ادبیاتفرهنگ و هنر

جواب شعر گردانی صفحه ۵۱ نگارش یازدهم ❤️ دیدار یار غایب

معنی و مفهوم شعر دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد صفحه 51 درس دوم نگارش پایه یازدهم

جواب شعر گردانی صفحه ۵۱ نگارش یازدهم ؛ در این مقاله به پاسخ و جواب معنی شعر گردانی دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد از صفحه 51 درس 2 دوم کتاب نگارش یازدهم متوسطه دوم پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: جواب تمرین های درس دوم نگارش یازدهم

جواب شعر گردانی صفحه ۵۱ نگارش یازدهم
جواب شعر گردانی صفحه ۵۱ نگارش یازدهم

معنی و مفهوم شعر دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد نگارش یازدهم

شعر زیر را بخوانید و برداشت خود را از آن بنویسید.

دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد / ابری که در بیابان بر تشنه ای ببارد

معنی شعر: آیا می دانی دیدن دوستی که پس از مدت ها از دیدگان پنهان مانده است چقدر لذت و اشتیاق به همراه دارد؟ مثل این است که یک تکه ابر در بیابان بی آب و علفی بر سر تشنه ای درمانده، باران ببارد.

دریافت و مفهوم شعر: در زندگی هر کسی با توجه به شرایطش چیزهای با ارزشی وجود دارد. مانند سلامتی برای بیمار یا غذا برای گرسنگان، یا آب برای کسی که تنها در بیابان است.

سلامتی و غذا و آب ارزش بسیاری برای آنانی که گفتیم پیدا می کند. در اینجا مهم است که با دوستی آشنا شوید که از نظر ما پنهان شده و هم مثل سلامتی و غذا و آب ارزش بسیار بالایی دارد.

همچنین بخوانید: تحقیق درباره کهکشان ها و نحوه به وجود آمدن آن ها

انشا در مورد شعر گردانی دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد نگارش یازدهم

مقدمه: اغلب افرادی که فراموش می کنیم و فراموشمان کردند، جایی وارد زندگی ما می شوند که ما حتی از آنها انتظار نداریم. این افراد به فرشته نجات تبدیل می شوند، فرشته نجاتی که دست ما را می گیرند و وقتی زمین می خوریم ما را بالا می کشند.

بدنه انشا: در راهروهای بیمارستان قدم می زدم و از این طرف به آن طرف راه می رفتم، تا اینکه لحظات سخت زودتر بگذرند. مادرم در بیمارستان بود و من تنها بودم و هیچکس را نداشتم تا کمکم کند یا حتی از سر بی کسی و تنهایی دستم را بگیرد.

در گوشه ای غمگین و افسرده نشسته بودم که ناگهان دستی روی شانه ام افتاد. سرم را برگرداندم و جوانی همسن و سال خود را دیدم. با صدای دلنشینی گفت: سلام دوست من، منو یادت نمیاد؟

با این کار به روزهای خوب کودکی برگشتم، اولین روز مدرسه با بهترین دوستم آن روزم. به روزهای بعد از آن که با همان دوست خوب رقم زده شد اما یک دفعه دوستم به دلیل شغل پدرش از مدرسه رفت و من ماندم و باز هم تنهایی و حالا بعد از هشت سال همان دوست خوب روبروی من ایستاده است.

و دستان گرمش تکیه گاه بی کسی ام شده بود. در آن لحظه دوستم مانند فرشته نجات مرا در آغوش گرفت و مرا از تنهایی بیرون آورد. طبق اتفاق آن روز او هم در آن بیمارستان مریض بود و مرا دید و شناخت.

چه خوب بود ان لحظه ها که دلم گرم بود که کسی را کنارم دارم. آن لحظه دوستم مثل آب باران که بر لب تشنه ام می بارید، مرا نجاتم داد. شاید در نگاه اول کار خاصی انجام نداده باشد، اما همین که کسی را داشتم که به من دلداری دهد و با کلمات زیبا و قشنگ مرا از این حال و هوا بیرون آورد و به استراحت و آرامش دعوتم کرد، خودش دنیایی از عشق بود.

نتیجه گیری: معجزات گاهی کوچک و گاهی بسیار بزرگ هستند. مهم این است که یکی از آنها زندگی درونی انسان را باز می گرداند.

همچنین بخوانید: گام به گام نگارش یازدهم

✅ به پایان مقاله جواب و معنی شعر گردانی دیدار یار غایب دانی چه ذوق دارد صفحه ۵۱ کتاب نگارش یازدهم متوسطه دوم رسیدیم، اگر پیشنهاد یا سوالی در این رابطه داشتید حتما آن را از بخش نظرات بپرسید تا کارشناسان ما پاسخگوی شما باشند.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫۷ دیدگاه

  1. منتظر ظهور امام زمان ماندن مانند انتظار برای هرکسی نیست؛ نه تنها من بلکه تمام جهان در انتظار ظهور ایشان به سر می‌برد؛
    وقتی آن زمان فرا برسد ، دنیا چنان زیبا و رنگی می شود و مردم همچنان شوق و حالی دارند که از حد توان توصیف من خارج است به طوری که مانند این است که سال‌های طولانی بیابانی باران به خود ندیده است و در آن زمان که فکرش را نمیکردی در آنجا باران ببارد! با این بارش تمام آلودگی ها و گناهان دنیا شسته میشود و دنیا پاک و به دور از غم و غصه میشود.
    آرزویم این است که حضرت مهدی (عج) هرچه زودتر ظهور کند چنان که با درخشش جهان را روشن نماید.

    این انشا رو خودم نوشتم ساده و روانه از کلمات سخت و طولانی استفاده نکردم….

    1. خوب بود نمره 17 میدم
      اصول نگارشی رعایت شده بود
      بند آغازین : خوب
      بند های میانی
      1.وصف زمان و مکان : ضعیف
      2.وضعیت حال و هوا : خوب
      3.انسجام متن : معمولی
      بند پایانی : خوب
      حالت کل به جزء : ضعیف
      مختصر و کوتاه بود.

      1. اللهم عجل لولیک الفرج
        کاش گاهی نگاهی به دل ما بکند
        زیرو رو میشود این دل با نیم نگاهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + شش =