اخبارعلمی

جواب درس ۱۴ علوم سوم ✔️ از گذشته تا آینده

گام به گام فصل 14 علوم سوم دبستان ؛ پاسخ سوالات صفحه 125 و 126 و 127 درس از گذشته تا آینده

جواب درس 14 علوم تجربی سوم دبستان ؛ در این نوشته پاسخ سوالات گفت‌وگو، جمع آوری اطلاعات و علم و زندگی صفحه 125 و 126 و 127 از فصل چهاردهم علوم سوم ابتدایی، قسمت «از گذشته تا آینده» را برای شما آماده کرده‌ایم. در ادامه همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: گام به گام علوم سوم

جواب فصل چهاردهم ۱۴ علوم سوم ابتدایی

جواب فصل چهاردهم ۱۴ علوم سوم

در این بخش سوالات زیر از شما پرسیده شده است:

جواب گفت‌وگو صفحه ۱۲۵ علوم سوم ابتدایی

تصویرهای زیر برخی از روش های نگهداری مواد غذایی را نشان می‌دهد. در محل زندگی شما برای نگهداری مواد غذایی، کدام یک از روش ها به کار می رود؟
جواب: منجمد کردن و فریزر کردن مواد غذایی، مربا کردن، خشک کردن.

جمع آوری اطلاعات صفحه ۱۲۶ علوم سوم

از بزرگ‌ترها بپرسید در دوره‌ی کودکی آن‌ها از چه روش‌های دیگری برای نگه‌داری مواد غذایی استفاده می‌کردند؟

۱- خاک کردن میوه هایی مثل انار، سیب و گلابی و سبزیجاتی مثل پیاز و سیب زمینی در عمق ۲ متری خاک
۲- آویزون کردن میوه های مثل انگور و … از سقف
۳- خشک کردن مواد غذایی و دودی کردن گوشت
۴- قرار دادن سبزیجات در آب نمک و یا سرکه

پاسخ گفت‌وگو صفحه ۱۲۶ علوم سوم

درباره‌ی روش های سنتی و صنعتی خشک کردن مواد غذایی گفت و گو کنید.

روش سنتی: حجم مواد غذایی کم است، خشک شدن توسط نور خورشید در مدت زمان طولانی انجام می شود، امکان آلوده شدن مواد غذایی وجود دارد.

روش صنعتی: مقدار مواد غذایی زیاد است و از دستگاه هایی مخصوصی که می توانند مواد غذایی را مدت زمان کوتاهی خشک کنند استفاده می شود.

جواب گفت‌وگو صفحه ۱۲۷ علوم سوم

در شهر یا روستای شما چه مواد غذایی دیگری را برای مدت طولانی در آب نمک نگهداری می کنند؟
جواب: برنج تازه، سبزیجات و برخی تره بار.

ضرب المثل معروفی درباره‌ی اهمیت نمک در نگه‌داری مواد غذایی وجود دارد. آن را از معلم خود بپرسید.
جواب: هر چه بگندد نمکش میزنند وای از آن روز که بگندد نمک.

علم و زندگی صفحه ۱۲۷ علوم سوم دبستان

پیش بینی کنید در آینده چه تغییراتی در روش‌های نگه‌داری مواد غذایی به وجود خواهد آمد؟

۱- یخچال و فریزرهای هوشمند: یخچال‌ها و فریزرها به دستگاه‌های هوشمند تبدیل می‌شوند که خودشان تاریخ انقضای مواد غذایی را چک می‌کنند، بهترین دمای نگهداری را تنظیم می‌کنند و حتی به شما یادآوری می‌کنند چه چیزی باید بخرید.

۲- بسته‌بندی‌های جدید: بسته‌بندی‌ها طوری طراحی می‌شوند که مواد غذایی را برای مدت طولانی‌تری تازه نگه دارند. مثلاً بسته‌بندی‌هایی که هوا را از خود عبور نمی‌دهند یا بسته‌بندی‌هایی که باکتری‌ها را از بین می‌برند.

۳- روش‌های جدید نگهداری: روش‌های جدیدی مثل خشک کردن با لیزر یا استفاده از میدان‌های مغناطیسی برای از بین بردن باکتری‌ها به وجود می‌آیند.

۴- غذاهای آماده: غذاهای آماده‌ای تولید می‌شوند که فقط با افزودن آب یا گرم کردن آماده می‌شوند و برای مدت طولانی قابل نگهداری هستند.

فصل قبلی: جواب درس سیزدهم علوم سوم

✅ در این نوشته به فعالیت‌های صفحه ۱۲۵ و ۱۲۶ و ۱۲۷ درس چهاردهم علوم سوم ابتدایی که مربوط به فصل از گذشته تا آینده بود، پاسخ دادیم. برای مشاهده گام به گام سایر صفحات کافیست آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو کنید. همچنین اگر نظری دارید آن را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫۳۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 18 =