راهنمای ست کردن انواع فرش مدرن با دکوراسیون منزل
فرش مدرناز جمله آیتمهایی است که نقش مهمی در دکورسیون داخلی خانه ایفا میکند. این کالای لوکس بهدلیل تنوع در طرح و رنگ بهشدت محبوب است و این روزها افراد زیادی تمایل به خرید آن پیدا کردهاند.
اما با توجه به اینکه طراحی و سبک رنگبندی آنها، تفاوتهای قابل توجهی با انواع کلاسیک دارد، بیشتر افراد برای چیدمان پذیرایی، راهرو و هر یک از اتاقهای منزل خود نمیدانند که چگونه سایر آیتمهای لوازم خانه را با این کالای لوکس و مدرن ست کنند.
به همین دلیل در این مقاله با ما همراه باشید تا در رابطه با چیدمان مینیمال و چیدمان فنگشویی و بهترین رنگ فرش برای پذیرایی با شما صحبت کنیم. همچنین به این سوال مهم پاسخ دهیم که آیا میتوان فرشهای مدرن را با مبلمان سنتی ست کرد یا نه؟
همه چیز درباره فرش مدرن
فرشهای مدرن اولین بار در ایران با عنوان فرشهای فانتزی شناخته شدند. در طراحی این فرشها دیگر خبری از نقشونگار سنتی ترنج و گلهای پیچیده و تاریخی ایرانی نیست. زیرا مبنای تولید این فرشها را بر پایه سادگی بنا کردهاند.
دقت داشته باشید که فرشهای مدرن در زیرمجموعه فرشهای ماشینی قرار میگیرند و افرادی که سلیقه مینیمال دارند، جذب آنها خواهند شد. فرشهای مدرن ضخامت کمتری نسبت به انواع کلاسیک دارند.
در هنگام خرید این فرشها پیشنهاد میکنیم که به جنس الیاف و میزان انعطافپذیری آنها در برابر پاخوردگی دقت ویژهای داشته باشید. باید بگوییم که جنس اکریلیک بهعنوان مقاومترین الیاف در میان فرشهای مدرن شناخته میشود و برای مکانهای پر رفتوآمد، کاربرد دارد.
معرفی انواع چیدمان مناسب فرش مدرن
معمولا 2 دکوراسیون داخلی مینیمال و فنگشویی برای استفاده از فرشهای مدرن کاربرد دارند که در ادامه به معرفی و بررسی هر یک میپردازیم.
چیدمان مینیمال
در چیدمانهای مینیمال تمرکز بر این است که از کمترین لوازم در یک فضای بزرگ استفاده شود. در واقع سادگی و دوری از تشریفات، حرف اول را در این دکوراسیون میزند.
متاسفانه اشتباه اکثر دیزاینرها این است که فضای این دکوراسیون را بدون فرش رها میکنند. اما سوال اینجاست که آیا میتوان این کالای لوکس را که دارای یک طرح مدرن است، داخل دکوراسیون خانه بهکار نبرد؟ آیا انجام چنین کاری دارای یک نتیجه بیش از حد ساده و بدون روح نیست؟
در پاسخ به این سوالات باید گفت که اگر در دکوراسیون مینیمال از فرش مدرن استفاده نشود، اساس و علت بهوجود آمدن این فرش زیر سوال میرود. زیرا همانطور که پیشتر اشاره کردیم، این فرشها را اولین بار برای طراحیهای مینیمال خلق کردهاند و عدم استفاده از آنها در این دکوراسیونها، کمی غیرمنطقی به نظر میرسد.
چیدمان فنگشویی
فنگشویی یک تئوری است که ریشه آن به شرق آسیا و چین برمیگردد. این تئوری میگوید که اگر لوازم خانه در تعادل با یکدیگر چیده شوند، انرژی های منفی از بین رفته و حال دل و روح ساکنین خانه بهبود پیدا میکند.
درصورتیکه از طرفداران این سبک چیدمان هستید، باید بگوییم که از فرشهای مدرن در ورودی خانه استفاده کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که برای انجام این کار، تحت هیچ شرایطی فرش رنگ طوسی را در نظر نگیرید.
