فیلم سینمایی غلامرضا تختی ( Gholamreza Takhti ) در اولین روز از سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر رونمایی گردید. با شرکت در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر این فیلم توانست در ۱۰ بخش کاندید کسب سیمرغ بلورین بشود که در نهایت موفق شد در دو بخش سیمرغ بلورین را از آن خود کند. این فیلم را از وبسایت ماگرتا دانلود کنید.
دانلود فیلم سینمایی غلامرضا تختی
Download Gholamreza Takhti 2019 Full Movie
دانلود فیلم غلامرضا تختی کامل همه کیفیت ها (پیشنهادی)
- [دانلود نسخه 1080p BluRay با حجم 7.53 گیگابایت – 7.000 تومان]
- [دانلود نسخه 1080p HQ با حجم 3.82 گیگابایت – 6.000 تومان]
- [دانلود نسخه 1080p با حجم 1.61 مگابایت – 5.000 تومان]
- [دانلود نسخه 720p با حجم 1022 مگابایت – 4.500 تومان]
- [دانلود نسخه 480p با حجم 661 مگابایت – 4.000 تومان]
نقد کوتاه و خلاصه داستان فیلم غلامرضا تختی
خلاصه داستان:
فیلم با قرائت و امضای وصیت نامه و خودکشی غلامرضا تختی آغاز میشود، سپس با فلش بک از دوران کودکی اش را که در فقر شدید و در آلونکهای خانی آباد جنوب تهران میگذراند زندگی او را به تصویر کشیده است.
غلامرضا که به کشتی علاقه داشت در گامهای اولیه اش برای کشتیگیر شدن در دوران نوجوانی ناکام میماند و هنگام کار در تأسیسات نفتی مسجد سلیمان به تنهایی شروع به تمرین میکند. او سرانجام کارگری در مناطق نفتی را رها میکند، به تهران نزد خانواده اش برمی گردد و در باشگاه پولاد عبدالحسن فعلی معروف به حاج فعلی مربی کشتی این باشگاه استعدادش را کشف میکند و…
بهرام توکلی مرد نازنینی است. این جمله کوتاه را باید اول همین مطلب میگفتم تا به تلاش و کوششی که این فرد در سینمای ایران انجام میدهد احترام بگذارم و قاطعانه بگویم که امید زیادی به او و آینده کارهای سینماییاش دارم. توکلی بعد از اینکه در فیلمهایی چون اینجا بدون من، نشان داد که کارگردانی و فیلمنامه نویسی را بلد است؛ کم کم چرخشی در دنیای سینمایی خود داد و بعد از ساخت تنگه ابوقریب؛ نشان داد که جاهطلبانه وارد میدان شده است.
همانطور که رامبد جوان به طور ناقصی قصد دارد سینمای اکشن را با ساخت فیلمهایی چون نگار و قانونی مورفی احیا کند؛ توکلی هم قصد دارد سینمای ایران را به یک سطح جهانی برساند و دست روی ژانر هایی میگذارد که مهجور باقی ماندهاند و آن را بازپروری میکند.
استفاده بیش از حد از نریشن و صدای خبرنگار راوی فیلم که اصرار دارد تختی را تبدیل به یک فرشته مقدس کند نیز اعصاب خرد کن است. خبرنگار داستان ما اصرار دارد که در تک تک جملاتش از جمالات و کمالات تختی بگوید و بسیاری از موارد را که میشد با المانهای تصویری هم نشان داد، به زبان میآورد تا بیشتر حرف خودش را به کرسی بنشاند. این موضع به لحن فیلم لطمه زده و آن را کمی به سمت و سوی فیلمهای شعاری سوق داده است.
پس فیلمی درباره زندگی «آقاتختی» باید چیزی فراتر از آنچه در همه این نیم قرنی که از مرگ او در اتاق ۲۳ هتل آتلانتیک تهران گذشته برای ارائه داشته باشد.
«تختی» بهرام توکلی از اتاق معروف هتل آتلانتیک شروع میکند و خیلی زود با یک فلاشبک به کودکی او میرود. غلامرضای کودک مورد آزار همسن و سالهایش است، پدرش به دنبال ورشکستگی و از دست دادن ممر درآمدش پریشان شده و حواسش را از دست داده و یکی از بچههای محل روی سینه تختی کودک سوار میشود. تختی نوجوان هم بازنده است و مربی کشتی او را به باد تمسخر میگیرد.
فیلم تختی با اینکه ایرادات جزیی دارد و شخصیت پردازی قهرمانش هم آنطور که باید شکل نگرفته و صرفا یک قدیس به نام غلامرضا در فیلم وجود دارد؛ اما با این وجود از حیث فنی و بسیاری از نکات ریز و خلاقانه فیلمنامه (مانند حضور سران سیاسی سابق کشور و ماجرای روانشناسانهای که درباره رابطه تختی و مردم پیش میآید) یک اثر دیدنی به شمار میرود که دیدنش واجب است. تختی یک قهرمان ملی واقعی است و کمتر از این قهرمانها در فیلمهای امروزی سینمای کشورمان حضور دارند.
کارگردان: بهرام توکلی | ژانر: زندگینامه، درام، ورزشی | سال تولید: 1397 | تاریخ انتشار: 1398
مدت زمان: 113 دقیقه | نوع: سینمایی | مخاطب: خانواده | کیفیت ویدئو: Blu Ray
فرمت: MP4 | حجم: متفاوت با هر کیفیت | تهیه کننده: سعید ملکان
افتخارات و بازیگران فیلم غلامرضا تختی
بازیگران:
محسن تختی، سیاوش طهمورث، ماهور الوند، حمیدرضا آذرنگ، پریوش نظریه، فرهاد آئیش، بهنوش طباطبایی، آتیلا پسیانی، ستاره پسیانی، معصومه قاسمی پور، شیرین یزدان بخش، علیرضا گودرزی، شاهرخ شهبازی، جمشید آبلو، امیررضا فرامرزی، مجتبی پیرزاده، سینا شفیعی، مرتضی رستمی، پردیس منوچهری، رضا مرادی و…
افتخارات:
. برنده سیمرغ بهترین فیلمبرداری (جشنواره فجر)
. برنده سیمرغ بهترین طراحی صحنه (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین فیلم (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین کارگردانی (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین تدوین (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین موسیقی متن (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین صداگذاری (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین جلوه های ویژه بصری (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین طراحی لباس (جشنواره فجر)
. نامزد سیمرغ بهترین چهره پردازی (جشنواره فجر)
. نامزد بهترین فیلم (جشن منتقدان سینما)
. نامزد بهترین کارگردانی (جشن منتقدان سینما)
. نامزد بهترین فیلمبرداری (جشن منتقدان سینما)
. نامزد بهترین موسیقی متن (جشن منتقدان سینما)
. نامزد بهترین تدوین (جشن منتقدان سینما)
. نامزد بهترین دستاورد فنی (جشن منتقدان سینما)