توصیه هایی که در این نوشته ارائه می شوند کمک میکنند ازدواج تان را با برداشتن قدم مالی مناسبی آغاز کنید. همه میگویند پول خوشبختی نمیآورد، اما وقتی بحث ازدواج میشود، صحبت کردن از پول سری دراز دارد.
برای شروع این بحث، فهرستی فراهم آورده ایم که به شما و شریک زندگی تان برای مدیریت پول بعد از ازدواج برای رسیدن به خوشبختی و ثروت کمک می کند تا بودجه و امور مالی زندگی تان را پس از ازدواج و تا همیشه به درستی برنامه ریزی کنید و همواره در سعادت باشید. با مهارت ماگرتا همراه باشید.
نکات کلیدی مدیریت مالی بعد از ازدواج
۱. بدهی شریک احتمالی زندگی تان را بشناسید و خوب درک کنید
پیش از آنکه امور مالی و پولهایتان را با هم یکی کنید، سعی کنید نسبت به بدهیهایی که شریک احتمالی زندگی تان دارد به شناخت و دیدگاه خوبی برسید. تا تحقق آن، بهتر است امور مالیتان را از هم جدا نگه دارید.
[su_note note_color=”#f88fce” text_color=”#000000″ radius=”7″]مثلا سعی کنید از باز کردن حساب مشترک بپرهیزید، یا از اینکه حق امضاء مشترک به همسرتان بدهید یا او را به عنوان فردی مجاز و صاحب امتیاز در دفترچهی حسابهای خود اضافه کنید. اگر بوی ازدواج از رابطهتان به مشام میرسد باز هم باید دست کم یک سابقهی اعتباری خوب داشته باشید ک قابل اتکا باشد.[/su_note]۲. از خودتان چکاپ مالی بگیرید
بسیاری از زوجها ممکن است پیش از ازدواج از پول حرفی نزنند، اما این کم اطلاعی میتواند کاملا خطرناک باشد؛ اشتباهات گذشته ممکن است بر آیندهی هر دو شما تاثیر بگذارد. از وضعیت مالی یکدیگر شناخت پیدا کنید، مثلا اینکه هر یک از شما چند کارت اعتباری دارد و پولش را چگونه خرج میکند – من جمله اینکه چه چیزهایی هر دو شما را درگیر خود کرده است – پیش از آنکه پا به محضر بگذارید.
رسیدن به درکی درست و خوب از عادات خرج کردن و تصویر مالی از شریک زندگیتان به شما کمک خواهد کرد دربارهی نحوهی یکی کردن و اشتراک پولتان پس از ازدواج تصمیمهای درستی بگیرید.
۳. بودجه ای درست کنید که هر دو بتوانید با آن زندگی کنید
همهی صورتحسابها و کاغذکاریهایتان را با هم انجام دهید و به معنای دقیقتر کلمه همه چیز را آشکارا رو کنید. محاسبه کنید هر ماه چقدر بدهی دارید، چه مقدار درآمد مشترک خواهید داشت و بعد از رتق و فتق امور نهایتا چقدر برایتان باقی خواهد ماند.
فراموش نکنید برای هر هزینهای در جشن عروسی یا ماه عسل فاکتور تهیه کنید. همچنین، تعیین حدود خرج و مخارج نیز کمک کننده خواهد بود. پیش از قبول تعهد، بر سر میزان پولی که هر یک از شما میتواند بدون کسب اجازه از طرف دیگر خرج کند به توافق برسید.
۴. برای جشن عروسی و چیزهای دیگر پس انداز کنید
وقتی نامزدیتان را اعلام کردید، برای اهداف مالی و هزینههای آتی که پیش رو خواهید داشت یک حساب بانکی باز کنید. در کل، بسیاری از کارشناسان توصیه میکنند دست کم ۱۰ درصد از درآمد مشترکتان را هر ماه پس انداز کنید.
اگر برای جشن عروسی پس انداز میکنید، احتمالا به فکر افزایش و تقویت آن هستید تا اینکه بتوانید به پس اندازهای معمولتان نیز در عین پول کنار گذاشتن برای آن روز مهم، بپردازید. حتی اگر برای جشن عروسی به شما کمک مالی هم بشود، احتمالا همچنان میخواهید پول پس انداز کنید، شاید برای ماه عسل یا پیش پرداخت جهت رهن خانه.
۵. یکی کردن یا یکی نکردن
تعدادی راه مختلف وجود دارد که میتوانید موقع ازدواج با به کارگیری آنها پولتان را مدیریت کنید. گزینههایتان را بسنجید و سعی کنید بفهمید چه چیزی از همه بیشتر برای شما جواب میدهد.
ممکن است به فکر باز کردن حساب مشترک باشید، و حسابهای فردیتان را به هم مرتبط کنید یا اینکه بخواهید هر کس همان حساب جداگانهی خودش را داشته باشد. این یک تصمیم شخصی است، پس گزینههایی که در اختیار دارید را بررسی کنید و سعی کنید به این نتیجه برسید که کدام سبک زندگی بهتر از همه پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود.
۶. مشخص کنید چه کسی چه چیزی را مدیریت کند
وقتی بحث از کنترل امور مالیتان میشود، اینکه هر یک از شما نقشی ایفا کند ایدهی خوبی به نظر میرسد. به عنوان مثال، ممکن است یکی از شما صورتحسابهای روزانه را تقبل کند در حالی که دیگری سرمایهگذاریهای بلند مدت و طرحهای بازنشستگی را به عهده میگیرد.
۷. برای صحبت های مالی وقت و قرار تعیین کنید
صحبت کردن دربارهی پول باید گفتگویی سالم و پیشرونده باشد – هیچ دلیلی ندارد آنقدر تعلل کنید تا مشکلی پیش بیاید. پس هر ماه کمی برای پرداختن به امور مالی بیشتر وقت بگذارید ، دربارهی تصمیمهای مالی آینده صحبت کنید و ببینید در راستای رسیدن به اهداف تان چقدر پیشرفت داشتهاید.
نظر شما درباره این نکات چیست ؟ آیا اصلا بعد ازدواج می توان به ثروت های کلان رسید ؟ نظرتان را در قسمت دیدگاه بیان کنید.