طرز تهیه وافل بسیار خوشمزه ؛ صبحانه ای شیرین و متفاوت داشته باشید
راهنمای درست کردن وافل به سبک کافی شاپی ها بسیار خوشمزه و دلنشین
آیا شما هم یک طرفدار وافل هستید؟ وافلها یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان هستند. در این مقاله از بخش طرز تهیه ماگرتا، ما شما را با طرز تهیه وافل آشنا میکنیم و نکاتی را برای بهبود آن به اشتراک میگذاریم. همچنین، لیستی از مواد لازم برای تهیه وافل را نیز برای شما تهیه کردهایم.
مواد لازم
برای تهیه وافل، مواد زیر را نیاز دارید:
- آرد: 2 پیمانه
- بیکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 1 و ۳/۴ پیمانه
- روغن مایع (روغن گیاهی): نصف پیمانه
- عصاره وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه وافل
حال که مواد لازم برای تهیه وافل را دارید، میتوانید اقدام به تهیه آن نمایید. در زیر، مراحل تهیه وافل را به شما توضیح خواهیم داد:
- ابتدا، آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
- سپس تخم مرغها را در کاسه دیگری بشکنید و به آنها عصاره وانیل اضافه کنید. آن را به خوبی هم بزنید.
- شیر و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
- حالا خمیر را به مدت چند دقیقه استراحت دهید تا به خوبی آرام شود.
- دستگاه وافل را به دمای مورد نظر قرار دهید و اجازه دهید داغ شود.
- یک قاشق مناسب از خمیر را روی دستگاه وافل بریزید و آن را به صورت یکنواخت در داخل دستگاه پخت کنید.
- پخت وافل را تا زمانی که به رنگ طلایی و شفاف شود ادامه دهید.
- وافل را با دقت از دستگاه خارج کنید و روی سینی قرار دهید تا خنک شود.
نوشیدنی پیشنهادی : طرز تهیه پشن موهیتو
نکات مهم برای تهیه وافل خوشمزه
- هنگام استفاده از دستگاه وافل، حتماً دستورالعملهای تولید کننده را رعایت کنید.
- هرچه وافل را بیشتر پخته کنید، شکل آن برجستهتر خواهد شد.
- از میان بردن داخلی وافل پرهیز کنید، زیرا آن حاوی خمیر نیمپخته است و میتواند باعث شکستگی وافل شود.
- هنگام سرو وافل، میتوانید از توت فرنگی تازه، ماست، شکلات، عسل، یا نوتلا استفاده کنید.
روش سرو وافل
وافلها را میتوان به صورت ساده یا با اضافه کردن انواع تزئینات سرو کرد. برخی از روشهای سرو وافل عبارتند از:
- با سس شکلات یا عسل
- با مربا یا عصاره میوه
- با بستنی و میوه تازه
نکات اضافی و ترفندها
- در صورتی که دستگاه وافل ندارید، میتوانید از قالب سیلیکونی وافل در فر استفاده کنید.
- میتوانید به خمیر وافل خرما، پودر کاکائو، ترکیب میوهها، یا خرد کردن مغز آجیلها اضافه کنید تا طعم وافل را تغییر دهید.
- برای به دست آوردن وافل با بافت لطیفتر، میتوانید یک بار خمیر را بخوبی هم بزنید و سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به هم متصل شوند.
غذای پیشنهادی : طرز تهیه میگو پلو ساده مجلسی
نکات بهداشتی
- همواره از مواد تازه و مرغوب استفاده کنید.
- پس از تمام شدن مواد، دستها را به خوبی بشویید.
- دستگاه وافل را قبل و بعد از استفاده به دقت تمیز کنید.
- مطمئن شوید که خمیر کاملاً پخته شده است تا به جلوگیری از هر گونه عفونت کمک کند.
پرسشهای متداول
بله، میتوانید از قالب سیلیکونی وافل در فر استفاده کنید. در این صورت، خمیر را در قالب بریزید و در فر به مدت حدود ۱۵-۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته کنید.
معمولاً، بهتر است خمیر وافل را در یخچال نگهداری کنید و در زمان استفاده، به دمای اتاق بیاورید و سپس پخته کنید. همچنین، میتوانید خمیر را در فریزر نگهداری کنید و در زمان نیاز، از آن استفاده کنید.
میتوانید از توت فرنگی تازه، بستنی، شکلات را در بالای وافل بریزید و سپس با عسل یا شیرهی قلقلک سرو کنید. همچنین، میتوانید از میوههای تازه و کره دلچسب برای تزئین استفاده کنید.
با پایان دادن به این مقاله، شما اکنون میتوانید به سادگی و با استفاده از مواد لیست شده، وافلهای خوشمزهای را تهیه کنید. امیدواریم که لذت ببرید!