سبک زندگی

طرز تهیه دسر موس انار برای شب یلدا ⚡️

دستور پخت دسر موس انار خوشمزه و زود آماده مخصوص شب یلدایی

دسر موس انار : اگر می خواهید شب یلدا در کنار سایر میوه های یلدایی که تهیه می کنید یک دسر خوشمزه را هم داشته باشید “ دسر موس انار ” می تواند یک پیشنهاد عالی باشد. موس انار را میتوان یک دسر خوشمزه و شیک برای مراسم های رسمی دانست. با با دستور پخت ماگرتا در درست کردن این دسر خوشمزه همراه باشید.

همچنین بخوانید : عکس پروفایل شب یلدا و سفره شب یلدا

فیلم آموزش طرز تهیه دسر موس انار



مواد لازم برای تهیه دسر موس انار

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
آب انار : ۵۰ گرم
شکر : ۵۰ گرم
دانه انار : ۱/۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
ژلاتین : ۱ ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه دسر موس انار
موس انار

دستور پخت دسر موس انار

ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم. سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد. پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم .

پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد.

روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه ژله گل انار

روش دوم : طرز تهیه موس انار

مرحله اول : بن ماری ژله ها
ابتدا ژلاتین انار را با آب و ژلاتین مخلوط کرده و در حرارت غیر مستقیم بخار قرار دهید تا تمام ذرات ژلاتین حل شود.

می توانید آن را به مدت 40 ثانیه در مایکروویو 900 وات قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا همه ذرات حل شده و ژلاتین شفاف شود ، سپس اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله دوم : مخلوط کردن خامه و پنیر
خامه شیرینی را 15 دقیقه قبل از فریزر خارج کنید تا به دمای اتاق برسد ، اما آن را شل نکنید.

داخل آن مقداری یخ وجود دارد ، سپس با سریعترین سرعت هم بزنید تا زمانی که کرم تشکیل شود. در حین کار ورق بزنید تا تمام خامه مخلوط شود ، سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و پودر قند اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم : آماده سازی موس انار
شیر را به مخلوط خامه اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. ژلاتین خنک شده را به آرامی به مواد موس اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود ، سپس قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کرده و موس انار را درون آن ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شود.

سپس آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک چاقوی تیز موش را رها کرده و آن را به صفحه مورد نظر برگردانید ، سپس با دانه های انار و خامه فرم گرفته تزئین کنید. نوش جان

  • نکات درست کردن موس انار:
  • در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید.
  • میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم براى تزيين استفاده کنید.
  • می توانید پودر قند را حذف کنید.
  • برای این دسر ، کرم نیازی به فرم کامل ندارد.
  • می توانید به جای خامه شیرینی از خامه صبحانه استفاده کنید اما طعم موس انار با خامه شیرینی خوشمزه تر است.
  • در دستور اصلی ، موش دارای تخم مرغ است که در این دستورالعمل بر اساس طعم و مزه حذف شده است.
  • با توجه به سلیقه خود می توانید از هر الگوی الگویی استفاده کنید.

همچنین درست کنید : طرز تهیه سالاد انار و طرز تهیه ژله گل انار

 دسر موس انار
دسر موس انار

نظر شما درباره دسر موس انار چیست؟ آیا آن را درست میکنید؟ در قسمت دیدگاه برایمان بنویسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − ده =