اخبارعلمی

جواب پرسش صفحه ۳۵ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

گام به گام پرسش صفحه 35 آزمایشگاه علوم تجربی دهم - فصل (2) آزمایش‌های مربی

جواب پرسش صفحه ۳۵ آزمایشگاه علوم تجربی دهم ؛ پاسخ پرسش صفحه 35 کتاب آزمایشگاه علوم تجربی (1) پایه دهم دوره دوم متوسطه از فصل دوم «آزمایش‌های مربی» را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش‌آموز عزیز قرار داده‌ایم.

بعدی: پاسخ پرسش صفحه ۳۶ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

جواب پرسش صفحه ۳۵ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

پاسخ پرسش صفحه ۳۵ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

۱- بدنه سرنگ را، پیش و بعد از کشیدن پیستون، لمس کنید. آیا دمای سرنگ تغییر محسوسی کرده است؟

✅ پاسخ: خیر، هیچ تغییر محسوسی در دمای سرنگ مشاهده نمی‌گردد.

۲- چه تفاوتی بین فشار درون سرنگ و فشار هوای بیرون، هنگام کشیدن پیستون ایجاد می شود؟

✅ پاسخ: هنگامی که پیستون سرنگ را به عقب می‌کشیم، فشار داخل سرنگ کاهش یافته و از فشار هوای بیرون کمتر می‌شود.

۳- نقطه جوش به دمایی گفته می‌شود که درآن فشار هوای بالای مایع برابر با فشار بخار مایع است. مشاهدات خود را با توجه به این نکته توضیح دهید.

✅ پاسخ: چون فشار درون سرنگ (بالای سطح آب) کاهش یافته است به همین علت آب درون سرنگ وقتی که فشار به اندازه‌ای کاهش یابد که فشار بخار آب ۴۰ درجه سانتی‌گراد با فشار هوای بالای آن برابر شود، آب شروع به جوشیدن می‌نماید.

۴- علت تفاوت تغییرات مشاهده شده با افزایش نمک به آب چیست؟

✅ پاسخ: افزودن نمک به آب، نقطه جوش آن را بالا می‌برد و فشار بخار محلول را کاهش می‌دهد. به عبارت دیگر، محلول آب نمک برای جوشیدن به دمای بیشتری نیاز دارد. از آنجایی که فشار بخار محلول کمتر از آب خالص است، برای جوش آمدن محلول، فشار هوای اطراف آن نیز باید کمتر باشد. به همین دلیل، برای تسهیل فرآیند جوشیدن سرنگ را از محلول بیرون می‌کشند تا فشار هوا کاهش یابد.

نکته: دانش آموز عزیز مطالب این صفحه صرفا جنبه کمک آموزشی دارد و شما برای استفاده از آن ها باید یک بار خودتان تمامی سوالات این صفحه را حل کنید سپس اگر مشکلی داشتید از این مطالب کمک بگیرید.

قبلی: جواب پرسش صفحه ۳۴ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

به پایان جواب پرسش صفحه ۳۵ آزمایشگاه علوم تجربی دهم، رسیدیم. جهت مشاهده پاسخ سایر پرسش‌های کتاب، کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست کنید و یا از قسمت دیدگاه همین مطلب با ما در ارتباط باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =