سبک زندگی

جواب سوالات پودمان خوراک کاروفناوری هفتم ☑️

پاسخ سوالات پودمان 11 کتاب کار و فناوری پایه هفتم و حل سوالات پودمان خوراک

جواب کار کلاسی و غیر کلاسی و هم اندیشی های پودمان خوراک کاروفناوری پایه هفتم و پاسخ سوالات صفحه 138 – 139 – 142 – 147 – 149 – 152 و 155 را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز فعال آماده کرده ایم.

جواب کار پودمان پوشاک کاروفناوری هفتم

پاسخ سوالات پودمان پوشاک کاروفناوری هفتم

کار کلاسی صفحه ۱۳۸ پودمان ۱۱ کاروفناوری هفتم

بررسی خوراکی مناسب برای ناشتایی : با هم اندیشی درباره ویژگی های منطقه، عادات خود و مانند این موارد، خوراکی را که برای ناشتایی مناسب یا نامناسب می دانید در جدول ۱_۱۱ مشخص کنید و دلیل آن را بنویسید.



مواد خوراکیبلی / خیرچرا؟
یک لیوان آب میوه طبیعیبلیویتامین زیاد
یک لیوان شیر گرمبلیتامین ویتامین و کلسیم بدن
پنیر یا کرهبلیداشتن چربی و تامین انرژی
نان / برنجبلیتولید انرژی از طریق قند موجود
مغز گردوبلیتامین فسفر مورد نیاز بدن
شیر کاکائوخیرکاکائوی موجود در شیر جذب کلیسم را در شیر کاهش می دهد.
عسلبلیداشتن قند خوب و مناسب برای بدن
خرمابلیانرژی زایی زیاد

جواب کار کلاسی صفحه ۱۳۹ کاروفناوری هفتم

صفحه 139 پودمان خوراک کاروفناوری هفتم و شناسایی مواد خوراکی سالم و ناسالم : در جدول ۲_۱۱ برخی از مواد خوراکی سالم و ناسالم نشان داده شده است. با هم اندیشی در گروه مواد سالم و ناسالم را شناسایی کنید.

جواب فعالیت های کلاسی پودمان خوراک کار و فناوری هفتم

مصرف خوراکی های ناسالم و کپک زده مانند تصویر بالا بسیار مضر و سرطان زا می باشد؛ حتی اگر قسمت کپک زده را از مواد غذایی جدا کنیم باز به همان مقدار خطرناک می باشد زیرا سهمی که در داخل کپک ها است به همه جای مواد غذایی نفوذ می کند.

پاسخ کار غیر کلاسی صفحه ۱۴۲ پودمان خوراک هفتم

آداب غذا خوردن : با مراجعه به منابع (کتاب های مرجع، اینترنت و …) و پرسش از بزرگ ترهای خود در خانواده در مورد آداب غذا خوردن که در دین اسلام به آن سفارش شده است، تحقیق کنید و نتیجه را در کلاس ارائه دهید.

۱- زیاده روی و اسراف در قرآن امری ناپسند معرفی شده است.
۲- خوردن آب نیم ساعت قبل از غذا.
۳- خوردن غذا در هنگامی که کاملا گرسنه شده ایم.
۴- نگاه نکردن به صورت دیگران هنگام غذا خوردن.
۵- گفتن بسم الله قبل از شروع خورد غذا.
۶- خوردن نمک و در ابتدا و انتهای غذا.
۷- صحبت نکردن در هنگام غذا خوردن.
۸- فوت نکردن غذا با دهان.

جواب هم اندیشی صفحه ۱۴۷ کاروفناوری هفتم

در گروه خود درباره آدابی که برای مهمانداری مناسب می دانید، گفت و گو کنید و نتیجه را در جدول ۳_۱۱ بنویسید.



آراستگی ظاهریپوشیدن لباس مناسب، زدن عطر خوش بو
تمیز بودن دست ها و ناخن ها
سلام و احوال پرسیبا خوش رویی و گرمی دست دادن
سلام کردن کوچکترها به بزرگترها
حال و احوال کردن و تعارف کردن
معرفی افرادمعرفی جوان تر ها به افراد مسن تر
استفاده از لفظ های محترمانه هنگامی معرفی
چگونگی برخوردزدن لبخند و مودب رفتار کردن با مهمان
برآورده کردن درخواست های مهمان
پذیراییپذیرایی مناسب و عالی، تزیین سفره
سر وقت آوردن غذا و بهداشتی بودن آن

حل کار کلاسی صفحه ۱۴۹ پودمان خوراک

شناسایی میان وعده های مفید و غیر مفید : با هم اندیشی در گروه خود، میان وعده های مفید و غیر مفید و دلیل گزینش خود را در جدول ۴_۱۱ بنویسید.

پاسخ سوالات کارکلاسی و غیرکلاسی پودمان خوراک هفتم

استفاده از مواد غذایی ناسالم به جای مواد غذایی عالی مثل میوه و سبزیجات می تواند در دراز مدت عوارض جبران نشدنی را برای بدن ایجاد کند.

هم اندیشی صفحه ۱۵۲ پودمان ۱۱ کاروفناوری هفتم

در بررسی صفحه 152 پودمان خوراک کاروفناوری هفتم خواسته شده است نام برخی محصولات کشاورزی را که در برخی از فصل ها در منطقه شما ارزان است،‌ در جدول ۵_۱۱ بنویسید و برای جلوگیری از به هدر رفتن آنها و همچنین استفاده از آنها در دیگر فصل ها روشی را پیشنهاد کنید.

نام محصولروش پیشنهادی
انگورتولید کشمش، شیره انگور، سرکه و آب غوره
زیتونروغن زیتون و زیتون پرورده
خرماخرمای مضافتی، شیره خرما و سرکه خرما
گوجهرب گوجه فرنگی
انجیرمربای انجیر، انجیر خشک و شیره انجیر
خیارخیار شور

پاسخ بررسی صفحه ۱۵۵ کاروفناوری هفتم

در جدول ۶_۱۱ برخی از مشاغل رایج در منطقه خود را که در حوزه مواد خوراکی می شناسید، بنویسید.

مشاغل خانگیکارکنان کارخانه های مواد خوراکیفروشندگانآشپز
شیرینی بستنیکارشناس آزمایشگاه مواد خوراکیآب میوه فروشحلیم پز
خرد کردن و بسته بندی قندمدیر تولیدپخش کننده مواد غذاییکباب پز
فرآوری و بسته بندی خشکبارمدیر کنترل کیفیتپیتزا فروشدیزی پز

دانش آموز عزیز برای مشاهده پاسخ سایر بخش های کتاب کاروفناوری کافیست قسمت موردنظر را به همراه عبارت ماگرتا در گوگل جست و جو نمایید تا بهترین نتایج برای شما نمایش داده شود.



✅ در پایان اگر سوالی درباره جواب سوالات پودمان خوراک کاروفناوری هفتم دارید، می توانید آن را از بخش دیدگاه از کارشناسان ما یا سایر دانش آموزان بپرسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.