نکته بعدی این است که اگر آشپزخانه شما، میز ناهارخوری دارد، یک فرش دایره ای یا بیضی شکل مدرن را زیر آن پهن کنید. انجام این کار در تئوری فنگشویی موجب جذب ثروت خواهد شد. در این چیدمان معمولا برای اتاق نشیمن از فرشهای مدرن سبز استفاده میکنند.
باید اضافه کنیم که اگر اکثر لوازم خانه از عنصر فلز ساخته شده باشد، توصیه میشود که خرید فرشهای طوسی رنگ را در اولویت قرار دهید. در غیر این صورت، تحت هیچ شرایطی به سراغ این رنگ نروید.
جایگاه فرشهای مدرن در قسمتهای مختلف خانه
همانطور که وعده داده بودیم، بعد از بررسی 2 دکوراسیون معروف و کاربردی برای فرش مدرن، نوبت به جایگاه این فرش در اتاق خواب، اتاق نشیمن، پذیرایی و راهرو میرسد:
- پذیرایی : جدیدترین مدل فرش پذیرایی در دسته انواع مدرن پیدا میشود. برای چیدن این فرشها در هال، بهتر است که این کالای زینتی و لوکس را در وسط پذیرایی پهن کرده و مبلمان را اطراف آن بچینید.
- اتاق نشیمن : فرشهای مدرن اتاقهای نشیمن اگر تیره باشند، نتیجه بهتری را بهوجود خواهند آورد. علاوهبر این، رنگهای تیره نیاز به شستشوی کمتری خواهند داشت.
- فرش اتاق خواب : برای اتاقهای خواب، فرش مدرن را به شکل کنار در 2 طرف تخت پهن کنید. لازم به ذکر است که فرشهای انتخابی برای اتاقخواب، باید یکدست باشند.
- راهرو : در دکوراسیونهای سنتی معمولا هیچ فرشی در راهرو پهن نمیشود. اما توجه داشته باشید که در انواع دکوراسیونهای مدرن، از انواع فرشهای فانتزی و تیره در راهرو استفاده میکنند تا فضا حالتی ساده و شیک بهخود بگیرد.
قیمت فرشهای مدرن چقدر است؟
فرقی نمیکند که فرش مدرن باشد یا کلاسیک، چیزی که اهمیت دارد این است که قیمت این کالای لوکس، همیشه در دسته مشخصه های مهم و اصلی قرار میگیرد و به عوامل زیادی بستگی دارد.
در واقع قیمت فرش میتواند از متراژ، میزان تراکم، برند و طرح و رنگ تاثیر گرفته و در طول زمان تغییر کند. به همین دلیل قیمتهایی که در ادامه آوردهایم، ممکن است در تاریخهای مختلف و بهخاطر شرایط اقتصادی تغییر کنند.
پس بهترین کار این است که محدوده قیمت هایی که در ادامه آمدهاند را در نظر بگیرید، اما زمانی که تصمیمتان برای خرید فرش جدی شد، قبل از اقدام نسبت به استعلام قیمت، اقدام کنید. قیمت فرشهای 9 متری فانتزی و با تراکم بالا بهشرح زیر هستند:
- قیمت فرش ماشینی 9متری: قیمت این فرش بین 6 تا 14 میلیون تومان، متغیر است.
- قیمت فرش 1200 شانه تراکم 3600 گل برجسته: فرشهای گل برجسته با تراکم 3600، معمولا در محدوده قیمت 8 تا 13 میلیون، بهفروش میرسند.
جمع بندی
فرش مدرن یکی دیگر از انواع فرش است که در دکوراسیونهای مینیمال و فنگشویی مورد استفاده قرار میگیرد. طرح و نقش این فرشها، نزدیکی زیادی با انواع فانتزی دارند. به همین دلیل دقت داشته باشید که نمیتوان از آنها در دکوراسیونهای سنتی و کلاسیک استفاده کرد.
اگر خواهان خرید انواع فرشهای مدرن و فانتزی هستید، باید بگوییم که این فرش ها بهصورت فرش 6 متری ، 9 متری و 12 متری به فروش میرسند و طرح و رنگهای متفاوتی دارند. همچنین اگر الیاف آنها از جنس اکریلیک باشد، کیفیت بالاتری را در اختیارتان قرار خواهند داد.