بررسیفناوری

گوگل پیکسل 9: هوش مصنوعی در دستان شما با طراحی جذاب

گوشی‌های گوگل پیکسل همواره به عنوان دستگاه‌هایی که توسط یک شرکت بزرگ تولید می‌شوند، مورد توجه قرار گرفته‌اند. اما مشکل اصلی اینجاست که این دستگاه‌ها در سال‌های اخیر، عملکرد ضعیفی را نسبت به قیمت‌شان ارائه می‌کردند و همین موضوع، کاربران را در خرید آن‌ها دچار شک و تردید می‌کرد. حالا امسال این شرکت با معرفی سری 9 تلاش کرده تا برخی کم و کاستی‌های نسل‌های پیشین را به کمک هوش مصنوعی از بین ببرد. در ادامه با بررسی پیکسل ۹ با ما همراه باشید.

سه گوشی پیکسل گوگل

جعبه‌گشایی گوگل پیکسل ۹

گوگل Pixel 9 در یک جعبه کوچک ارائه می‌شود که طبق اعلام گوگل، تماما از مواد بازیافتی ساخته شده است. این جعبه شباهت زیادی به پیکسل‌های قبلی دارد و رنگ همه بخش‌های آن، بسته به رنگ‌ دستگاه متفاوت است. در این جعبه خود دستگاه، کابل شارژ، دفترچه‌های راهنما و سوزن سیم‌کارت وجود دارد و مثل تمامی پرچمداران دیگر، آداپتور شارژر در جعبه ارائه نشده است.

گوشی های مختلف سری پیکسل گوگل

طراحی پیکسل 9

امسال پرچمداران جدید گوگل با ظاهری جدید روانه بازار شده‌اند. حالا قاب پشتی به صورت کاملا تخت طراحی شده که دستگاه را به پرچمداران شرکت‌هایی مثل اپل و سامسونگ شبیه‌تر می‌کند. برخلاف مدل پرو، پیکسل ۹ از پوشش براق برای قاب پشتی خود استفاده می‌کند که موجب جذب اثر‌انگشت توسط آن می‌شود.

این قاب به خصوص در رنگ‌های تیره، به سرعت کثیف می‌شود اما تمیز کردن آن آسان است. برای محافظت بیشتر از این پنل، گوگل آن را با پوشش گوریلا گلس ویکتوز 2 پوشانده که مقاومت بالایی در برابر ضربات دارد اما ممکن است به آسانی خش شود. حالا طراحی ماژول دوربین تغییر کرده و در پیکسل ۹ از یک ماژول دوربین بیضی شکل استفاده شده که دو دوربین، فلش ال‌ای‌دی و میکروفون را در خود جای داده است.

این ماژول از فلز ساخته شده و در مدل پایه تقریبا نصف آن خالی است. باید دقت کنید که بیرون زدگی این بخش از قاب پشتی نسبتا زیاد است و بهتر است از یک قاب برای هموار کردن آن استفاده کنید. فریم دستگاه از آلومینیوم ساخته شده و طراحی تخت دارد اما حاشیه‌های آن برای راحتی بیشتر، خمیدگی کمی دارند.

استفاده از آلومینیوم برای ساخت فریم این دستگاه در سال ۲۰۲۴ کمی ناامید کننده به نظر می‌رسد زیرا پرچمداران دیگر با فریم‌های استیل یا تیتانیومی به بازار ارائه شده‌اند. شیار سیم‌کارت، میکروفون اول، پورت یو‌اس‌بی سی و بلندگو اول در بخش پایین فریم این دستگاه قرار گرفته‌اند و سمت چپ آن کاملا خالیست.

دکمه‌های پاور و ولوم در سمت راست فریم و میکروفون دوم به همراه آنتن باند 5G در بخش بالای فریم قرار گرفته‌اند. صفحه نمایش دستگاه هم کاملا تخت است و در بخش بالای آن، یک شیار کوچک برای اسپیکر دوم قرار گرفته است. برای محافظت صفحه نمایش هم از گوریلا گلس ویکتوز ۲ استفاده شده که خبر خوبی به حساب می‌آید. در کل می‌توان طراحی بدنه گوگل پیکسل ۹ را به طراحی آیفون ۱۶ پرو تشبیه کرد با این تفاوت که در پیکسل از تیتانیوم استفاده نشده و ماژول دوربین آن بسیار بزرگ‌تر است.

عموما نسخه‌های پایه پیکسل‌ها در دسته گوشی‌های کوچک قرار می‌گرفتند اما متاسفانه یا خوشبختانه، گوگل اندازه پرچمداران خود را تغییر داده و آن‌ها را کمی بزرگ‌تر کرده است. همین موضوع ضخامت دستگاه را به 8.5 میلی‌متر و وزن آن را به حدود 200 گرم رسانده که آن را برای برخی از افراد تبدیل به یک گزینه نامناسب می‌کند.

گوگل برای این دستگاه گواهی IP68 را در نظر گرفته که آن را به مدت 30 دقیقه برای عمق یک و نیم متر در برابر آب و گرد و غبار مقاوم می‌کند.

برخلاف سال‌های گذشته، امسال امکان خریداری گوگل پیکسل ۹ پرو با همان اندازه فیزیکی پیکسل ۹ وجود دارد که محصولات این شرکت را کمی به اپل نزدیک‌تر می‌کند. نسخه پرو همچنین در یک نسخه بزرگ‌تر با نام گوگل پیکسل ۹ پرو ایکس ال نیز ارائه می‌شود که به کاربران اجازه ارتقا به صفحه نمایش و باتری بزرگ‌تر را می‌دهد.

پشت و روی گوشی گوگل پیکسل ۹

صفحه نمایش گوگل پیکسل ۹

در بخش جلوی این دستگاه از یک صفحه نمایش 6.3 اینچی اولد استفاده شده که سقف روشنایی آن به 2800 نیت نیز می‌رسد. نرخ بروزرسانی این پنل تا 120 هرتز بالا می‌رود اما این نرخ متغیر نیست و دستگاه فقط می‌تواند آن را بین 60 و 120 هرتز جابجا کند.

رزولوشن این پنل 1080×2424 پیکسل اعلام شده و حدود 442 پیکسل در هر اینچ آن وجود دارد. به همین علت، عملکرد آن به خصوص در بخش وضوح و کیفیت رنگ‌ها بسیار خوب است. برای بیشتر شدن سقف روشنایی و بالاتر رفتن محدوده دینامیکی تصاویر، گوگل این دستگاه را به گواهی HDR10+ مجهز کرده است.

یکی از مواردی که ممکن است کمی برای کاربران آزار دهنده باشد، حاشیه‌های نسبتا بزرگ صفحه نمایش است که در مقایسه با برخی رقبا، چنگی به دل نمی‌زند. البته از طرف دیگر باید گفت که مثل دستگاه‌های ناتینگ، همه حاشیه‌های اطراف صفحه نمایش با یکدیگر برابر هستند و تفاوتی میان آن‌ها وجود ندارد.

استفاده از این دستگاه در نور مستقیم خورشید بسیار آسان است و هیچ مشکلی در آن وجود ندارد. همچنین باید گفت که سرعت واکنش پنل به لمس بالاست و همین موضوع، آن را به گزینه مناسبی برای دیدن فیلم‌های با کیفیت و بازی تبدیل می‌کند.

در پیکسل ۹ پرو و پیکسل ۹ ایکس ال، این پنل رزولوشن بالاتری دارد که موجب واضح‌تر شدن جلوه‌های بصری در آن می‌شود. همچنین نرخ بروزرسانی در این دو دستگاه به دلیل استفاده از پنل LTPO متغیر است که می‌تواند موجب کاهش مصرف باتری شود.

گوشی گوگل پیکسل صفحه نمایش

نرم افزار گوگل Pixel 9

یکی از ویژگی‌های مهم دستگاه‌های گوگل، نرم‌افزار آن‌ها است. این دستگاه‌ها از نسخه خام اندروید برخوردارند که در این نسل، گوگل تلاش کرده تا کارایی‌های آن را به کمک هوش مصنوعی افزایش دهد. متاسفانه و برخلاف برخی شایعات منتشر شده، سری گوگل پیکسل ۹ با اندروید ۱۴ روانه بازار شدند که در حال حاضر، جدید‌ترین نسخه این رابط کاربری به شمار نمی‌رود.

