اخبارعلمی

جواب پرسش صفحه ۱۱۸ فیزیک دوازدهم ریاضی

توضیح و تدریس پرسش صفحه 118 فصل پنجم فیزیک دوازدهم رشته ریاضی و فیزیک

جواب پرسش صفحه ۱۱۸ فیزیک پایه دوازدهم رشته ریاضی و فیزیک از فصل ۵ پنجم آشنایی با فیزیک اتمی قسمت ۵-۱ اثر فوتوالکتریک و فوتون ؛ برای مشاهده گام به گام این بخش در ادامه با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

پاسخ صفحه بعدی:

جواب پرسش صفحه ۱۱۸ فیزیک دوازدهم ریاضی

پاسخ پرسش ۵-۱ صفحه ۱۱۸ فیزیک پایه دوازدهم ریاضی

تابشی با بسامد معیّن باعث می‌شود تا فوتوالکترون‌هایی سطح فلز ۱ را ترک کنند، ولی از سطح فلز 2 خارج نشوند. انرژی فوتون‌های فرودی را با تابع کار فلزها مقایسه کنید.

پاسخ: چون در فلز اول اثر فوتوالکتریک رخ داده است، بسامد نور فرودی بر سطح فلز اول از بسامد آستانهٔ فوتوالکترون‌ها بزرگ‌تر است (f۱ > f۰۱) و طبق معادلهٔ Kmax = hf – W۰ می‌توان نتیجه گرفت انرژی فوتون‌های فرودی بر سطح فلز اول از تابع کار بزرگ‌تر (hf۰۱ > W۰۱) ، ولی در فلز دوم اثر فوتوالکتریک رخ نداده است. پس بسامد نور فرودی بر سطح فلز دوم از بسامد آستانهٔ فوتوالکترون‌ها کوچک‌تر یا برابر آن است (f۲ ≤ f۰۲) و طبق معادلهٔ Kmax = hf – W۰ می‌توان نتبجه گرفت انرژی فوتون‌های فرودی بر سطح فلز دوم از تابع کار فلز کوچک‌تر یا مساوی با آن است. (hf۰۲ > W۰۲)

⭕️ تذکر: دانش‌آموز عزیز، لطفاً توجه کنید که مطالب درسی در این وب‌سایت صرفاً به منظور کمک و آموزش قرار داده شده‌اند و نباید از آن ها به‌طور نادرست استفاده کنید. لذا، پیش از مشاهده پاسخ‌ها، لطفاً یکبار دیگر خودتان به سوالات پاسخ دهید و در صورت بروز مشکلات، از این پاسخ‌ها کمک بگیرید.

پاسخ صفحه قبلی: جواب پرسش ها و مسئله های فصل ۴ فیزیک پایه دوازدهم ریاضی

✅ به پایان جواب پرسش صفحه 118 فیزیک ۳ پایه دوازدهم ریاضی رسیدیم، جهت مشاهده گام به گام سایر کتاب های درسی‌تان کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو فرمایید. همچنین اگر سوالی داشتید حتما آن را از بخش دیدگاه بپرسید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − چهار =