سرگرمیفیلم و بازی

دانلود فیلم زهرمار 🐍 + نقد و تیزر زهر مار

دانلود فیلم زهر مار با ترافیک نیم بها به همراه نقد کوتاه Snake Venom

دانلود فیلم زهرمار Snake Venom : فیلم سینمایی زهرمار (Snake Venom) فیلمی کمدی به کارگردانی جواد رضویان، تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی و نویسندگی پیمان عباسی محصول سال ۱۳۹۷ است. این فیلم نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر اکران شده‌است و در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ در سینماهای ایران اکران شد و به فروشی نزدیک به ۶٬۱۶۲٬۵۰۶٬۰۰۰ تومان رسید اکنون پس از گذشت چند ماه از اکران بزودی از طریق موسسه هنر اول و گلرنگ رسانه وارد شبکه نمایش خانگی شد..نسخه اصلی این فیلم کمدی و اجتماعی را با لینک مستقیم و مصرف اینترنت نیم بها از وبسایت ماگرتا دانلود کنید.

بنر فیلم زهرمار
بنر فیلم زهرمار

دانلود فیلم زهرمار کامل همه کیفیت ها (پیشنهادی)


پوستر فیلم زهر مار
پوستر فیلم زهر مار

نقد کوتاه و خلاصه داستان فیلم زهر مار

خلاصه داستان:
حاج حشمت تهرانی (سیامک انصاری) یک مداح شناخته شده است که قرار است در شورای شهر تهران عضو شود. او در یکی از شب‌ها یکی از دوستان قدیمی خود، رهی (سیامک صفری) را پس از سال‌ها می‌بیند، اما رهی از او دل خوشی ندارد و…

سید جواد رضویان، کسی که او را بیشتر با بازی در سریال‌های تلویزیونی به ویژه پاورچین (مهران مدیری – ۱۳۸۱) به یاد می‌آوریم، مثل اغلب بازیگران کمدی، هوس کارگردانی به سرش زده است. ولی او مانند مهران مدیری، رضا عطاران و یا گذشته مهران غفوریان نتوانسته جای پایش را در این عرصه محکم کند و پس از کارگردانی چندین اثر تلویزیونی و شبکه خانگی، اولین کارش را در سینما کلید زد.

زهر مار را نباید بیش از آنچه که هست جدی گرفت. چون شالوده‌ای که قرار است کار روی آن سوار شود چندان جدی نیست.

تبلیغات فیلم با آگاهی، این تلقین را در مخاطب ایجاد می‌کند که قرار است با فیلمی هجو گونه طرف شود و سیامک انصاری‌ای را ببیند که با آن گریم اغراق شده و آن سکانس مداحی، با ریاکاری اش مدام خنده را بر لب او بیاورد. اما چنین نیست. فیلم از همان ابتدا به مخاطب آدرس اشتباهی داده.

(خطر لو رفتن) فیلم با سکانسی شروع می‌شود که رهی، راننده تاکسی (با بازی سیامک صفری) که مشکل مالی دارد با دیدن بنر تبلیغاتی حاج حشمت تهرانی (با بازی سیامک انصاری) از خود بی خود شده و تصادف می‌کند.

متاسفانه «زهرمار» حتی ایده نو و خلاقانه ای هم در انتخاب سوژه و ایجاد فضای کمدی یا کمدی اجتماعی (به ادعای عوامل آن) ندارد. تقابل بین یک شخصیت مذهبی و یک شخصیت ولنگار اجتماعی بارها و بارها سوژه و تم اصلی طنز بسیاری از آثار کمدی در سینما قرار گرفته است.

در نتیجه وقتی پیمان عباسی به عنوان فیلمنامه نویس و جواد رضویان در مقام کارگردان به دنبال سوژه ای تکراری از این دست آثار می روند، توقع و خواست مخاطب سینما از فیلم به مراتب بالا رفته و خود به خود انتظار دیدن یک نگاه نو، متفاوت و خلاقانه به آن سوژه آشنا به وجود می‌آید.

مشکل اصلی فیلم «زهرمار» مطابق بسیاری از آثار این روزهای سینمای ایران فیلمنامه ضعیف آن است، فیلمنامه نیم بند «زهرمار» چنان مغشوش و فاقد انسجام است که در پایان فیلم مخاطب را با انبوهی از سوال و سردرگمی رها میکند. پیمان عباسی فیلمنامه اش را با شخصیتی به نام رهی با بازی سیامک صفری شروع می کند، مخاطب در همان ابتدا با مشکلات، فلاکت و درماندگی رهی از فقر تا زندانی شدن همسرش به جرم قتل و ناتوانی او در پرداخت دیه همزاد پنداری میکند.

اما در عین ناباوری به یکباره فیلم شخصیت و کاراکتر او را رها می کند، بنابر این توجه و نگاه تماشاگر از همان لحظه کاملا سردرگم و مشوش می شود. کمی بعد شخصیت حشمت با بازی سیامک انصاری را می بینیم، اولین نکته ای که در همان ابتدای دیدن کاراکتر حشمت نظر تماشاگر را جلب می کند، چهره و گریم متفاوت سیامک انصاری است او تقریبا هیچ شباهتی به انصاری همیشگی ندارد، شخصیتی که او ایفا می کند با اغلب کاراکتر هایی که از او دیده ایم متمایز است.

یک مدّاح مذهبی و محبوب که سودای برگزیده شدن در انتخابات شورای شهر را در سر دارد. اما مشخصا این پارامترها به تنهایی کافی نیست و به دلیل ضعف فیلمنامه، چهره و گریم حاج حشمت کاراکتر او را فراتر از معیار های تیپیکال نمی برد و عمق لازم را بدست نمی‌آورد.

خلاصه فیلم زهر مار

می‌شود کلی ایراد به فیلم زهرمار گرفت. به روایتی که هرچند براساس داستانی واقعی ساخته شده و این باید منطق واقع گرایانه فیلم را تقویت کند، اما پر از سکته و سوراخ است و در بسیاری مواقع انسجامش از دست می‌رود.

می‌شود به یکسری از موقعیت‌های بی‌مورد فیلم و صحنه‌های اضافی آن گیر داد یا دم دستی تلقی‌شان کرد اما اصلا چه کاری است که بخواهیم یک فیلم اولی را با مقیاس‌های یک فیلم خوب مقایسه کنیم. وقتی فیلم احترام تماشاگر را نگه می‌دارد و در کمال تواضع و بدون این‌که ادعاهای الکی داشته باشد، کار خودش را می‌کند، چرا به آن سخت بگیریم؟

همین‌که جواد رضویان که بی‌اغراق یکی از شناخته‌شده‌ترین و مردمی‌تریم چهره‌های کمدی سینما و تلویزیون است و می‌تواند با استفاده از اسمش و طراحی چند موقعیت خنده‌دار و لوده‌بازی‌های مرسوم سینمای کمدی ایران یک فیلم آبکی بسازد و به فروشی میلیاردی دست پیدا کند، اما سراغ یک نقد اجتماعی می‌رود و فیلمی اجتماعی و بی‌ادعا می‌سازد و مردم و فهم‌شان را به فروش گیشه نمی‌فروشد بسیار قابل احترام و امیدوارکننده است حتی اگر فیلمی یک ستاره و ضعیف باشد.

بازیگران:
سیامک انصاری، شبنم مقدمی، برزو ارجمند، نسیم ادبی، شقایق فراهانی، سیامک صفری، علیرضا استادی، سیامک ادیب، آزیتا ترکاشوند، حسین محب اهری، رضا رویگری و…

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 11 =