البته این موضوع چندان باعث نگرانی نیست زیرا گوگل اعلام کرده که دستگاه‌های این سری قرار است تا ۷ نسل، بروزرسانی‌های اساسی اندروید را دریافت کنند. رابط کاربری مورد استفاده در این دستگاه‌ها سریع و بسیار روان است که با در نظر گرفتن ظاهر ساده‌ آن، به راحتی می‌تواند کاربران را جذب خود کند.

حالا در این نسل از ویجیت‌ها و انیمیشن‌های جدیدی استفاده شده که می‌توان حتی رنگ‌های پس زمینه‌ آن‌ها را نیز تغییر داد. خرید پیکسل ۹ برای افرادی که به سادگی رابط کاربری دستگاه‌شان علاقه دارند یکی از بهترین گزینه‌ها محسوب می‌شود زیرا عموم شرکت‌های دیگر در حال حاضر از پوسته شخصی‌سازی شده برای اندروید استفاده می‌کنند.

اگر قصد دارید بیشتر با رابط کاربری این دستگاه آشنا شوید، می‌توانید مقاله بررسی کامل پیکسل ۹ در جی اس ام مطالعه کنید. یکی از بخش‌های جدیدی که در نرم‌افزار این دستگاه به چشم می‌خورد، حضور هوش مصنوعی Gemini در لایه‌های داخلی آن است. در این دستگاه‌ها شما می‌توانید درخواست‌های بیشتر از هوش مصنوعی گوگل داشته باشید و کار‌های بیشتری را با آن انجام دهید.

برای مثال می‌توان به قابلیت پیکسل استودیو در گوشی گوگل پیکسل ۹ اشاره کرد که می‌تواند تصاویر شخصی‌سازی شده‌ای را برای کاربران ایجاد کند. البته باید گفت که این بخش همچنان در دست بهبود است و در حال حاضر نمی‌تواند تصاویر انسان را خلق کند. با این وجود، توانایی آن برای تولید تصاویر بسیار تحسین‌ بر‌انگیز است.

گوشی پیکسل 9 گوگل

البته باید گفت که این موضوع بی‌نقص نیست زیرا گوگل یک نسخه از این دستیار هوش مصنوعی را با نام Gemini Advance را برای این دستگاه‌ها ارائه کرده که اشتراک آن باید به صورت جداگانه خریداری شود. البته این اشتراک برای کاربران پیکسل ۸ و پیکسل ۹ برای یک سال رایگان ارائه می‌شود. همچنین باید اضافه کرد که بخش‌ عمده‌ای از قابلیت‌های هوش مصنوعی در این دستگاه‌ها به صورت رایگان ارائه می‌شوند و این اشتراک تنها برای برخی قابلیت‌های حرفه‌ای‌تر مورد نیاز است.

امسال برای اولین بار در میان محصولات گوگل، قابلیت ارتباط ماهواره‌ای به سری گوگل پیکسل ۹ اضافه شده که پشتیبانی از آن فقط در آمریکا انجام می‌شود. گوگل برای اضافه کردن این قابلیت با تیم امداد گارمین همکاری کرده که تا حد زیادی کار را برای این شرکت آسان می‌کند.

این تیم به صورت سالانه حدود 17000 تمام اضطراری از 150 کشور جهان دریافت می‌کند اما گوگل قصد دارد تا مثل اپل، پشتیبانی از این قابلیت را از آمریکا شروع کرده و به مرور زمان آن را به نقاط دیگر نیز برساند.

سخت‌افزار گوگل پیکسل ۹

برای انجام پردازش‌ها در این دستگاه از نسل چهارم تراشه تنسور استفاده شده که نسبت به نسل قبلی، بهبود‌های کمی داشته است. این تراشه از هشت هسته پردازشی برخوردار است که فرکانس هسته مرکزی آن به 3.1 گیگاهرتز می‌رسد. در گوگل پیکسل ۹ در کنار این تراشه از ۱۲ گیگابایت رم استفاده شده که در پیکسل ۹ پرو به ۱۶ گیگابایت رسیده است.

