سبک زندگی

جواب فعالیت های درس مهار افسردگی تفکر هشتم صفحه ۱۳۷ ، ۱۳۹ و ۱۴۰

پاسخ و حل پرسش های فعالیت های صفحه 137 ، 139 و 140 درس مهار افسردگی کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم

جواب فعالیت های درس مهار افسردگی تفکر هشتم ؛ در این مقاله از بخش آموزش و پرورش ماگرتا به پاسخ و جواب فعالیت ۱ فردی صفحه ۱۳۷ ، فعالیت ۲ صفحه ۱۳۹ و فعالیت در منزل صفحه ۱۴۰ درس مهار افسردگی کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم متوسطه اول پرداخته ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

پاسخ درس بعدی: جواب درس چگونه از افراد بزرگسال مراقبت کنیم تفکر هشتم

جواب فعالیت های درس مهار افسردگی تفکر هشتم

جواب فعالیت ۱ فردی صفحه ۱۳۷ تفکر هشتم درس مهار افسردگی

آیا تاکنون دچار افسردگی شده‌اید؟ علت آن، چه بوده است؟ این افسردگی چه مدت طول کشید؟ علائم آن، چه بود؟ در یک برگه کاغذ به سؤالات پاسخ دهید و برخی از آنها را برای دیگران بخوانید.

نکته: پاسخ این فعالیت برای شخصی متفاوت می باشد و ما در بخش تنها به یک نمونه از پاسخ آن پرداخته ایم.

پاسخ: بله، به خاطر یک سری مسائل خصوصی به مدت یک هفته دچار افسردگی شدم، علائم آن تغییر در وضعیت خواب و خوراک، احساس خستگی و نداشتن انرژی برای انجام کارها ، سر درد، احساس ناامیدی، احساس بی باوری و بی ارزشی، گریه کردن و احساس تنهایی بود. برای حل این مشکل دانستم که اگر علائم افسردگی را در خود یا دیگران ببینم باید آن را جدی بگیرم، حال علتش هرچه میخواهد باشد، افسردگی قابل درمان می باشد و می توان با مراجعه به روان شناس و روان پزشک سلامتی خود را به دست آورد و فهمیدم که فرد افسرده را نباید تنها گذاشت.

پاسخ فعالیت ۲ صفحه ۱۳۹ درس مهار افسردگی تفکر هشتم

نمایشی را ترتیب دهید که یک فرد دچار افسردگی شده است. این فرد را راهنمایی کنید تا بر مشکل خود غلبه کند.

پاسخ: جواب این فعالیت بر عهده دانش آموزان می باشد و باید یک نمایش فرضی را میان افراد فرضی یا واقعی اطراف خود را ترتیب دهند و فرد افسرده شده را راهنمایی کنند تا بر مشکل خود غلبه کند. که در زیر به چند مورد از راه های کمک به افراد افسرده پرداخته ایم:

۱) سعی کنید با او صحبت کنید، ۲) از او بخواهید که در مورد مشکلاتش صحبت کند، ۳) او را به درمان و کمک گرفتن از متخصص تشویق کنید، ۴) از اصرار زیاد برای تفریح و شاد بودن پرهیز کنید، ۵) به احساسات فرد افسرده توجه کنید و …

پاسخ کامل و جامع: نمایش‌نامه: کمک به فردی که دچار افسردگی شده است

شخصیت‌ها:

  1. علی: نوجوانی که دچار افسردگی شده است.
  2. دوست علی (حسین): کسی که تلاش می‌کند به او کمک کند.
  3. مشاور مدرسه: فردی که راهنمایی‌های حرفه‌ای ارائه می‌دهد.
  4. یکی از اعضای خانواده علی: مادر یا پدر که در پایان داستان نقش حمایتی دارند.

صحنه اول: در کلاس درس

(علی سرش را روی میز گذاشته و بی‌حال است. حسین متوجه او می‌شود.)
حسین: علی! چی شده؟ چند روزه می‌بینم حالت خوب نیست. نه توی زنگ تفریح میای، نه توی فعالیت‌های گروهی شرکت می‌کنی. مشکلی هست؟
علی: (با صدای آرام) نمی‌دونم… حس می‌کنم هیچ چیز برام مهم نیست. نه حوصله درس دارم، نه حرف زدن با کسی.
حسین: (نگران) این اصلاً شبیه خودت نیست! قبلاً همیشه توی کلاس شاد بودی. فکر کنم بهتره با مشاور مدرسه صحبت کنی.

صحنه دوم: دفتر مشاور مدرسه

(حسین علی را به دفتر مشاور می‌برد.)
مشاور: علی، خوشحالم که اومدی. حسین می‌گه این روزها حال خوبی نداری. دوست داری برام توضیح بدی؟
علی: (با کمی مکث) راستش احساس می‌کنم هیچ‌کس منو نمی‌فهمه. هر چی تلاش می‌کنم، انگار کافی نیست. نمی‌دونم چرا انقدر بی‌حوصله شدم.
مشاور: احساساتت قابل درکه. خیلی مهمه که این حس‌ها رو جدی بگیری و درباره‌شون حرف بزنی. آیا به چیزهایی که قبلاً خوشحالت می‌کرد فکر کرده‌ای؟
علی: (سرش را پایین می‌اندازد) دیگه هیچ چیزی خوشحالم نمی‌کنه…
مشاور: علی، این حس‌ها موقتی هستند. ما می‌تونیم با هم راه‌هایی پیدا کنیم که حالت بهتر بشه. اول از همه، باید از خودت مراقبت کنی. خواب و غذای خوب خیلی مهمه. دوم اینکه با خانواده‌ات صحبت کنی تا حمایتشون رو داشته باشی.

صحنه سوم: در خانه

(علی با مادرش صحبت می‌کند.)
علی: مامان، می‌تونم باهات حرف بزنم؟
مادر: البته عزیزم. چی شده؟
علی: چند وقته احساس خوبی ندارم. مشاور مدرسه گفت که باید با شما هم صحبت کنم.
مادر: خیلی خوبه که اینو به من گفتی. ما کنارتم و هر کاری از دستمون بربیاد انجام می‌دیم. بیاید یه برنامه درست کنیم تا حالت بهتر بشه. مثلاً بیشتر با هم وقت بگذرونیم یا بیرون بریم.

صحنه چهارم: تلاش برای بهبود

(علی شروع به پیاده‌روی، ورزش کردن و دیدار با دوستان می‌کند.)
حسین: (با لبخند) علی، می‌بینم که حالت خیلی بهتر شده!
علی: (با لبخند) آره، حسین. ممنون که منو به مشاور معرفی کردی. کمک‌های شما و خانواده‌ام واقعاً تأثیر داشت. حالا احساس می‌کنم دوباره می‌تونم به زندگی امیدوار باشم.

نتیجه نمایش:

این نمایش نشان می‌دهد که صحبت کردن درباره مشکلات، دریافت حمایت از دوستان، خانواده و مشاور، و ایجاد تغییرات کوچک در زندگی می‌تواند به افراد کمک کند تا بر افسردگی غلبه کنند. همچنین یادآور می‌شود که کمک کردن به دیگران و حمایت از آن‌ها چقدر اهمیت دارد.

جواب فعالیت در منزل صفحه ۱۴۰ درس مهار افسردگی تفکر هشتم

با مراجعه به تجربیات خود و اعضای خانواده درباره شیوه‌هایی که افراد برای کاهش افسردگی و دستیابی به شادی به کار می برند، تحقیق کنید و نتیجه را به کلاس گزارش دهید

پاسخ: به نظر من فردی که دچار افسردگی شده ، بهتر است که افکار منفی و احساس ناامیدی و غیره را از فکر خود بیرون کند و در مهمانی های شاد و شلوغی شرکت کند و به کارهای مثبت، محیط های شلوغ و به هیچ چیزی غیر از موفقیت خودش فکر نکند.

پاسخ دیگر: به نظر من برای درمان افسردگی باید سعی کنیم خود را در مکان های شلوغ قرار دهیم و افکار مثبت را جایگزین افکار منفی و غیر اخلاقی در ذهنمان کنیم، و توصیه می شود که فردی که افسرده است بهتر است موزیک دلنشین و شاد گوش بدهد، ورزش کند و به مهمونی هایی مانند تولد، عروسی و… برود.

پاسخ دیگر: به نظر من برای کنترل و خارج شدن از افسردگی باید این سه مرحله را انجام دهیم؛ ۱) پیش روان پزشک و یا روان شناس بریم ۲) کنترل تفکر و کنترل استرس در کودکان و نوجوانان ، و خوردن دارو در جوانان و بزرگسالان ۳) به چیز های مثبت فکر کنیم.

پاسخ دیگر: بر اساس تجربیات خودم و خانواده‌ام، افراد برای کاهش افسردگی و دستیابی به شادی از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند. یکی از مهم‌ترین روش‌ها صحبت کردن با دیگران است. وقتی مشکلی دارم، با خانواده یا دوستانم حرف می‌زنم و همین که کسی به حرف‌هایم گوش می‌دهد، حس بهتری پیدا می‌کنم. ورزش کردن هم تأثیر زیادی دارد؛ برادرم می‌گوید دویدن یا رفتن به باشگاه انرژی مثبت زیادی به او می‌دهد.

همچنین انجام کارهای مورد علاقه مثل نقاشی، گوش دادن به موسیقی یا خواندن کتاب به ما کمک می‌کند که ذهنمان از مشکلات دور شود. مادربزرگم همیشه می‌گوید شکرگزاری از نعمت‌های زندگی و دعا کردن باعث آرامش و شادی می‌شود. حتی کمک کردن به دیگران هم یکی از راه‌هایی است که به گفته مادرم، حال آدم را خوب می‌کند. به طور کلی، راه‌های ساده‌ای مثل این‌ها می‌توانند افسردگی را کاهش دهند و شادی را به زندگی ما بیاورند.

قبلی: جواب فعالیت های درس شادی تفکر هشتم
جواب فعالیت های درس آن پسرک انار ندارد تفکر هشتم
جواب گفت و گو کنید و فعالیت درس اثر تفکر هشتم
جواب فعالیت های درس تخیل یا تفکر هشتم
جواب فعالیت های درس پدر و پسر تفکر هشتم

توجه: شما دانش آموز پایه هشتم متوسطه اول می توانید برای دسترسی سریع و آسان تر به جواب سوالات فعالیت های کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هشتم متوسطه اول ، در انتهای عنوان خود عبارت «ماگرتا» را نیز در گوگل جستجو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ و جواب سوالات فعالیت های درس مهار افسردگی کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم ؛ برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. نظرات خود را در بخش دیدگاه بنویسید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫۲۹ دیدگاه

  1. خیلییییییییییبیییی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود 🥰🥰🥰😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤪🤪🤪🤪

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 19 =