سبک زندگی

جواب پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری هفتم صفحه ۱۶۰ تا ۱۷۷

پاسخ سوالات پودمان 12 کتاب کار و فناوری پایه هفتم و حل سوالات پودمان خوراک صفحه 160 ، 161 ، 164 ، 169 ، 171 ، 172 ، 174 و 177

جواب سوالات کار کلاسی و غیر کلاسی و هم اندیشی های صفحه ۱۶۰ ، ۱۶۱ ، ۱۶۴ ، ۱۶۹ ، ۱۷۱ ، ۱۷۲ ، ۱۷۴ و ۱۷۷ پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری پایه هفتم را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز فعال آماده کرده ایم.

قبلی: جواب پودمان ‍‍۱۱ پوشاک کاروفناوری هفتم

جواب پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری هفتم

کار کلاسی صفحه ۱۶۰ پودمان ۱۲ کاروفناوری هفتم

بررسی خوراکی مناسب برای ناشتایی: با هم اندیشی درباره ویژگی های منطقه، عادات خود و مانند این موارد، خوراکی را که برای ناشتایی مناسب یا نامناسب می دانید در جدول ۱_۱۲ مشخص کنید و دلیل آن را بنویسید.

مواد خوراکیبله / خیرچرا؟
یک لیوان آب میوه طبیعیبلهویتامین زیاد
یک لیوان شیر گرمبلهتامین ویتامین و کلسیم بدن
پنیر یا کرهبلهداشتن چربی و تامین انرژی
نان / برنجبلهتولید انرژی از طریق قند موجود
مغز گردوبلهتامین فسفر مورد نیاز بدن
شیر کاکائو خیرکاکائوی موجود در شیر جذب کلیسم را در شیر کاهش می دهد.
عسلبلهداشتن قند خوب و مناسب برای بدن
خرمابلهانرژی زایی زیاد
جدول ۱ـ۱۲ برخی مواد خوراکی برای ناشتایی

جواب کار کلاسی صفحه ۱۶۱ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم

شناسایی مواد خوراکی سالم و ناسالم: در جدول ۲_۱۲ برخی از مواد خوراکی سالم و ناسالم نشان داده شده است. با هم اندیشی در گروه مواد سالم و ناسالم را شناسایی کنید.

پاسخ: در تصویر زیر می توانید مشاهده کنید:

جواب کار کلاسی صفحه ۱۶۱ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم

توضیح: مصرف خوراکی های ناسالم و کپک زده مانند تصویر بالا بسیار مضر و سرطان زا می باشد؛ حتی اگر قسمت کپک زده را از مواد غذایی جدا کنیم باز به همان مقدار خطرناک می باشد زیرا سهمی که در داخل کپک ها است به همه جای مواد غذایی نفوذ می کند.

پاسخ کار غیر کلاسی صفحه ۱۶۴ پودمان خوراک کار و فناوری هفتم

آداب غذا خوردن: با مراجعه به منابع (کتاب های مرجع، اینترنت و …) و پرسش از بزرگ ترهای خود در خانواده در مورد آداب غذا خوردن که در دین اسلام به آن سفارش شده است، تحقیق کنید و نتیجه را در کلاس ارائه دهید.

پاسخ: ۱- زیاده روی و اسراف در قرآن امری ناپسند معرفی شده است.
۲- خوردن آب نیم ساعت قبل از غذا.
۳- خوردن غذا در هنگامی که کاملا گرسنه شده ایم.
۴- نگاه نکردن به صورت دیگران هنگام غذا خوردن.
۵- گفتن بسم الله قبل از شروع خورد غذا.
۶- خوردن نمک و در ابتدا و انتهای غذا.
۷- صحبت نکردن در هنگام غذا خوردن.
۸- فوت نکردن غذا با دهان.

پاسخ دیگر: من به عنوان یک دانش‌آموز کلاس هفتمی، درباره آداب غذا خوردن در اسلام تحقیق کرده‌ام. با مراجعه به منابع معتبر و پرسش از بزرگ‌ترهای خانواده، چند مورد از مهم‌ترین آداب را در اینجا برای شما توضیح می‌دهم:

آداب غذا خوردن در اسلام:

۱. شستن دست‌ها قبل و بعد از غذا: قبل از شروع غذا باید دست‌ها را با آب و صابون بشوییم. این کار باعث پاکیزگی و برکت در روزی می‌شود. همچنین بعد از غذا هم باید دست‌ها را شست.

۲. شروع غذا با بسم الله و پایان آن با الحمدالله: در ابتدای شروع غذا باید بسم الله گفت و در پایان هم الحمدالله. این کار باعث برکت در غذا می‌شود.

۳. خوردن غذا با دست راست: غذا را باید با دست راست خورد. استفاده از سه انگشت دست راست (شست، اشاره و میانی) برای برداشتن لقمه‌ها توصیه شده است.

۴. آغاز و پایان غذا با نمک: شروع غذا با نمک و پایان دادن به آن هم با نمک یا سرکه، باعث دور شدن هفتاد و دو نوع درد از جمله جذام و برص می‌شود.