همچنین باید گفت که در گوگل پیکسل ۹ شما به دو گزینه 128 یا 256 گیگابایتی برای حافظه داخلی محدود هستید اما در گوگل پیکسل ۹ پرو، دو گزینه 512 گیگابایتی و 1 ترابایتی هم به این بخش اضافه می‌شوند. در هر‌دو دستگاه از حافظه UFS 3.1 استفاده شده که سرعت مطلوبی دارد اما نمی‌توان آن را قابل مقایسه با پرچمدارانی که از حافظه UFS 4.0 استفاده می‌کنند دانست.

رنگ‌های مختلف گوشی پیکسل ۹ گوگل

تجربه گیمینگ گوگل پیکسل 9

گوگل به هیچ عنوان قصد نداشته تا با عرضه سری پیکسل ۹، گیمر‌ها را تحت تاثیر قرار بدهد اما این موضوع به معنای ناتوانی دستگاه در اجرای بازی‌ها نیست. تراشه‌های تنسور در گذشته با مشکل بالا رفتن دما در حین بازی روبه‌رو بودند و در تست‌ها مشخص شد که این موضوع تا حد زیادی در نسل جدید رفع شده است.

در مدت 30 دقیقه بازی کال آف دیوتی دمای دستگاه بالا نرفت و فقط بخش پشتی آن کمی گرم شد. این موضوع در سایر بازی‌های سنگین هم قابل مشاهده بود که نشانه خوبی از سری پیکسل ۹ محسوب می‌شود. البته باید گفت که گاهی اوقات افت فریم بسیار کوتاهی در حین بازی قابل مشاهده بود.

گوشی پیکسل ۹ نمای پشتی

بنچ‌مارک‌های گوگل Pixel 9

طبق گفته برخی منابع، گوگل همچنان در حال بهبود عملکرد سخت‌افزاری سری پیکسل ۹ به کمک بروزرسانی‌های نرم‌افزاری است. به همین دلیل دستگاه‌های این سری همخوانی خوبی با بنچ‌مارک‌ها ندارند. البته این موضوع می‌تواند شبیه به یک توجیه برای عملکرد پایین دستگاه باشد زیرا در بنچ‌مارک‌هایی که در تست جی اس ام انجام شد، این دستگاه عملکرد نسبتا ضعیفی را ارائه داد.

برای مثال، گوگل پیکسل ۹ توانست در تست آن‌تو‌تو به امتیاز 1200000 دست یابد که برای یک دستگاه پرچمدار، بسیار ناامید کننده است. همچنین باید گفت از آن‌جایی که تراشه به کار رفته در این دستگاه تفاوتی با پیکسل ۹ پرو ندارد، انتظار می‌رود که نتایج به دست آمده در آن دستگاه هم تفاوت چندانی نداشته باشد.

دوربین گوشی پیکسل 9

دوربین گوگل پیکسل ۹

دستگاه‌های گوگل پیکسل همواره عکس‌برداری را به عنوان یکی از نقاط قوت خود معرفی کرده‌اند و عملکرد خوبی را در این بخش به نمایش گذاشته‌اند. گوشی گوگل پیکسل ۹ و گوگل پیکسل ۹ پرو هم به طور کامل شامل این موضوع می‌شوند. در قاب پشتی پیکسل 9 از یک سنسور 50 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و یک سنسور 48 مگاپیکسلی برای دوربین اولترا‌واید استفاده شده است.

باید بدانید که دوربین 48 مگاپیکسلی تله‌فوتو تنها در مدل پرو وجود دارد که می‌تواند به صورت اپتیکال تا 5 برابر زوم کند. از طرف دیگر باید گفت که خوشبختانه سنسور‌های به کار رفته در دوربین اصلی مدل پایه تفاوتی با مدل پرو ندارد و این موضوع نشان می‌دهد که نسخه پرو تنها در بخش دوربین تله‌فوتو برتری از خود نشان می‌دهد.

