سبک زندگی

جواب فعالیت صفحه ۱۲۸ ، ۱۲۹ ، ۱۳۱ ، ۱۳۲ و ۱۳۳ تفکر هفتم

پاسخ و حل پرسش های فعالیت 1 بحث کلاسی صفحه 128 ، فعالیت 2 و 3 بحث کلاسی صفحه 129 ، فعالیت 4 بحث کلاسی صفحه 131 ، فعالیت 5 آزمون خودسنجی و تحمل سختی صفحه 132 و فعالیت در خانه صفحه 133 درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر و سبک زندگی هفتم

جواب فعالیت های درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی صفحه ۱۲۸ ، ۱۲۹ ، ۱۳۱ ، ۱۳۲ و ۱۳۳ تفکر هفتم ؛ در این مطلب به جواب و پاسخ سوالات فعالیت 1 بحث کلاسی صفحه 128 ، فعالیت 2 و 3 بحث کلاسی صفحه 129 ، فعالیت 4 بحث کلاسی صفحه 131 ، فعالیت 5 آزمون خودسنجی و تحمل سختی صفحه 132 و فعالیت در خانه صفحه 133 درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی کتاب تفکر و سبک زندگی هفتم متوسطه اول را مشاهده نمایید. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های صفحه ۱۲۳ ، ۱۲۴ ، ۱۲۵ و ۱۲۶ تفکر هفتم

جواب فعالیت های درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی صفحه ۱۲۸ ، ۱۲۹ ، ۱۳۱ ، ۱۳۲ و ۱۳۳ تفکر هفتم
جواب فعالیت های درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی صفحه ۱۲۸ ، ۱۲۹ ، ۱۳۱ ، ۱۳۲ و ۱۳۳ تفکر هفتم

جواب فعالیت 1 بحث کلاسی صفحه 128 تفکر هفتم

در فعالیت ۱ بحث کلاسی صفحه ۱۲۸ درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم سوالاتی مطرح شده است که در زیر به پاسخ آنها پرداخته ایم.

سوال 1) همه ما ممکن است در خانه، مدرسه، زمین بازی و زندگی شخصی با مشکلاتی مواجه شویم. بیماری ها، تصادفات، نقص عضو، جنگ، زلزله، سیل، مرگ و میر نزدیکان و از بین رفتن مال، از جمله مشکلاتی اند که فشارهای زیادی بر ما وارد می کنند. تحمل سختی نزد افراد متفاوت است. عده ای با سختی کنار می آیند و در برابر آن مقاومت می کنند و برای حل آن چاره جویی می کنند؛ اما عده ای نمی توانند با سختی کنار بیایند و خیلی زود یا بیمار می شوند یا از بین می روند. چرا؟

پاسخ: چون ممکن از تاب و تحمل آن افراد کمتر باشد و از اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستند و در مقابل مشکلات سخت و دشوار زندگی دوام نمی آورند و دچار بیماری و ناامیدی می شوند.

سوال 2) شما چگونه با مشکلات و سختی ها مواجه می شوید؟

پاسخ: مشکلات بخشی از زندگی هستن و ما قطعا نمی توانیم بگیم که هیچ انسانی در زندگی خود با مشکلات برخوردی نداشته اند، من با مشکلات مواجهه میشم، چون آنها بخشی از زندگی من هستند، مشکلات در واقع مانع نیستند، بلکه راهی برای موفق شدند می باشند. اول باید مشکلات را پذیرفته، سپس باصبر و شکیبایی آن مشکل را با راه حلی که دارم حل می کنم، چون سختی ها انسان را می سازند و این انسان های سخت هستند که با سختی ها می جنگند و پیروز می شوند.

به صورت کلی، آدم باید با مشکلات کنار بیاید، چه سخت باشد و چه آسان فرقی نمی کند، مهم این است که اول به خدا توکل کنیم ،دوم به پدر و مادر، و سوم به خودمان امیدوار باشیم تا از مشکلاتمان بگذریم.

جواب فعالیت ۲ بحث کلاسی صفحه ۱۲۹ تفکر هفتم

در فعالیت 2 بحث کلاسی صفحه 129 درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم گفته شده ” دو نمونه از سختی های انسان در گذشته و راه هایی را که برای برطرف کردن آنها ابداع کرده است، بررسی کنید. ” که در زیر به پاسخ آن پرداخته ایم.

پاسخ:

1) جاده سازی: با استفاده از ماشین آلات و ابزاری های پیشرفته این کار آسان شده است.
2) حمل و نقل، رفت و آمد: با استفاده از اتوموبیل، مترو، قطار و هواپیما امنیت بیشتری دارد و این کار آسان و سریع شده است.

پاسخ فعالیت 3 بحث کلاسی صفحه 129 تفکر هفتم

در فعالیت ۳ بحث کلاسی صفحه ۱۲۹ درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم گفته شده ” برای کودکی که ناچار است همیشه از چرخک (صندلی چرخدار) استفاده کند، یک داستان کوتاه با موضوع تاب آوری، تحمل و امید بنویسید. ” که در زیر به پاسخ آن پرداخته ایم.