۵. خوردن غذای گرم قبل از سرد شدن: غذا باید در حالت گرم خورده شود، چرا که گرمی غذا برکت دارد.

۶. میانه‌روی در خوردن غذا: نباید بیش از حد غذا خورد و باید قبل از سیر شدن کامل، دست از غذا کشید. همچنین باید غذا را به خوبی جوید تا احساس سیری زودتر به مغز برسد.

۷. نگاه کردن به غذا و سفره: قبل از شروع غذا باید به زیبایی‌های سفره و غذا نگاه کرد تا از نعمت خوردن لذت معنوی هم برده شود. همچنین نباید به صورت دیگران هنگام غذا خوردن نگاه کرد.

جواب هم اندیشی صفحه ۱۶۹ پودمان ‍۱۲ کاروفناوری هفتم

در گروه خود درباره آدابی که برای مهمانداری مناسب می دانید، گفت و گو کنید و نتیجه را در جدول ۳_۱۲ بنویسید.

پاسخ: در جدول زیر می توانید مشاهده کنید:

جدول ۳-۱۲ آداب مهمانداری

آراستگی ظاهریپوشیدن لباس مناسب، زدن عطر خوش بو
تمیز بودن دست ها و ناخن ها
سلام و احوال پرسیبا خوش رویی و گرمی دست دادن
سلام کردن کوچکترها به بزرگترها
حال و احوال کردن و تعارف کردن
معرفی افرادمعرفی جوان تر ها به افراد مسن تر
استفاده از لفظ های محترمانه هنگامی معرفی
چگونگی برخوردزدن لبخند و مودب رفتار کردن با مهمان
برآورده کردن درخواست های مهمان
پذیراییپذیرایی مناسب و عالی، تزیین سفره
سر وقت آوردن غذا و بهداشتی بودن آن

حل کار کلاسی صفحه ۱۷۱ و ۱۷۲ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم

شناسایی میان وعده های مفید و غیر مفید: با هم اندیشی در گروه خود، میان وعده های مفید و غیر مفید و دلیل گزینش خود را در جدول ۴_۱۲ بنویسید.

پاسخ: در تصویر زیر می توانید مشاهده کنید:

حل کار کلاسی صفحه ۱۷۱ و ۱۷۲ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم

توضیح: استفاده از مواد غذایی ناسالم به جای مواد غذایی عالی مثل میوه و سبزیجات می تواند در دراز مدت عوارض جبران نشدنی را برای بدن ایجاد کند.

جواب هم اندیشی صفحه ۱۷۴ پودمان ۱۲ کاروفناوری هفتم

نام برخی محصولات کشاورزی را که در برخی از فصل ها در منطقه شما ارزان است،‌ در جدول ۵_۱۲ بنویسید و برای جلوگیری از به هدر رفتن آنها و همچنین استفاده از آنها در دیگر فصل ها روشی را پیشنهاد کنید.

پاسخ: در جدول زیر می توانید مشاهده کنید:

نام محصولروش پیشنهادی
انگورتولید کشمش، شیره انگور، سرکه و آب غوره
زیتونروغن زیتون و زیتون پرورده
خرماخرمای مضافتی، شیره خرما و سرکه خرما
گوجهرب گوجه فرنگی
انجیرمربای انجیر، انجیر خشک و شیره انجیر
خیارخیار شور

پاسخ بررسی صفحه ۱۷۷ پودمان خوراک کاروفناوری هفتم

در جدول ۶_۱۲ برخی از مشاغل رایج در منطقه خود را که در حوزه مواد خوراکی می شناسید، بنویسید.

پاسخ: در جدول زیر می توانید مشاهده کنید:

مشاغل خانگیکارکنان کارخانه های مواد خوراکیفروشندگانآشپز
شیرینی بستنیکارشناس آزمایشگاه مواد خوراکیآب میوه فروشحلیم پز
خرد کردن و بسته بندی قندمدیر تولیدپخش کننده مواد غذاییکباب پز
فرآوری و بسته بندی خشکبارمدیر کنترل کیفیتپیتزا فروشدیزی پز

دانش آموز عزیز برای مشاهده پاسخ سایر بخش های کتاب کاروفناوری کافیست قسمت موردنظر را به همراه عبارت ماگرتا در گوگل جست و جو نمایید تا بهترین نتایج برای شما نمایش داده شود.

همچنین بخوانید: گام به گام کاروفناوری هفتم با جواب

توجه: دانش آموز عزیز برای دیدن جواب سایر درس های کتاب کافیست آن را مثل گذشته در گوگل سرچ کنید اما اینبار عبارت ماگرتا را نیز در انتهای جمله خود اضافه کنید.

✅ در پایان اگر سوالی درباره جواب سوالات پودمان ۱۲ خوراک کاروفناوری هفتم دارید، می توانید آن را از بخش دیدگاه از کارشناسان ما یا سایر دانش آموزان بپرسید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫۸ دیدگاه

  1. سایت ماگرتا عالیههههههههه خیلی خوبه.
    ازتون ممنونیم.💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + شانزده =