حالا وقت آن رسیده که به کیفیت تصاویر بپردازیم و در این بخش، پیکسل ۹ حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. تصاویر ثبت شده با این دستگاه در نور روز کیفیت بسیار بالایی دارند. در این تصاویر سطح جزئیات بالاست، رنگ‌ها به خوبی ثبت می‌شوند و محدوده دینامیکی هم بسیار عالی است اما ممکن است گاهی اوقات کنتراست تصاویر کمی بیش از حد باشد.

از آن‌جایی که دوربین تله‌فوتو در نسخه پایه وجود ندارد، زوم به صورت دیجیتالی انجام می‌شود که نتیجه آن، افت کیفیت خواهد بود. برای کاهش این افت بهتر است که از 2 برابر بیشتر زوم نکنید. تصاویر ثبت شده با زوم دو برابری، افت کیفیت بسیار کمی دارند و اما همچنان از برخی رقبا جزئیات کمتری را ارائه می‌دهند. با بالاتر رفتن میزان زوم هم کیفیت تصاویر افت می‌کند اما این موضوع به وضوح قابل مشاهده است که نرم‌افزار دستگاه تلاش می‌کند تا مانع این موضوع شود.

گوشی پیکسل ۹ پرو و پیکسل ۹ معمولی گوگل

تصاویر پرتره هم به صورت پیش‌فرض با زوم 1.5 برابری ثبت می‌شوند اما کاهش کیفیت محسوسی در آن‌ها به چشم نمی‌خورد. در تصاویر پرتره سوژه به خوبی از فضای پشتی جدا شده و نور‌پردازی چهره به خوبی انجام می‌شود. البته باید گفت که اگر زوم حالت پرتره را به دو برابر برسانید، جزئیات صورت سوژه نسبت به عکس‌برداری در حالت عادی کمتر می‌شود که کمی عجیب به نظر می‌رسد.

با کاهش نور محیط، گوگل پیکسل ۹ همچنان می‌تواند به خوبی جزئیات تصاویر را حفظ کند. البته باید گفت که تصاویر ثبت شده با این دستگاه در نور کم با سایر پرچمداران بازار قابل مقایسه نیست. نرم‌افزار دستگاه در نور کمتر تلاش می‌کند تا سطح نویز را به حداقل برساند و این موضوع، جزئیات را کمی کاهش می‌دهد.

اما در کل می‌توان گفت که تصاویر ثبت شده با نور کم،‌ جزئيات مناسبی دارند، رنگ‌ها را به خوبی بازسازی می‌کنند و سطح نویز کمی دارند. خبر خوب این است که همه این ویژگی‌ها به کمک حالت شب بهبود پیدا می‌کنند. زوم کردن در شب با دوربین اصلی توصیه نمی‌شود زیرا این کار توانایی دوربین را در حذف نویز کمی کاهش می‌دهد. با این وجود، می‌توان تصاویر ثبت شده با زوم دو برابری را قابل استفاده دانست.

حالا نوبت دوربین اولترا‌واید رسیده که در این دستگاه از قابلیت فوکوس خودکار برخوردار است. این دوربین می‌تواند در نور روز تصاویر با کیفیتی را ثبت کند. تصاویر این دوربین جلوه چشم ماهی ندارند اما جزئیات آن‌ها در حاشیه‌ها کمی کاهش پیدا می‌کند. رنگ‌ها و ویژگی‌های تصویر در این دوربین شباهت زیادی به دوربین اصلی دارند و کنتراست آن‌ها بالاست.

کیفیت تصاویر این دوربین با کاهش نور محیط تغییر خاصی نمی‌کند اما در نور بسیار کم، نویز تصاویر کمی افزایش می‌یابد. بنابراین می‌توان گفت که اگر به دنبال یک دستگاه با قابلیت‌های عکس‌برداری بالا هستید، خرید گوشی پیکسل ۹ می‌تواند ایده بسیار خوبی باشد.

