زندگینامهفرهنگ و هنر

بیوگرافی دلارام شکیبا ؛ دانشمند ایرانی که راز ترمیم زخم را کشف کرد!

زندگی نامه دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی ، کاشف راز ترمیم زخم در جهان

بیوگرافی دلارام شکیبا ، کشفت راز ترمیم زخم توسط دانشمند ایرانی ؛ به گزارش اخبار روز دنیا، محققان آمریکایی به سرپرستی دلارام شکیبا (Delaram Shakiba)، دانشمند جوان ایرانی، راز ترمیم زخم ها را کشف کرده اند و بینش جدیدی در مورد این موضوع به دست آورده اند. در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر از این خبر مهم در دنیای پزشکی و خواندن بیوگرافی و زندگی نامه دلارام شکیبا با بخش زندگینامه ماگرتا همراه باشید.

همچنین بخوانید: بیوگرافی دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی ؛ جراح زیبایی و پلاستیک

بیوگرافی دلارام شکیبا ؛ دانشمند ایرانی که راز ترمیم زخم را کشف کرد!

زندگینامه دکتر و دانشمند ایرانی دلارام شکیبا

دلارام شکیبا متولد دهه 60 می باشد و ایرانی الاصل ایرانی است. وی در گرگان به دنیا آمد و اکنون در آمریکا زندگی می کند.

او دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان بود و هم اکنون دانشمند ایرانی است که به دلیل کشف جدید خود در مورد راز ترمیم زخم ها به جهانیان معروف شده است. او فارغ التحصیل دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس است.

هر روز با زحمت فراوان بعد از کلاس های دانشگاه، تمام وقت بعد از ظهرهایش در آزمایشگاه را بر روی مقاله اش اختصاص داده بود. پیش تر از آن نیز از سال دوم دانشگاه به کارهای تحقیقاتی در آزمایشگاه روی آورده بود.

زندگینامه دکتر و دانشمند ایرانی دلارام شکیبا
زندگینامه دکتر و دانشمند ایرانی دلارام شکیبا

دلارام شکیبا، مانند نام خود، با آرامش، صبوری، حوصله زیاد و قلبی مطمئن، که با علاقه بسیاری نیز همراه بود، اواخر شهریور ماه سال 1391 در کلینیک تخصصی شریته (بزرگترین بیمارستان آموزشی اروپ) قدم های تعیین کننده و قاطع در برلین آلمان برداشت.

جایی که بیست و سومین سال کنفرانس بین المللی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های پزشکی و پیراپزشکی برگزار شد.

این دانشجوی سال پنجم دانشگاه علوم پزشکی گلستان می دانست که وارد کشوری شده است که یکی از پیشرفته ترین و مشهورترین کشورها در زمینه علوم پزشکی در اروپا و حتی جهان به ویژه در حوزه قلب است.

700 شرکت کننده از 60 کشور جهان برای ارسال مقالات خود شرکت کردند که بخش قلب دارای بیشترین متقاضی با 60 شرکت کننده بود.

دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی
بیوگرافی دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی

دلارام شکیبا که یک سال در آزمایشگاه دانشگاه خستگی ناپذیر کار می کرد، مقاله ای با عنوان “تاثیر بیماری مزمن سیروز (نوعی بیماری کبدی)” بر قلب و دارویی نوشت که از بروز اختلالات قلبی ناشی از این بیماری جلوگیری می کند.

سیکلوسپورین A نام دارویی است که در این مطالعه استفاده می شود. این دارو از باز شدن کانال های قلبی و بروز اختلالات جلوگیری می کند.

در مرحله اول ، خانم شکیبا مقاله خود را در حضور داوران متشکل از قلب و عروق بالینی و محققان مرتبط با قلب اروپا ارائه داد. این مقاله به دلیل جدید بود، نحوه تهیه و پرداختن به آن، نحوه ارائه، نوع موضوع و نحوه پاسخگویی به سؤالات مطرح شده به عنوان بهترین مقاله انتخاب شد.

بعد از این مرحله از خانم شکیبا خواسته شد مقاله خود را دوباره در مقابل مخاطبان بیشتر و داوران مختلف ارائه کند. وی ادامه داد: این رقابت بسیار دشوار بود، اما من در این کنگره بسیار هدفمند شرکت کردم و سرانجام در مرحله دوم، پس از طرح مقاله، عنوان مقاله منتخب قلب این کنگره را کسب و لوح و گواهی آن را به دست آوردم، که برای من بسیار ارزشمند است.

دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی
بیوگرافی دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی

این دختر ایرانی اخیراً برای اولین بار در شهر دانشگاه گرونینگن گن هلند، یکی از بزرگترین مراکز دانشگاهی علوم پزشکی اروپا، مقاله ای را آماده کرده بود، اما با وجود توجه به تحقیقات انجام شده، نتوانست جایگاهی کسب کند.

وی پس از کسب تجربه ارزشمند و مؤثر از شرکت در این همایش، وی بیش از یک سال تلاش خود را بر مقاله تخصصی خود در رابطه با قلب متمرکز کرد.

او می داند که مسیری طولانی را طی کرده است، بنابراین فعالیت خود را با یک اراده و علاقه شدید به پزشکی به خصوص در حوزه قلب ادامه خواهد داد. در این کنگره بین المللی 30 نفر از ایران در بخش های مختلف علوم پزشکی شرکت کردند که یکی از آنها دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان بود.

ماجرای کشف راز ترمیم زخم توسط دانشمند ایرانی، دلارام شکیبا

در خبرها آمده است و گزارش شده است که محققان آمریکایی به سرپرستی دانشمند ایرانی دلارام شکیبا موفق به کسب بینش جدیدی در زمینه ترمیم زخم شده اند و این پژوهش در مجله ACS Nano منتشر شده است.

وب‌سایت رسمی دانشگاه واشنگتن در سنت لوییس گفته است، هنگامی که زخم روی پوست ظاهر می شود ، سلول های بدن به سرعت روند ترمیم پوست را شروع می کنند.

اگرچه ترمیم سلول و تشکیل زخم کاملاً شناخته شده است، محققان دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس به سرپرستی خانم شکیبا، دانشمند ایرانی این دانشگاه، توانستند برای اولین بار نشان دهند که چگونه این روند آغاز می شود و و بینش‌های جدیدی را در مورد ترمیم زخم، فیبروز و متاستاز سرطان فراهم کنند.

دلارام شکیبا در مورد کشف این راز مهم پزشکی گفت: “تلاش های بالینی برای جلوگیری از پیشرفت مشکلاتی مانند زخم و فیبروز بسیار موفق نبوده است. ما در این پژوهش دریافتیم که فیبروبلاستها در مراحل اولیه این فرآیند از مکانیسم های مختلفی استفاده می کنند و پاسخ آنها به داروها در این مراحل ممکن است با واکنش آنها در مراحل بعدی متفاوت باشد.”

دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی
بیوگرافی دلارام شکیبا دکتر و دانشمند ایرانی

گای جنین، یکی دیگر از پژوهشگران این پروژه گفت: بهبود زخم نمونه بارز آن از فرآیندهای مهم فیزیولوژیکی است که در بدن اتفاق می افتد. با بررسی این فرایندها ، ما می توانیم بینش جدیدی در مورد آموزش سلولهای مربوط به ترمیم زخم ارائه دهیم.

گای جنین همچنین خاطرنشان کرد: از برخی مدلهای ریاضی در فرایند تحقیق استفاده شده است. وی افزود: در این مطالعه با طراحی محرک های ویژه توانستیم رفتار سلول را در هنگام ترمیم بافت آسیب دیده نشان دهیم.

صفحه شخصی و پیج دلارام شکیبا در اینستاگرام

دلارام شکیبا – Delaram Shakiba در اینستاگرام صفحه رسمی ندارد و فعالیتی نمی کند، اما در شبکه اجتماعی توئیتر صفحه شخصی دارد و فعال است.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫۱۹ دیدگاه

  1. درود بر خانم دکتر شکیبا،
    و درود بر تمام پزشکان زحمتکش و نوع دوست وطن که در هر کجای جهان باشند.
    تبریک به دوست عزیزمان جناب آقای محمود شکیبا ی عزیز بابت سربلندي و سرافرازی فرزند عزیز شان،
    و تبریک به مردم مهربان و فرهیخته گرگان و استان زیبای گلستان.
    با احترام: جهانی ، از گرگان.

  2. واقعا آفرین بهشون باعث افتخار ایران شدن وبه همه دنیا ثابت کردن که استعداد ایرانی در دنیا همتایی نداره این خانم هم اضافه شدن به دسته افتخارات ایرانی مثل پروفسور سمیعی بو علی سینا زکریای رازی و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =