ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل سزای گران فروش نخریدن است ⚡️ + تاریخچه

ریشه و مفهوم حکایت قدیمی «سزای انسان گرانفروش نخریدن است» به همراه بازنویسی و گسترش آن

معنی ضرب المثل سزای گران فروش نخریدن است : بسیاری از فروشندگان برای اینکه بتوانند سود بیشتری به دست بیاورند، اجناس خود را با قیمت بالایی به فروش می‌رسانند و این موضوع می‌تواند سبب بروز مشکلات بسیاری شود. به همین دلیل مردم زمانی که فروشنده گران فروشی می‌بینند می‌گویند سزای گرانفروش نخریدن است.

فروشندگان نیز به دلیل اینکه مشتریان خود را از دست ندهند، مجبور به فروش اجناس خود با قیمت کم می‌شوند که این موضوع به نفع مشتریان و ضرر فروشندگان است. در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه باشید.

معنی ضرب المثل سزای گران فروش نخریدن است

مفهوم ضرب المثل سزای گرانفروش نخریدن است

گران‌فروشی در این اوضاع و احوال جامعه کاری غلط بوده و می‌تواند به افراد بسیاری ضرر برساند. معمولا این ضرب المثل زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که ناگهان قیمت چیزی افزایش یافته باشد و افراد به آن اعتراض داشته باشند. در این صورت مردم برای اینکه بتوانند قیمت آن را کاهش دهند، از حقه‌ای بنام نخریدن استفاده می‌کنند و با این کار قصد دارند تا قیمت گران را به ارزان تبدیل کنند.

داستان حکایت عاقبت گرانفروش نخریدن است

روزی از روزها فروشنده‌ای در سطح شهر به فروش مواد غذایی مشغول بود و مردم برای اینکه بتوانند نیازهای خود را برطرف کنند، از او خریداری می‌کردند. فروشنده که می‌بیند همه برای تامین کردن مواد غذایی خود، مواد را با هر نوع قیمتی خریداری می‌کنند تصمیم می‌گیرد که قیمت محصولات را افزایش دهد و با این کار سود بسیاری به دست بیاورد. ولی او نمی‌دانست که این موضوع می‌تواند سبب کاهش یافتن میزان مشتریان و فروش محصولاتش شود.

پس دست به کار شد و روزانه قیمت چندین محصول خود را افزایش داد. مردم که قیمت بالای اجناس را می‌دیدند تصمیم گرفتند که بخاطر قیمت بالا، هیچ چیزی از این فروشنده نخرند و به جای آن از فروشگاه دیگری خرید کنند. پس با یکدیگر هماهنگ شدند و گفتند: که سزای گرانفروش نخریدن است.

آن‌ها برای مدتی هیچ محصولی را از این فروشگاه خریداری نکردند و سبب شدند که فروشنده ضرر بسیاری بکند و او نیز برای اینکه مشتریان خود را برگرداند دوباره همه چیز را مثل قبل کرد و محصولاتش را با قیمت ارزانی به فروش گذاشت.

از آن پس هروقت که افراد می‌خواستند از گران‌فروشی جلوگیری کنند می‌گویند: سزای گرانفروش نخریدن است و با این کار از گران‌فروشی جلوگیری می‌کنند.

گسترش و بازآفرینی ضرب المثل سزای گران فروش نخریدن است

امروزه در این جامعه که گرانی همه جا رو تصاحب کرده مردم برای اینکه بتوانند زندگی را برای خود راحت کنند و نیازهای خود را با ارزان قیمتی رفع نمایند، از نخریدن استفاده می‌کنند. این روند سبب می‌شود تا رفته رفته گرانی از میان کنار بکشد و جای خود را به ارزانی بدهد.

مَثَل های پیشنهادی: معنی ضرب المثل هیچ ارزانی بی علت نیست
و
معنی ضرب المثل فردا هم روز خداست
و
معنی ضرب المثل وعده سر خرمن دادن

✅ به پایان معنی ضرب المثل سزای گرانفروش نخریدن است رسیدیم، اگر دیدگاهی درباره این ضرب المثل داشتید حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − نه =