گوشی گوگل پیکسل ۹

فیلم‌برداری با پیکسل ۹

گوگل پیکسل ۹ می‌تواند با هر‌دو دوربین خود، ویدیو‌های 4K با نرخ 60 فریم در ثانیه را ضبط کند اما برخلاف مدل‌های پرو، گزینه 8K در این دوربین‌ها وجود ندارد. کیفیت ویدیو‌های هردو دوربین بسیار خوب است اما بنا به دلایل نامعلومی، سطح جزئیات آن‌ها کمی از برخی رقبا کمتر است. این موضوع تا حدودی نشان می‌دهد که پیکسل‌ها تمرکز بیشتری بر تصویر‌برداری دارند.

گرچه باید گفت که کیفیت ویدیو‌ها در نور شب از رقبا کمی بهتر است که می‌توان آن را به خاطر اندازه بزرگ سنسور‌ها و کمک‌های هوش مصنوعی دانست. در کل، ویدیو‌های ثبت شده با این دوربین از سطح جزئيات و محدوده دینامیکی بالایی برخوردارند و مثل تصاویر ثبت شده، کنتراست آن‌ها کمی از حالت عادی بیشتر است.

به دلیل برخوردار بودن دوربین اصلی از لرزشگیر اپتیکال، ویدیو‌ها ثبات بالایی دارند و حتی در حین حرکت هم می‌توان نتایج خوبی را از آن‌ها به دست آورد.

پرچمدار گوگل پیکسل ۹

دوربین سلفی Pixel 9

در پانچ هول بالای صفحه نمایش گوگل پیکسل ۹ از یک سنسور 10.5 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی استفاده شده که مثل دوربین اولترا‌واید، از قابلیت فوکوس خودکار برخوردار است. این قابلیت به کاربر اجازه می‌دهد تا از فاصله نزدیک‌تری تصاویر سلفی را ثبت کند.

تصاویر ثبت شده با این دوربین کیفیت مناسبی دارند و رنگ‌ها را به خوبی نشان می‌دهند. باید گفت که تفاوت خاصی بین دوربین این مدل و دوربین 42 مگاپیکسلی نسخه پرو به چشم نمی‌خورد. این دوربین هم توانایی ضبط ویدیو با رزولوشن 4K و نرخ 60 فریم در ثانیه را دارد که نتایج خوبی را ارائه می‌کند.

گوشی پیکسل ۹ گوگل در دست

باتری پیکسل ۹

امسال باتری پیکسل ۹ نسبت به نسل قبلی خود بزرگ‌تر شده و می‌تواند شارژدهی بهتری را به کاربر ارائه کند. در این دستگاه از یک باتری 4700 میلی‌آمپری استفاده شده که حدود 700 میلی‌آمپر از گلکسی S24 سامسونگ بیشتر است. در تست‌های جی اس ام مشخص شد که باتری این دستگاه می‌تواند به راحتی برای یک تا یک و نیم روز استفاده عادی، کافی باشد.

اما ممکن است بتوانید در استفاده سنگین، شارژ آن را تا قبل از پایان روز به اتمام برسانید. شارژ گوگل پیکسل 9 با توان 27 وات قابل انجام است که می‌توان آن را قابل قبول دانست. البته برای دست‌یابی به این عدد باید از آداپتوری استفاده کنید که از قابلیت Power Delivery و ولتاژ مناسب برخوردار است.

در این حالت می‌توانید دستگاه را از 0 تا 55 درصد در حدود 30 دقیقه شارژ کنید. شارژ کامل دستگاه هم حدود یک ساعت و نیم زمان می‌برد که کمی ناامید کننده است. همچنین امکان شارژ دستگاه به صورت بی‌سیم با توان 12 وات وجود دارد که در صورت استفاده از استند پیکسل به 15 وات ارتقا می‌یابد. این دستگاه از قابلیت شارژ معکوس بی‌سیم نیز برخوردار است که می‌توان به کمک آن از اتمام شارژ هندزفری یا ساعت هوشمند جلوگیری کرد.

صفحه نمایش پیکسل ۹ پرو

اسپیکر پیکسل 9

در پیکسل ۹ از دو اسپیکر برای تولید جلوه استریو استفاده شده که اسپیکر اول آن در بخش پایین فریم قرار گرفته و از اسپیکر مکالمه به عنوان اسپیکر دوم آن استفاده می‌شود. این سیستم اسپیکر صدای شفافی را تولید می‌کند که در آن، تفکیک صدا به خوبی انجام می‌شود.

