جواب سوالات پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری هفتم صفحه ۱۶۰ تا ۱۷۷
پاسخ سوالات پودمان 12 کتاب کار و فناوری پایه هفتم و حل سوالات پودمان خوراک صفحه 160 ، 161 ، 164 ، 169 ، 171 ، 172 ، 174 و 177
جواب سوالات کار کلاسی و غیر کلاسی و هم اندیشی های صفحه ۱۶۰ ، ۱۶۱ ، ۱۶۴ ، ۱۶۹ ، ۱۷۱ ، ۱۷۲ ، ۱۷۴ و ۱۷۷ پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری پایه هفتم را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز فعال آماده کرده ایم.
مطلب پیشنهادی: جواب کار پودمان پوشاک کاروفناوری هفتم
کار کلاسی صفحه ۱۶۰ پودمان ۱۲ کاروفناوری هفتم
بررسی خوراکی مناسب برای ناشتایی : با هم اندیشی درباره ویژگی های منطقه، عادات خود و مانند این موارد، خوراکی را که برای ناشتایی مناسب یا نامناسب می دانید در جدول ۱_۱۲ مشخص کنید و دلیل آن را بنویسید.
مواد خوراکی | بلی / خیر | چرا؟ |
یک لیوان آب میوه طبیعی | بلی | ویتامین زیاد |
یک لیوان شیر گرم | بلی | تامین ویتامین و کلسیم بدن |
پنیر یا کره | بلی | داشتن چربی و تامین انرژی |
نان / برنج | بلی | تولید انرژی از طریق قند موجود |
مغز گردو | بلی | تامین فسفر مورد نیاز بدن |
شیر کاکائو | خیر | کاکائوی موجود در شیر جذب کلیسم را در شیر کاهش می دهد. |
عسل | بلی | داشتن قند خوب و مناسب برای بدن |
خرما | بلی | انرژی زایی زیاد |
جواب کار کلاسی صفحه ۱۶۱ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم
صفحه 161 پودمان خوراک کاروفناوری هفتم و شناسایی مواد خوراکی سالم و ناسالم : در جدول ۲_۱۲ برخی از مواد خوراکی سالم و ناسالم نشان داده شده است. با هم اندیشی در گروه مواد سالم و ناسالم را شناسایی کنید.
مصرف خوراکی های ناسالم و کپک زده مانند تصویر بالا بسیار مضر و سرطان زا می باشد؛ حتی اگر قسمت کپک زده را از مواد غذایی جدا کنیم باز به همان مقدار خطرناک می باشد زیرا سهمی که در داخل کپک ها است به همه جای مواد غذایی نفوذ می کند.
پاسخ کار غیر کلاسی صفحه ۱۶۴ پودمان خوراک کار و فناوری هفتم
آداب غذا خوردن : با مراجعه به منابع (کتاب های مرجع، اینترنت و …) و پرسش از بزرگ ترهای خود در خانواده در مورد آداب غذا خوردن که در دین اسلام به آن سفارش شده است، تحقیق کنید و نتیجه را در کلاس ارائه دهید.
۱- زیاده روی و اسراف در قرآن امری ناپسند معرفی شده است.
۲- خوردن آب نیم ساعت قبل از غذا.
۳- خوردن غذا در هنگامی که کاملا گرسنه شده ایم.
۴- نگاه نکردن به صورت دیگران هنگام غذا خوردن.
۵- گفتن بسم الله قبل از شروع خورد غذا.
۶- خوردن نمک و در ابتدا و انتهای غذا.
۷- صحبت نکردن در هنگام غذا خوردن.
۸- فوت نکردن غذا با دهان.
جواب هم اندیشی صفحه ۱۶۹ پودمان ۱۲ کاروفناوری هفتم
در گروه خود درباره آدابی که برای مهمانداری مناسب می دانید، گفت و گو کنید و نتیجه را در جدول ۳_۱۲ بنویسید.
