سبک زندگی

طرز تهیه نان اگردک قزوین ؛ خوشمزه ترین نان سنتی محلی

آموزش درست کردن نان اردک بسیار خوشمزه و عالی لذیذ

نان محلی اگردک یا اگرده یکی از نان های محلی است که در چند شهر پخته می شود و فوق العاده خوشمزه و لذیذ است، اگر شما هم دوست دارید نان اگردک را امتحان کنید با ما همراه باشید تا تمام تکنیک های تهیه این نان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. در ادامه با بخش طرز تهیه ماگرتا همراه ما باشید.

طرز تهیه اگردک

مواد لازم برای تهیه نان اگردک

تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ لیوان
شکر۱ فنجان
روغن مایع۱ فنجان
آرد۴ لیوان
زردجوبه۱ ق غذا خوری
زعفران دم کرده۱ ق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
خمیر مایه۱  ق غذا خوری
بیکینگ پودر۲  ق غذا خوری
روغن مایعبرای سرخ کردن به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه نان اگردک

مرحله یک: آماده سازی خمیر

شیر را به همراه خمیر مایع و یک قاشق شکر در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس زمان بگذارید تا خمیر مایع عمل کند.

مرحله دو: آرد

آرد و نمک را با آرد مخلوط کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

مرحله سه: رنگ دانه

زردچوبه را با زعفران مخلوط کنید و وسط آرد را گود بزنید سپس زردچوبه و زعفران را به آرد اضافه کنید.

مرحله چهار: درست کردن خمیر اردک

مایع خمیری آماده شده را ابتدا با شکر، روغن و تخم مرغ مخلوط کرده، سپس به آرد، زردچوبه و زعفران اضافه می کنیم. همه چیز را خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر نان اردک را که آماده کرده اید روی دستمال نخی قرار دهید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

مرحله پنج: کار تمام است

پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید و خمیر نان اگردک را کمی ورز دهید و به قطعات کوچک به اندازه یک گردو تقسیم کنید. سپس از یک وردنه یا کف دست خود استفاده کنید تا هر بند چانه را به آرامی باز کنید یا به همان روش در روغن داغ فرو کنید تا نان اگردک یا اردک پف کرده و قهوه ای شود.

سپس آن را از روغن خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس وقتی خنک شد می توانید اگردک را با پودر قند پاشیده و یا نان اگردک یا اردک محلی را با آن میل کنید.

طرز تهیه اگردک نان محلی قزوین

فوت و فن های طرز تهیه اگردک قزوین

  • اگر مخمر مایه فوری نبود یک قاشق چای خوری شکر را در آب گرم بریزید، هم بزنید، مایه را با کمی آب هم زده بپاشید، در بشقاب برش دهید، 10 دقیقه صبر کنید، به مواد اسفنجی اضافه کنید.
  • می توانید روی کیک شکر یا پودر قند بپاشید.
  • همچنین می توانید به جای برگ از زردچوبه استفاده کنید.
  • می توانید از لیوان فرانسوی استفاده کنید.
  • زمان تهیه مواد اولیه و نیاز آن تقریباً 2 ساعت و 30 دقیقه می باشد.
  • و زمان پخت و انتظار حدود 30 دقیقه است.
  • نان اگردک را می توان به عنوان صبحانه و میان وعده سرو کرد.

امیدواریم دستور پخت گفته شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد؛ در صورت داشتن سوال، پیشنهاد یا هر موردی در رابطه مطلب طرز تهیه اگردک، از طریق بخش دیدگاه اقدام نمایید تا ماگرتا به شما پاسخ بدهد.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =