ادبیاتفرهنگ و هنر

جواب کارگاه نگارش صفحه ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ فارسی و نگارش دهم فنی حرفه ای

توضیح و حل سوالات کارگاه نگارش صفحه 20 و 21 و 22 درس دوم فارسی و نگارش دهم هنرستان

جواب کارگاه نگارش صفحه ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ فارسی و نگارش دهم فنی حرفه ای ؛ در این نوشته به سوالات درس دوم «پرورش موضوع» فارسی و نگارش پایه دهم هنرستان و کاردانش پاسخ داده‌ایم. با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

پاسخ بعدی: جواب مثل نویسی صفحه ۲۳ فارسی و نگارش دهم فنی حرفه ای

جواب کارگاه نگارش صفحه ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ فارسی و نگارش دهم فنی حرفه ای

حل کارگاه نگارش صفحه ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ فارسی و نگارش دهم هنرستان

۱- موضوعی را انتخاب کنید و درباره آن، پرسش‌هایی مناسب طرح نمایید. سپس یک پرسش را از بین آن‌ها برگزینید و به آن پاسخ دهید.

موضوع اول: زبان

پرسش‌ها: ۱- زبان چیست؟
۲- زبان چه مزیت‌هایی دارد؟
۳- زبان چه کارکردهایی دارد؟
۴- زبان حیوانات چیست؟
۵- آیا تمام موجودات زبان دارند؟

پرسش انتخاب شده: کارکردها و فایده بهره‌مندی از زبان

متن تولیدی: زبان اصلی‌ترین راه ارتباطی بین انسان‌ها می‌باشد و استفاده از آن نیز آسان است. زبان یکی از جنبه‌های پیچیده جوامع بشری است و همواره در معرض تغییر بوده است. زبان امروزی ما نسبت به گذشته شاهد تغییرات زیادی بوده است و این تغییرات را حتی می‌توان در زبان های دیگر نیز مشاهده کرد. زبان نه تنها ابزاری قدرتمند برای برقراری ارتباط است، بلکه کلیدی برای درک فرهنگ‌ها، اندیشه‌ها و احساسات مختلف نیز می‌باشد. با استفاده از زبان، می‌توانیم اطلاعات را مبادله کنیم، ایده‌های نو را به اشتراک بگذاریم و روابط عمیق و پایدار برقرار کنیم.


موضوع دوم: کدخدا

پرسش‌ها: ۱- کدخدا چه کسی است؟
۲- نقش کدخدا چیست؟
۳- محل زندگی کدخدا کجاست؟
۴- آیا کدخدا بودن شغل است؟
۵- به چه کسانی کدخدا گفته می‌شود؟
۶- اگر کدخدا بودید چه می‌کردید؟
۷- وقتی همه کدخدا باشند، ده ویران می‌شود، یعنی چی؟
۸- اگر جایی کدخدا نداشته باشد، چه می‌شود؟
۹- طرف را در روستا راه نمی‌دادند، سراغ خانه کدخدا را می‌گرفت، یعنی چی؟
۱۰- منظور از کدخدا مَنِشی رفتار کردن چیست؟

پرسش انتخاب شده:
کدخدا چه کسی است؟
آیا کدخدا بودن شغل است؟
طرف را در روستا راه نمی‌دادند، سراغ خانه کدخدا را می‌گرفت، یعنی چی؟
وقتی همه کدخدا باشند، ده ویران می‌شود، یعنی چی؟
منظور از کدخدا مَنِشی رفتار کردن چیست؟

متن تولیدی: کدخدا فردی با تجربه و مورد احترام در روستا است که به عنوان نماینده مردم عمل می‌کند و وظیفه حل اختلافات و مشکلات روستا را بر عهده دارد. کدخدایی یک نقش است، نه یک شغل، و فرد کدخدا برای انجام وظایفش دستمزدی دریافت نمی‌کند. کدخدا به دلیل جایگاهش در روستا و حکمتش، مورد اعتماد اهالی بوده و نظراتش بسیار مهم تلقی می‌شده است. ضرب‌المثل‌هایی مانند “وقتی همه کدخدا باشند، ده ویران می‌شود” نشان می‌دهد که نقش کدخدا در حفظ نظم و آرامش روستا چقدر حیاتی بوده است. “کدخدامنشی” به معنای رفتار حکیمانه و میانجی‌گری در اختلافات است. این واژه نشان می‌دهد که نقش کدخدا فراتر از زمان و مکان بوده و هنوز هم ارزش‌های آن قابل تقدیر است.

۲- پرسش‌ها و پاسخ‌های دوستانتان را بر پایه سنجه‌های زیر، ارزشیابی کنید.

پاسخ صفحه 22 کتاب فارسی و نگارش دهم هنرستان

با توجه به ارزشیابی بالا، برداشت نهایی خود را از نوشته دوستانتان، در چند سطر بنویسید.

جواب: پس از بررسی دقیق و همه جانبه‌ی مقاله دوستانم، به این نتیجه رسیدم که آن‌ها توانسته‌اند با ارائه سوال‌های جذاب و کلیدی، به خوبی به موضوع مورد نظر بپردازند. استفاده‌ی مناسب از شگردهای مختلف و رعایت بسیاری از اصول نشان‌دهنده‌ی تسلط آن‌ها بر مباحث و توانایی‌شان در انجام پژوهش‌های علمی است.

توجه: شما دانش آموزان عزیز می توانید برای دسترسی سریع تر و بهتر به مطالب کمک درسی فارسی و نگارش دهم برای رشته های مشترک فنی حرفه ای، کلمه و عبارت «ماگرتا» را به همراه مطلب مورد نظر خود جستجو کنید.

پاسخ قبلی: معنی گنج حکمت راه تندرستی فارسی و نگارش دهم فنی حرفه ای

✅ در انتها امیدواریم که این جواب کارگاه نگارش صفحه ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ فارسی و نگارش دهم هنرستان، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 12 =