سبک زندگی

نوعی پروتئین در گندم و جو که باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن می شود

نام پروتئینی که باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن آن می شود چیست؟

نوعی پروتئین در گندم و جو که باعث کش امدن خمیر و ترد شدن میشود؟ جواب این معما را در ماگرتا می خوانیم.

نوعی پروتئین در گندم و جو که باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن می شود

جواب این معما گلوتن می باشد، این پروتئین در جو و چاودار وجود دارد و باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی می شود.

مطلب پیشنهادی
آن چیست که چه پر باشد و چه خالی وزنش یکی است
و
آن چیست که دو پا دارد و دو پای دیگر هم قرض می کند

⭕️ اگر به پاسخ معمای دیگری نیاز داشتید حتما آن را از بخش دیدگاه از ما بپرسید، کارشناسان ما و یا سایر کاربران پاسخگوی شما خواهند بود.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 10 =