تبریک روز جهانی پاستا 2021 : روز جهانی پاستا به ما یادآوری می کند که زندگی خیلی کوتاه است و ما باید انواع مختلف پاستا را امتحان کنیم تا آن را به زندگی پر از طعم خوب و غذای الهام بخش تبدیل کنیم … با آرزوی روز جهانی پاستا بسیار مبارک.
پاستا، طرفداران زیادی در میان کشورهای مختلف دارد و شاید به خاطر همین محبوبیت فراگیر است که ۲۵ اکتبر را بهعنوان روز جهان پاستا (روز جهانی ماکارونی) نام گذاشته اند.زندگی کوتاه است و من عاشق پاستا هستم. پس چرا شاد نباشم؟ اولینبار در سال ۱۹۹۸ میلادی، در شهر ناپل ایتالیا، مردم تصمیم گرفتند برای «پاستا» غذای موردعلاقهشان، جشن بگیرند. با متن تبریک ماگرتا همراه باشید.
متن تبریک روز جهانی پاستا
اگر می خواهید زندگی را جشن بگیرید ، باید پاستا را جشن بگیرید زیرا این چیزی است که می توانید با استفاده از نوآوری خود به همان روش که دوست دارید پخته شود … با آرزوی روز جهانی پاستا بسیار مبارک.
اگر پاستا نبود، دنیا چه شکلی بود؟ ملکهی کربوهیدراتها، چنان نقش مهمی در آشپزی در فرهنگهای مختلف دارد که حتی یک روز جهانی هم به آن اختصاص دادهاند.
۲۵ اکتبر، روز جهانی پاستا است و امسال، بیستمین سالگرد این رویداد است که توسط انجمن بینالمللی پاستا برگزار میشود. اولین روز جهانی پاستا در ناپل، ایتالیا، در سال ۱۹۹۸ گرامی داشته شد؛
این در حالی است که جشن امسال در دبی، امارات متحدهی عربی، برگزار میشود. سایت Booking.com تحقیقاتی انجام داده است که پنج مورد از بهترین مقصدها را، به غیر از دبی، برای نوش جان کردن و لذت بردن از بهترین پاستاها شناسایی و معرفی کند.
اين مراسم بهعنوان روز جهاني پاستا در 25 اکتبر يا 3 آبان، برگزار شد و آنقدر محبوب شد که در بسياري از کشورها، مراسمي بههمين مناسبت در يکي از روزهاي ماه اكتبر برگزار ميكنند. حالا بعد از 19 سال روز پاستا در رويدادهاي رسمي بسياري از کشورها ثبت شده است.
در سائوپائولوي برزيل، کشوري که مهد جشن و مناسبت است، هفتهي گذشته مراسمي بهمناسبت روز پاستا برگزار شد. مراسمي پر از بشقابهاي رنگارنگ پاستا و ماکاروني در کنار برنامههاي شاد و مفرح.
روز پاستا در هر کشوری متفاوت است. با اينحال كشورهايي كه اين روز را جشن ميگيرند، از اواسط اکتبر تا آخر اين ماه يک روز به اين جشن اختصاص دادهاند.
روز جهانی پاستا نخستین بار در ۲۵ اکتبر (۳ آبان) ۱۹۹۵ در رم، پایتخت ایتالیا در کنگره جهانی پاستا جشن گرفته شد.
رستورانها در سراسر جهان در این روز، یک هفته را به برگزاری جشنواره «آل دنته» برای آگاهی بخشی درباره این روز اختصاص میدهند. این جشنواره موضوعات مختلف در ارتباط با تهیه پاستا با روشهای مختلف را بررسی میکند.
روز جهانی پاستا تنها یک جشن سالانه درباره پاستا نیست بلکه درباره مصرف کنندگان این محصول نیز است.
جالب است كه تا به حال 600 نوع پاستا شناختهشده، اما سليقهي آشپزها و قابليت پاستا، طوري است كه ميتوان به اين تعداد باز هم افزود.
تاریخچه پاستا
اما در کنار اين جشنها و پاستاخوريها يک نكتهي مهم هم يادآوري ميشود: پاستا غذايي ارزان با ارزش غذايي بالا و منطبق با سليقههاي خاص است.
پس هر سال در اين روزها کارشناسان غذا اين اصل مهم را يادآوري ميکنند تا مصرف آن را بيشتر جا بیندازند. در بسياري کشورها، رستورانها و پاستافروشيها، برنامهي خاصي براي اين روز دارند. از رايگانشدن بعضي پرسهاي غذايي تا نصف قيمتکردن يک بشقاب پاستا و نواختن موسيقي.
برخی نکات درباره پاستا و علاقهمندان آن
گفته میشود سالانه هر ایتالیایی حدود ۲۲ کیلوگرم پاستا میخورد. این در حالی است که این رقم در بین آمریکاییها به ازای هر فرد ۹ کیلوگرم در سال است.
محبوبترین نوع پاستا، ماکارونی، پنه و اسپاگتی است.
دستکم ۳۵۰ نوع پاستا وجود دارد.
بیش از ۶۰٪ از مسافران بینالمللی مقصد بعدی سفر خود را با توجه به غذاهای آنجا انتخاب میکنند. بنابراین، کاملا منطقی به نظر میرسد که جهان را برای پیدا کردن یک اسپاگتی کامل یا خوردن بهترین پنان بگردید. در این صورت تنها سوالی حالا که مطرح میشود این است که دوست دارید روز جهانی پاستا، کجا باشید؟
عکس پروفایل روز جهانی پاستا
روز جهانی پاستا، روزی است که به مناسبت آن در 25 اکتبر هر سال جشن می گیرند. هدف اصلی برپایی روز جهانی پاستا، برشمردن فواید مغذی پاستاست. خوردن غذاهای ایتالیایی در سفر به ایتالیا لذت بخش است .شهرها و مناطق مختلف ایتالیا، هرکدام پاستای فوق العاده و مختص به خود را دارند…
پاستا در دهههای 40 و 50 خودش را به ایران رساند و با نام ماکارونی مثل برنج دم شد. تا اواسط دهه 70 رستوران ایتالیایی به تعداد انگشتان یک دست هم نبود. رستورانهایی که اغلب تنها نام ایتالیایی را با خود داشتند، نه طعم و پخت را.
اما این روزها میتوانید رستورانهایی پیدا کنید که بر سر جزئیات با هم رقابت میکنند.
روز جهانی پاستا را به تمام ماکارونی و پستا دوستان تبریک عرض میکنیم.