آداب مهمانداری
آراستگی ظاهری | پوشیدن لباس مناسب، زدن عطر خوش بو تمیز بودن دست ها و ناخن ها |
سلام و احوال پرسی | با خوش رویی و گرمی دست دادن سلام کردن کوچکترها به بزرگترها حال و احوال کردن و تعارف کردن |
معرفی افراد | معرفی جوان تر ها به افراد مسن تر استفاده از لفظ های محترمانه هنگامی معرفی |
چگونگی برخورد | زدن لبخند و مودب رفتار کردن با مهمان برآورده کردن درخواست های مهمان |
پذیرایی | پذیرایی مناسب و عالی، تزیین سفره سر وقت آوردن غذا و بهداشتی بودن آن |
حل کار کلاسی صفحه ۱۷۱ و ۱۷۲ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم
شناسایی میان وعده های مفید و غیر مفید : با هم اندیشی در گروه خود، میان وعده های مفید و غیر مفید و دلیل گزینش خود را در جدول ۴_۱۲ بنویسید.
استفاده از مواد غذایی ناسالم به جای مواد غذایی عالی مثل میوه و سبزیجات می تواند در دراز مدت عوارض جبران نشدنی را برای بدن ایجاد کند.
جواب هم اندیشی صفحه ۱۷۴ پودمان ۱۲ کاروفناوری هفتم
در هم اندیشی صفحه 174 پودمان خوراک کاروفناوری هفتم خواسته شده است نام برخی محصولات کشاورزی را که در برخی از فصل ها در منطقه شما ارزان است، در جدول ۵_۱۲ بنویسید و برای جلوگیری از به هدر رفتن آنها و همچنین استفاده از آنها در دیگر فصل ها روشی را پیشنهاد کنید.
نام محصول | روش پیشنهادی |
---|---|
انگور | تولید کشمش، شیره انگور، سرکه و آب غوره |
زیتون | روغن زیتون و زیتون پرورده |
خرما | خرمای مضافتی، شیره خرما و سرکه خرما |
گوجه | رب گوجه فرنگی |
انجیر | مربای انجیر، انجیر خشک و شیره انجیر |
خیار | خیار شور |
پاسخ بررسی صفحه ۱۷۷ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم
در جدول ۶_۱۲ برخی از مشاغل رایج در منطقه خود را که در حوزه مواد خوراکی می شناسید، بنویسید.
مشاغل خانگی | کارکنان کارخانه های مواد خوراکی | فروشندگان | آشپز |
---|---|---|---|
شیرینی بستنی | کارشناس آزمایشگاه مواد خوراکی | آب میوه فروش | حلیم پز |
خرد کردن و بسته بندی قند | مدیر تولید | پخش کننده مواد غذایی | کباب پز |
فرآوری و بسته بندی خشکبار | مدیر کنترل کیفیت | پیتزا فروش | دیزی پز |
دانش آموز عزیز برای مشاهده پاسخ سایر بخش های کتاب کاروفناوری کافیست قسمت موردنظر را به همراه عبارت ماگرتا در گوگل جست و جو نمایید تا بهترین نتایج برای شما نمایش داده شود.
همچنین بخوانید: جواب پودمان پرورش و نگه داری گیاهان کاروفناوری هفتم
✅ در پایان اگر سوالی درباره جواب سوالات پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری هفتم دارید، می توانید آن را از بخش دیدگاه از کارشناسان ما یا سایر دانش آموزان بپرسید.
عالی. بهترین سایت است
عالی …
عالیه ممنون
سایت ماگرتا عالیههههههههه خیلی خوبه.
ازتون ممنونیم.💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
لطفا یه کم کم بنویسید
به نظر ما این سایت عالیه از همه نظر ازتون ممنونیم برای زحمت هاتون
دقیقا چقدر کم!
از معلما که کمتر میدن جواب .