پاسخ: پسری روی چرخک به بچه هایی که تنیس روی میز بازی می کردند نگاه می کرد و حسرت می خورد، بعد از مدتی یکی از بچه ها او را دعوت ب بازی دو نفره کرد و او با اصرار فراوان درخواست او را پذیرفت. وقتی شروع به بازی کرد باورش نمی شد انگار که برای این کار به دنیا آمده بود و سال ها بعد نام او در بین بهترین بازیکنان جهان میدرخشید.

داستان دیگر: دختر کوچولویی به نام هیوا در روستایی دور افتاده زندگی میکرد؛ او همیشه برروی صندلی متحرک (چرخک) بود. هیوا با اینکه بقیه بهش بدی می کردند تسلیم نمی شد و می جنگید، هیوا کوچولو میخواست به همه ثابت کنه که بدون صندلی متحرک میتونه از پس خودش بر بیاد. ماه ها تلاش میکرد، درس میخوند و به حرفای پشت سرش توجه نمیکرد. روزی با زحمت از رو صندلی بلند شد، مادر و پدرش با اشک و ناباوری نگاهش میکردند، هیوا با ناباوری خندید و خداروشکر کرد، هیوا میتونست راه بره و از اون موقع تا الان هیوا شاد و خوشحال با خانواده اش زندگی می کند.

جواب فعالیت ۴ بحث کلاسی صفحه ۱۳۱ تفکر هفتم

در فعالیت 4 بحث کلاسی صفحه 131 درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم سوالاتی مطرح شده است که در زیر به پاسخ آنها پرداخته ایم.

سوال 1) به نظر شما چه عواملی کمک می کرد تا رزمندگان اسلام شرایط سخت جبهه ها یا دوران اسارت را تحمل کنند؟

پاسخ: اهداف بزرگ آنها، ایمان به پیروزی حق بر باطل و اعتقاد به جهان آخرت و حقانیت آرمان های کشور عزیزمان ایران به رهبری امام خمینی (ره) و امید و ایمان به خداوند بزرگ بوده است.

سوال 2) چگونه می توان برای تحمل سختی و غلبه بر مشکلات از خداوند یاری خواست؟

پاسخ: خداوند در حدیثی قدسی می فرماید: هر گاه به دل بنده ای سرزنم و ببینم که یاد من بر آن چیره گشته است، اراده و تربیت او را خود به عهده می گیرم و همنشین و هم سخن و همدم او می شوم.

انسانی که اعمالش را برای رضای خداوند به انجام برساند، خداوند همیشه و همه جا او را کمک خواهد کرد و او بر مشکلات پیروز خواهد شد. آنان که خداوند را بندگی می کنند، خداوند همیشه همراهشان است و آنان که دیگران را بندگی کنند، باید از همان دیگران کمک بخواهند.

پاسخ دیگر: با ذکر گفتن، نیایش با خد، انجام کار های خوب، عادل بودن در همه چیز، توبه از گناه، به فکر خدا باشیم و یادش در دل ما باشد، کسی را بدون دلیل قضاوت نکنیم، در مواقعی که وضع ما خوب است به دیگران کمک کنیم.

حل فعالیت 5 آزمون خودسنجی و تحمل سختی صفحه 132 تفکر هفتم

در فعالیت ۵ آزمون خودسنجی و تحمل سختی صفحه ۱۳۲ درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم گفته شده ” داستان ” که در زیر به پاسخ آن پرداخته ایم.

نکته: پاسخ این فعالیت شخصی می باشد و برای هر دانش آموز متفاوت است، به همین دلیل در زیر به صورت نمونه به پاسخ آن پرداخته ایم.

ردیفشرح گزاره هاخیلی کم
1
کم
2
متوسط
3
زیاد
4
بسیار زیاد
5
1در مواقع سختی خیلی زود می توانم خود را آرام کنم
2مشکلات را بخشی از زندگی می دانم.
3مشکلات از نظر من چیزی گذرا هستند.
4معتقدم به دنبال هر سختی آسانی است.
5سعی می کنم با سختی ها دست و پنجه نرم کنم و بر آنها غلبه کنم.
6حتی در موقعیت های خیلی سخت و دشوار مهار خود را از دست نمی دهم.
7در برخورد با سختی ناامید نمی شوم و از خداوند کمک می گیرم.
8اعتماد به نفس من در حل مشکل زیاد است.
#جمع نمرات0012125
  • امتیاز 40ــ33 یعنی تاب آوری شما بسیار زیاد است.
  • امتیاز 32ــ25 یعنی بهتر از سایر افراد می توانید مشکلات را تحمل کنید.
  • امتیاز 24ــ17 یعنی تا حدودی می توانید سختی را تحمل کنید.
  • امتیاز 16ــ9 یعنی تاب آوری شما کم است.
  • امتیاز 8 یعنی تاب آوری شما بسیار کم است و نیازمند کمک دیگران هستید.

پاسخ: امتیاز من 29 شد، یعنی بهتر از سایر افراد می توانم مشکلات را تحمل کنم.

جواب فعالیت در خانه صفحه 133 تفکر هفتم

در جواب فعالیت در خانه صفحه ۱۳۳ درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم گفته شده ” یکی از سؤالات زیر را به انتخاب خود پاسخ دهید. ” که در زیر به پاسخ آنها پرداخته ایم.

سوال 1) از مطالعه این درس چه نتایجی گرفتید؟

پاسخ: فهمیدم که تحمل سختی ها، چاره جویی برای حل مشکل و دادن پاسخ مناسب به مشکلات و فهمیدم که توی زندگی انسان ها همراه با سختی و آسانی شادی و غم ، موفقیت و شکست، است.

سوال 2) با مراجعه به کتاب هایی که درباره خاطرات رزمندگان اسلام نوشته شده یا در صورت دسترسی به رزمندگان اسلام و مصاحبه با آنها نمونه هایی از خاطرات و سختی های آنها را در دوران جنگ یا اسارت بنویسید و در کلاس بخوانید.

پاسخ: امیرسرلشکر حسین لشگری؛ خلبان نیروی هوایی ارتش و جانباز ۷۰ درصد بود. حسین لشکری با شروع جنگ و بعد از ۱۲ ماموریت، وقتی هواپیمایش مورد حمله دشمن قرار می‌ گیرد با بیرون پریدن از هواپیما در خاک دشمن به اسارت نیروی بعث عراق در می‌ آید. اسارتی که ۱۸ سال به طول می ‌انجامد. نکته جالب توجه درباره سرگذشت این شهید جایی است که خانواده او قریب به ۱۵ سال هیچ خبری از سرنوشت این خلبان نداشته اند. او سال ۷۴ موفق شد اولین نامه ‌اش را برای همسرش بفرستد. لشگری در جایی از گفت و گویش بعد از آزادی می ‌گوید:« وقتی به جبهه رفتم علی (پسرم) دندان نداشت، وقتی برگشتم دانشجوی دندانپزشکی بود.»

پاسخ دیگر: تا پیش از انتشار کتاب «من زنده ‌ام» و بازگو شدن خاطرات معصومه آباد در دوران اسارت شاید کمتر کسی از حضور آزدگان خانم، طی دوران دفاع مقدس خبر داشت. کسی که در ۱۷ سالگی و درست ۳۳ روز پس از شروع جنگ به همراه سه دختر دیگر در ماهشهر به اسارت عراقی ‌ها در آمد و سرانجام بعد از گذشت چیزی نزدیک به چهار سال آزاد شد. او در بخشی از خاطراتش درباره یکی از سخت ترین لحظات اسارتش نوشته: «سنگینی سیلی دکتر سعدون بر صورتم، سرم را صد و هشتاد درجه چرخاند.

فکر کردم مغزم از دهانم بیرون ریخته. دهانم پر از خون و لب هایم به رعشه افتاد. برادرهای مجروح ایرانی با شنیدن صدای سیلی همه نیم خیز شدند اما کاری از دست کسی بر نمی آمد. مریم برای دلداری دادن به من با گوشه ی مقنعه اش دهان خون آلودم را پاک می ‌کرد. اما دردناک تر از درد آن سیلی، این بود که برای اولین بار در عمرم یک دست غریبه و نامحرم را بر صورتم احساس کرده بودم. این حس آنقدر برایم چندش آور بود که برای خلاصی از آن به ناچار از سرباز نگهبانی که در خودرو همراه ما بود تقاضای آب کردم شاید بتوانم رد دست های ناپاک و نامحرم دکتر سعدون را از صورتم تطهیر کنم.»

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های صفحه 118 ، 119 ، 120 ، 121 و 122 تفکر هفتم

توجه: شما دانش آموزان عزیز می توانید برای دسترسی بهتر و سریعتر به جواب های درس تفکر هفتم ، در انتهای جواب صفحه مورد نظر خود، عبارت « ماگرتا » را نیز به همراه آن در گوگل جستجو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ و جواب سوال های فعالیت های صفحه ۱۲۸ ، ۱۲۹ ، ۱۳۱ ، ۱۳۲ و ۱۳۳ درس مهارت های تاب آوری و تحمل سختی تفکر هفتم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫75 دیدگاه ها

  1. عالی بود 😏😋🤗😂😇😃😇😃😇😂🤗😊😋😣😂😂😣😣😋😏😋😏😊😏😏😋😏😋😏😋😉😇😃🤗🙄😃😣😋😏😎😎😣😋😣😎😇😊🙂😋😣😊🙄😋😊🙄😋😣☺💞💔💞💔💟💕💟💔💞💔💞💔💞💔💞💔💞💓💞💔💞💞💓💞💔💞💔💔💞💕💔💞💔💞💞💔💞💔💞💕💔💞💔💞💓💖💓💞💔💞💔

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 7 =