حجم صدای اسپیکر پیکسل ۹ نیز بالاست و می‌توان آن را از همه نظر در حد رقبا دانست. گوگل این دستگاه را به یک سیستم هوشمند مجهز کرده که می‌تواند بسته به نحوه نگه داشتن دستگاه توسط کاربر، خروجی صدای آن را تغییر دهد تا جلوه صوتی آن فراگیر‌تر شود.

جمع‌بندی بررسی گوگل پیکسل ۹

در کل Google Pixel 9 را می‌توان یک پرچمدار ناقص دانست که با قیمتی بالا به بازار داخل کشور عرضه شده اما در برخی زمینه‌ها، حتی از دستگاه‌های ارزان‌تر نیز ضعیف‌تر عمل می‌کند. البته این موضوع را نمی‌توان تازه دانست زیرا پیکسل‌های قبلی هم کم و کاستی‌های مشابهی داشته‌اند.

البته باید گفت که خرید گوگل پیکسل ۹ برای افرادی که علاقه به عکاسی یا رابط کاربری اندروید خام دارند انتخاب منطقی به شمار می‌رود. اما اگر به دنبال خرید یک پرچمدار تمام عیار هستید که بتواند در همه زمینه‌ها عملکرد خوبی را به نمایش بگذارد، بهتر است به برخی از رقبای این دستگاه هم نگاهی بیندازید.

برای مثال می‌توان به گلکسی اس ۲۴ سامسونگ اشاره کرد که بروزرسانی‌های نرم‌افزاری بیشتری را دریافت می‌کند و در بسیاری از زمینه‌ها، عملکرد بهتری دارد. حتی می‌توان آیفون ۱۵ را نیز رقیب این دستگاه دانست که عملکرد خوبی را در بسیاری از بخش‌ها به نمایش می‌گذارد.

در پایان باید گفت که انتخاب میان این دستگاه‌ها کاملا بستگی به نیاز‌ها و سلیقه کاربر دارد و نمی‌توان یک دستگاه را در این میان به عنوان بهترین گزینه انتخاب کرد. نظر شما در مورد پیکسل ۹ و پیکسل ۹ پرو ایکس ال چیست؟ آیا این دستگاه‌ها می‌توانند با رقبای سامسونگی و اپلی خود رقابت کنند؟ نظراتتان را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

سؤالات متداول درباره گوگل پیکسل ۹

قیمت گوشی گوگل پیکسل ۹ چقدر است؟

برای مشاهده قیمت دقیق گوشی سامسونگ A13، می‌توانید به سایت‌های فروش آنلاین یا فروشگاه‌های معتبر مانند gsm.ir مراجعه کنید.

پیکسل 9 در جعبه‌اش چه اقلامی دارد؟

پیکسل 9 در جعبه خود دستگاه، کابل شارژ، دفترچه‌های راهنما و سوزن سیم‌کارت دارد، ولی آداپتور شارژر در جعبه موجود نیست.

آیا پیکسل 9 ضد آب است؟

بله، گوگل پیکسل 9 دارای گواهی IP68 است که به آن مقاومت در برابر آب و گرد و غبار تا عمق 1.5 متر به مدت 30 دقیقه می‌دهد.

رزولوشن صفحه نمایش پیکسل 9 چقدر است؟

صفحه نمایش پیکسل 9 دارای رزولوشن 1080×2424 پیکسل است که حدود 442 پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد.

آیا پیکسل 9 قابلیت ارتباط ماهواره‌ای دارد؟

بله، گوگل پیکسل 9 برای اولین بار قابلیت ارتباط ماهواره‌ای را به همراه پشتیبانی از گارمین در آمریکا ارائه می‌دهد.

کیفیت دوربین پیکسل 9 چگونه است؟

دوربین پیکسل 9 تصاویر با کیفیت بالا در نور روز و شب ثبت می‌کند، اما زوم دیجیتال بالاتر از 2 برابر ممکن است افت کیفیت داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =