ساختن آینده است، مدیران و معلمان باید بدانند که کودکان امانت هایی هستند که باید به خوبی مراقبت شوند. شادی را از آنان دریغ نکنیم و با همه دوست باشیم.
انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد تفاوت های زندگی شهری و روستایی
و
انشا در مورد آزادی و آزادگی
و
انشا در مورد دوستی با مردم
☑️ به پایان انشا درباره چگونه مدرسه شادی داشته باشیم رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.