ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل شنیدن کی بود مانند دیدن

مفهوم و ریشه حکایت قدیمی و پرکاربرد شنیدن کی بود مانند دیدن

معنی ضرب المثل شنیدن کی بود مانند دیدن؛ پیام این حکایت این است که هرگاه درباره چیزی شایعاتی پیش آمد تا زمانی که خودت با چشمانت آن را ندیدی باور نکن، در ادامه در بخش ضرب المثل ماگرتا سایر مفاهیم این تمثیل زیبا را می خوانیم.

مطلب پیشنهادی: معنی ضرب المثل خواستن توانستن است

معنی ضرب المثل شنیدن کی بود مانند دیدن

معنی و مفهوم شنیدن کی بود مانند دیدن

کاربرد این ضرب المثل برای کسانی است که پس از شنیدن شایعه ای دچار شک و تردید می شوند که آیا آن را باور کنند یا نکنند. البته در مورد کسانی که دیر باور و یا بدبین هستند نیز به کار می رود. همیشه دیدن چیزی با چشم خود بهتر از شنیدن آن از زبان اطرافیان می شود چون اینگونه خودمان می توانیم تمامی جزئیات را ببینیم و به صورت صحیح در مورد آن موضوع قضاوت کنیم.

این ضرب المثل منبع دینی و روایی نیز دارد و در روایت «لَیْسَ الْخَبَرُ کَالْمُعَایَنَةِ» به سه صورت به بررسی این موضوع پرداخته شده است.

اول: «شنیدن یک واقعیت از زبان دیگران، با دیدن همان واقعیت تفاوت بسیاری دارد».
دوم: «بسیاری از شنیده‌ها واقعیت ندارند».
سوم: «گاهی تنها باید به شنیده‌ها بسنده کرد و به دنبال دیدن نبود».

اصطلاح شنیدن کی بود مانند دیدن به انگلیسی
A picture is worth a thousand words

همین که بیشتر افراد تلویزیون را به رادیو ترجیح می دهند دلیلی خیلی قوی برای پذیرش این واقعیت در زندگی روزمره مردم است که دریافت اطلاعات و حقیقت از طریق دیدن نسبت به شنیدن می تواند گویاتر و دقیقتر باشد.

⭐️ در این وبسایت مجموع کاملی از ضرب المثل ها و حکایت ها قرار داده شده است، اگر نیاز به معنی حکایت دیگری داشتید حتما موقع سرچ در گوگل عبارت «ماگرتا» را در انتهای آن اضافه کنید.

همچنین بخوانید: معنی ضرب المثل کار نیکو کردن از پرکردن است

⭐️ در این نوشته معنی ضرب المثل شنیدن کی بود مانند دیدن را بررسی کردیم، اگر شما نیز نظری دارید حتما آن را از بخش دیدگاه با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =