سبک زندگی

جواب کاربرگ شماره ۸ مطالعات اجتماعی چهارم ✍️ ابزارها و سایل دوره‌ی ایران باستان

گام به گام کاربرگه‌ی شماره 8 از صفحه 70 کتاب مطالعات اجتماعی چهارم ابتدایی - ابزارها و سایل دوره‌ی ایران باستان

پاسخ کاربرگه‌ی شماره هشت 8 مطالعات اجتماعی چهارم ؛ حل کاربرگه ۸ «ابزارها و سایل دوره‌ی ایران باستان» صفحه ۷۰ مطالعات اجتماعی چهارم ابتدایی را می‌توانید در ادامه این نوشته از بخش آموزش و پرورش ماگرتا مطالعه نمایید.

بعدی: پاسخ کاربرگ ۹ مطالعات چهارم

حل کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم ابتدایی

جواب کاربرگ ۸ ابزارها و سایل دوره‌ی ایران باستان مطالعات اجتماعی چهارم

به تصویرها نگاه کنید و حدس بزنید که این وسایل چیستند؟ ایرانیان باستان از هر کدام از این وسایل چه استفادهای می کرده اند؟

دستبند طلای هخامنشی در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم

دستبند طلای هخامنشی

تصویری که مشاهده می کنید یکی از دستبندهای دوران هخامنش ایران می باشد که دو انتهای سر شیر در موزه باستان شناسی پنسیلوانیا در معرض دید عموم است. آریایی ها این نمادها را روی دستبندهای طلای خود برای مردان و زنان می بستند.

در گذشته در ایران به دلیل اینکه بیشتر مردم دامدار بوده اند گاوها نمادی از زندگی و رشد بودند. می توانید از این اطلاعات در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم استفاده کنید.

در تخت جمشید، گاو و شیر نمادهای ماه و خورشید (تابستان و زمستان) می باشند و پیروزی شیر بر گاو نمادی از پایان زمستان و تولد دوباره است.

شاخ گاو به دلیل شباهت آن به هلال ماه ، همیشه نمادی از ماه بوده است. همچنین شاخ گاو در افسانه های ایرانی نیز همیشه نمادی از زندگی و آغاز زندگی بوده است.

گردنبند مربوط به دوره اشکانیان در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم

گردنبند تمام طلای گرانبها با ضخامت و وزنی بالا مربوط به عهد اشکانیان

انگشتری که مشاهده می کنید با سنگ های قیمتی کبود تزیین شده است. این گردنبند هم اکنون در مجموعه موزه رضا عباسی ایران نگهداری می شود.

ناگفته نماند که نمونه دیگری از همین گردنبند دقیقاً با همین شکل و ساختار وجود دارد اما تفاوت آن این است که تصویر شاپور دوم ذوالاکتاف پادشاه مقتدر ساسانی بر روی آن نقش بسته است.

این گردنبند گرانبها از امپراتوری اشکانیان به ساسانیان ارث رسیده است و ساسانیان همواره به این هنر ارج نهاده و از روی این گردنبد قیمتی یکی دیگر را ساخته اند.

جفت گوشواره زمان اشکانیان در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم

یک جفت گوشواره باستانی برای زمان اشکانیان

این گوشواره ها با سنگ های گرانبهایی ساخته شده است که هر کدام متفاوت می باشند. در قسمت سه تیکه میانی این گوشوار اشکانی، طلا و سنگ قیمتی تقریبا به شکل قلب عشاق امروزی می باشد، که این خود جای شگفت و تامل درباره فرهنگ و تمدن اشکانی دارد.

این جفت گوشواره در عراق در کنار اسکلت یک زن پارتی کشف شده است و هم اکنون د موزه موصل، کشور عراق نگهداری می شود.

سکه های باستانی در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم

این تصویر مربوط به لوح سنگی تزئینی سلوکیان می‌باشد.

گلدان طلای داریوش اول در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم

گلدان طلا مربوط به زمان داریوش اول

این گلدان فوق العاده زیبا در موزه متروپولیتن نیویورک که یکی از از بزرگ‌ترین و مشهورترین موزه‌های جهان است، نگهداری می شود. بر روی این گلدان عبارت Dârayavauš\xšâyathiya\vazraka نوشته شده است که معادل داریوش شاه بزرگ می باشد.

سکه های ساسانیان در کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم

سکه های ساسانیان

این نوع سکه نیز مربوط به زمان ساسانیان می باشد. ساسانیان آخرین شاهنشاهی ایرانی پیش از حمله اعراب به ایران بود که از سال ۲۲۴ تا ۶۵۱ میلادی (۴۲۷ سال) بر ایران حکومت کردند.

دانش آموز عزیز مطالب این صفحه صرفا جنبه کمک آموزشی دارد و شما برای استفاده از آن ها باید یک بار خودتان تمامی سوالات این صفحه را حل کنید سپس اگر مشکلی داشتید از این مطالب کمک بگیرید.

قبلی: جواب کاربرگ ۷ مطالعات چهارم

✅ به پایان جواب کاربرگ ۸ مطالعات اجتماعی چهارم دبستان که مربوط به «کابرگه‌ی ابزارها و سایل دوره‌ی ایران باستان» بود، رسیدیم. جهت مشاهده پاسخ سایر کاربرگه‌ها کافیست شماره آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست کنید و یا از قسمت دیدگاه همین مطلب با ما در ارتباط باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫۲۵۱ دیدگاه

    1. من از شما خیلی خیلی سپاسگزارم که برام می نویسید
      منهم از این نوی سکه نمی دونم وگرنه براتون توضیح می دادم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 2 =