سبک زندگی
نوعی پروتئین در گندم و جو که باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن می شود
نام پروتئینی که باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن آن می شود چیست؟
نوعی پروتئین در گندم و جو که باعث کش امدن خمیر و ترد شدن میشود؟ جواب این معما را در ماگرتا می خوانیم.
جواب این معما گلوتن می باشد، این پروتئین در جو و چاودار وجود دارد و باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی می شود.
مطلب پیشنهادی
آن چیست که چه پر باشد و چه خالی وزنش یکی است
و
آن چیست که دو پا دارد و دو پای دیگر هم قرض می کند
⭕️ اگر به پاسخ معمای دیگری نیاز داشتید حتما آن را از بخش دیدگاه از ما بپرسید، کارشناسان ما و یا سایر کاربران پاسخگوی شما خواهند بود.
نوعی پروتئین در گندم و جو
جواب گلوتن
گلوتن