سرگرمیفیلم و بازی

دانلود فیلم رقص پا [Footwork] + تیزر و نقد کوتاه

دانلود فیلم رقص پا کامل با لینک مستقیم و ترافیک نیم بها به همراه داستان و تیزر فیلم سینمایی FootWork

فیلم ایرانی رقص پا (Footwork) که قبلا با نام حلزون به نویسندگی و کارگردانی مزدک میرعابدینی ساخته شده بود، به رقص‌پا تغییر نام داد. اولین نمایش این اثر سینمایی در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر بود. این فیلم به بخشی از مصائب یک هنرمند در جامعه می پردازد و پروانه ساخت رقص‌پا در سال ۱۳۹۴ صادر شد و فیلم اواخر شهریور ۱۳۹۵ در تهران جلوی دوربین رفت. نسخه اصلی این فیلم را میتوانید با لینک مستقیم و نیم بها از وبسایت ماگرتا دانلود کنید.

دانلود فیلم سینمایی رقص پا کامل (به انتخاب کاربر)

پوستر فیلم رقص پا
پوستر فیلم رقص پا

خلاصه داستان و نقد فیلم رقص پا

خلاصه داستان:
محمد علی وندی، بازیگر، فیلم‌ساز و معلم تئاتر، ناامید از مهاجرت به زادگاهش تهران بازگشته تا به همراه همسرش میترا صدری، نقاش، زندگی تازه ای را شروع کنند. اما جستجو برای پیدا کردن خانه ای مناسب و کنجی آرام غیر ممکن به نظر می رسد …. کودکی در راه است … تهیه کننده این فیلم با اشاره به اینکه «رقص پا» فیلمی جوانانه است، اظهار داشت: این فیلم جوان پسند است و به مسایل و مشکلات طیف جوانی که دغدغه ازدواج دارند، می پردازد و فکر می کنم این طیف بیشتر با آن ارتباط برقرار کنند. البته باید گفت موضوعی فراگیر و مناسب اقشار مختلف جامعه دارد.

آن طور که از سروشکلِ رقص پا پیداست این فیلم نشانه هایی از تجربه گرایی را در خود گنجانده است قصه یی که می خواهد چالش برانگیز باشد اما اسیر جریاناتی شده که نمی تواند لحنِ مورد نیاز فیلم را پیدا کند ، لحن و هدف قصه در ایجادِ یک چالش گم شده است و انگار این فیلم ضد اصول درام شکل گرفته ، رقص پا در وهله ی نخست به سیال ذهن شخصیت اولش می پردازد

اما نریشنی در کار نیست ویژگی این فیلم قصه گویی آن است با وجود آن که قصه یی در فیلم دیده نمی شود اما همان روزمرگی و نشان دادن آسیب های جامعه هم می تواند قسمتی از قصه باشد، جوانی به همراه همسرش از آمریکا به زادگاهش بازگشته وکیل پول این زوج را بالا کشیده است و این زن و شوهر در تلاش اند تا یک خانه یی برای خودشان پیدا کنند

رقص پا سعی داشته آسیب های اجتماعی را به نمایش بگذارد اما این آسیب اجتماعی تنها در یک سکانس قوام گرفته و توانسته به درستی پرداخت شود محمد علی برای نیاز به پول، سازش را می فروشد از سوی دیگر یک موتور سوار که بعدا می فهمیم اولین روز کاری اش بوده با باری از لاستیک با محمد علی برخورد می کند ، میترا از پول دیه می گذرد و خبردار می شود که نصفِ پولی که آن وکیل کلاهبردار خورده بود به آن ها برگردانده می شود و از همه مهم تر میترا خانه یی را برای اجاره پیدا می کند، میرعابدینی در سکانس آخر بده بستانِ معنوی هم کرده است که از هر دستی بدهی با همان دست پس میگیری، خوب؟

آیا می شود فیلمی ساخت با مضمونی این چنینی و پایانی هپی اند برایش در نظر گرفت؟ اساسا این پایان برای فیلمی مثل رقص پا بیش از حد اغراق آمیز به نظر می رسد بهتر می بود فیلم در همان لحظه ی تصادف به پایان می رسید این گونه سیاهی های اجتماعی بهتر به چشم می آمد در شرایطی که فیلم از سکانس اول با دیالوگ هایی فضای جامعه را نامطلوب و گران نشان می دهد بهتر بود این نابسامانی اجتماعی با همان روند به پایان می رسید، مرگ محمد علی می توانست پایانی برای معضلات زندگی شان باشد که این تعبیری گسترده از نقد اجتماعی فرض می شد.

بازیگران فیلم رقص پا

بازیگران فیلم رقص پا

هنرمندان این فیلم مزدک میرعابدینی، ندا صارمی منفرد، حمیدرضا پگاه، افسر اسدی، نگار عابدی، نقی سیف جمالی، محمود نظرعلیان، مهری سادات آل آقا سعید بحرالعلومی، سیامک اشعریون، عباس احمدی مطلق، سعید آرمند، احمد خیرآبادی، واهیک خچومیان، محمد فیروز شیبانی، محمد علی نوروش، نوید جهانزاده، سام دانشور، بابک مولانا، محمد عیسی حسینی، پرویز حاجی زاده، مهرگان علوی، علیرضا پوستین دوز، عرفان سماواتی، علی توتونچی مقدم، دانیال نوروش، سارا عبدالملکی، نازیلا اقبال، سپهر سهرابی، شهاب اشعریون، محمد نقی زاده، سینا دادخواه، فرهاد فدوی، فرانک فروزان فر و هنرآموزان کارگاه خلاق هستند.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پنج =