اخبارعلمی

جواب پرسش و فعالیت‌های تکمیلی صفحه ۸۶ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

گام به گام پرسش صفحه 86 آزمایشگاه علوم تجربی دهم - فصل (3) آزمایش‌های دستورالعملی

جواب پرسش و فعالیت‌های تکمیلی صفحه ۸۶ آزمایشگاه علوم تجربی دهم ؛ پاسخ پرسش صفحه 86 کتاب آزمایشگاه علوم تجربی (1) پایه دهم دوره دوم متوسطه از فصل سوم «آزمایش‌های دستورالعملی» را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش‌آموز عزیز قرار داده‌ایم.

بعدی: پاسخ پرسش و فعالیت‌های تکمیلی صفحه ۸۸ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

جواب پرسش و فعالیت‌های تکمیلی صفحه ۸۶ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

پاسخ پرسش صفحه ۸۶ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

توصیه می شود نمک یددار باید دور از نور و رطوبت و در ظرف‌های در بسته پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشه‌ای تیره رنگ نگه‌داری شود. همچنین هنگام پخت غذا، بهتر است نمک در انتهای پخت اضافه شود. با توجه به آزمایش، علت را توضیح دهید.

✅ پاسخ: نمک یددار در معرض نور و حرارت ناپایدار است. نور می‌تواند باعث تجزیه ید موجود در نمک و ایجاد لکه‌های تیره شود. همچنین، حرارت دادن نمک می‌تواند منجر به آزاد شدن ید به شکل ید مولکولی (I2) شود که سمی است. به همین دلیل، برای حفظ کیفیت و جلوگیری از آزاد شدن ید مضر، بهتر است نمک را در انتهای پخت و پز به غذا اضافه کنیم. پتاسیم یدید از پتاسیم یدات ناپایدارتر است و در حضور یون فلزات و رطوبت سریع به عنصر ید تبدیل می‌شود. دمای محیط، میزان رطوبت، نور، PH و فلزات در تماس با نمک، همه در میزان پایداری ترکیب یددار موثر می‌باشند.

نکته: دانش آموز عزیز مطالب این صفحه صرفا جنبه کمک آموزشی دارد و شما برای استفاده از آن ها باید یک بار خودتان تمامی سوالات این صفحه را حل کنید سپس اگر مشکلی داشتید از این مطالب کمک بگیرید.

قبلی: جواب پرسش و فعالیت‌های تکمیلی صفحه ۸۴ آزمایشگاه علوم تجربی دهم

به پایان جواب پرسش و فعالیت‌های تکمیلی صفحه ۸۶ آزمایشگاه علوم تجربی دهم، رسیدیم. جهت مشاهده پاسخ سایر پرسش‌های کتاب، کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست کنید و یا از قسمت دیدگاه همین مطلب با ما در ارتباط باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =