زندگینامهفرهنگ و هنر

تحقیق درباره سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش

بهترین مقاله درباره سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش برای دانش آموزان کلاسی و تمامی پایه ها

تحقیق درباره سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش: سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش پایه گذار صنعت موشک در ایران بودند که در این نوشتار از بخش تحقیق ماگرتا می‌خواهیم مطالبی را در خصوص زندگی این سردار شهید و یاران دانشمندش بیان کنیم.

تحقیق پیشنهادی : تحقیق درباره شهید بهشتی

تحقیق درباره سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش

زندگینامه شهید حسن طهرانی مقدم

حسن طهرانی مقدم در سال ۱۳۳۸ در محله سر چشمه تهران به دنیا آمد به علت شغل پدرش که خیاطی بود ابتدا به محله شکوفه و بعد به محله بهارستان نقل مکان کردند و مقاطع ابتدایی و دبیرستان را در همین منطقه سپری کرد.

در سال ۱۳۴۸ در مسجد زینب کبرا ی سرچشمه در مکتب آیت الله سید علی لواسانی و مدیر مسجد تعلیمات دینی را آموخت و به همراه برادرش در گروه سرود مسجد شروع به فعالیت کرد و در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ در فرودگاه مهرآباد و در مراسم استقبال از امام (ره) به اجرای برنامه پرداخت.

 پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سن ۲۱ یک سالگی به خدمت در سپاه مشغول شد، در دوران جنگ پس از عملیات ثامن الائمه متوجه ضعف آتش پشتیبانی در خطوط مقدم جنگ شد و در پاییز سال ۱۳۶۰ یک طرح ساماندهی آتش پشتیبانی ره به صورت سنجیده و مدون به سردار حسن باقری ارائه داد.

سپس در سال ۱۳۶۲ ماموریت راه اندازی و ساماندهی موشکی زمین به زمین سپاه را به ایشان دادند بدین ترتیب در ۲۱ اسفند سال ۱۳۶۳ اولین موشک ایران به کرکوک شلیک شد.

سردار حسن طهرانی مقدم در سال ۱۳۶۴ و پس از دستور امام (ره) در خصوص تشکیل نیروهای سه گانه سپاه پاسداران ایشان به سِمت فرماندهی موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد.

محمد تهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم در خصوص تهدید تاج حسن از سوی منافقین می‌گویند که برادرم بارها از جانب گروهک تروریستی منافقین به دلیل آن موشکی به مقر منافقین در داخل خاک عراق زد تهدید شد همان شب رادیو منافقین اعلام کرد که طهرانی مقدم را می‌زنیم و هنگامی که ترور شهید صیاد شیرازی را طراحی کردند همزمان طرح ترور حسن طهرانی مقدم را نیز برنامه ریزی می‌کردند که می‌خواستند هر دوی آن‌ها ترور شوند، اما یک گروه از ان‌ها دستگیر شد.

یاران سردار شهید حسن طهرانی مقدم

پس از حادثه پادگان شهید مدرس و شهادت حسن طهرانی مقدم آمار شهدا ۱۷ نفر اعلام شد اما پس از آمار بالای مفقودین و تجسس در بخش‌های تخریب شده پادگان شهید مدرس ۳۹ نفر در این حادثه به شهادت رسیدند که هر ۳۹ نفر نقش مهمی در توان موشکی ایران داشتند و به شهدای اقتدار معروف شدند.

از جمله یاران شهید حسن طهرانی می‌توان از شهیدان سید رضا میرحسینی، بایرام علی صفری، سعید نبی پور خمامی، مهدی نواب، مرتضی محمد رضاپور‌، وحید رنجبر، رسول بهرودی، محمد غلامی، اسماعیل محمدی، ستار ناصری، علی اصغر منصوریان، محمود شجاعی، امید طلائیان، بهلول محمودی، محمد سلگی، سید محمد حسینی، محمود داسدار، حسین امین شرعی، سید محمد حسین فردویی، رضا ناری شورابی، مسیح الله قهرمانی، رضا محمد زاده، جواد سلیمی، مهرداد مصطفوی، محمدرضا میری، مهدی گلستانی، بهزاد ملا نوروزی، یوسف قارلوقی، میثم شیر محمدلو، مهدی حاتمی نسب، میثم جهانگیری نام برد.

در میان این شهیدان، شهید مهدی نواب مشاور و مسئول آزمایشگاه پژوهشکده و تست سوخت، شهید محمد سلگی فرمانده ترابری و ماشین‌های سنگین سازمان جهاد خودکفایی سپاه، شهید مهدی دشتبان زاده فرمانده پادگان شهید مدرس از شاخص‌ترین یاران طهرانی مقدم محسوب می‌شوند.

تحقیقات پیشنهادی : تحقیق درباره شهید مفتح
و
تحقیق درباره انرژی هسته ای و کاربرد آن
و
تحقیق درباره شهید ابراهیم هادی

کلام آخر: به پایان تحقیق درباره شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش رسیدیم امید است از خوانش این مطلب لذت ببرید منتظر نظرات و پیشنهادات شما در دیدگاه هستیم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۶ دیدگاه

  1. سلام خسته نباشید
    ببخشید مزاحم شدم
    می خواستم اجازه بگیرم اگه راضی هستید بعضی از مطالب سایت مجله اینترنتی ماگرتا رو که درباره شهدا هست رو استفاده کنم
    اگه اشکالی نداره بدون ذکر منبع
    لطفا به ایمیل جواب بدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − چهار =