ادبیاتفرهنگ و هنر

قافیه چیست با مثال کلاس ششم

پاسخ کامل به سوال قافیه چیست مثال بزنید فارسی ششم ابتدایی

در ادامه به جواب سوال مسند چیست با مثال فارسی ششم در آموزش و پرورش ماگرتا می خوانیم.

مطلب پیشنهادی : مسند چیست با مثال کلاس ششم

قافیه چیست با مثال

قافیه چیست با مثال

هر شعر معمولی باید قافیه داشته باشد. برای تعریف قافیه باید بگوییم: به کلماتی که در آخر هر مصراع بیایند + هم وزن باشند + در حرف آخر با هم مشترک باشند، قافیه می گویند.

مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید
که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید

در اینجا نفسی و کسی قافیه هستند.

انواع قافیه کدامند؟

انواع قافیه چیست؟ در یک دسته بندی قافیه را به چهار بخش : قافیه متوالی – درونی – میانی – پایانی تقسیم می کنند.

همچنین بخوانید : مفعول چیست با مثال کلاس ششم

🌟 در این نوشته جواب سوال قافیه چیست با مثال را قرار دادیم. اگر پاسخ دیگری در مورد این سوال داشتید، آن در بخش دیدگاه بنویسید. همچنین برای دسترسی سریع تر به پاسخ سایر سوال های خود، آن را به همراه کلمه ماگرتا جستجو کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۱۲ دیدگاه

  1. سلام ممنونم لطفاً میشه توضیح انواع قافیه متوالی قافیه درونی قافیه میانی و قافیه پایانی رو بزارید ممنونم

    «❤ماگرتا ❤»

    1. قافیه‌ها در شعر به کلمات یا حروفی اطلاق می‌شوند که در انتهای مصراع‌ها تکرار می‌شوند و انواع مختلفی دارند. قافیه متوالی به حالتی گفته می‌شود که قافیه‌ها به صورت پیوسته و بدون قرینه در انتهای مصراع‌ها تکرار می‌شوند. قافیه درونی به قافیه‌ای اشاره دارد که درون یک مصراع و معمولاً در وسط آن قرار می‌گیرد، در حالی که قافیه میانی نیز در وسط هر نیم‌مصراع قرار دارد. نهایتاً، قافیه پایانی به قافیه‌ای اطلاق می‌شود که در انتهای مصراع‌ها قرار دارد و معمولاً قبل از کلمه ردیف (در صورت وجود) می‌آید. هر یک از این انواع قافیه نقش مهمی در زیبایی و موسیقی شعر دارند و به شاعر کمک می‌کنند تا احساسات و مفاهیم خود را بهتر منتقل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − نه =