زندگینامهفرهنگ و هنر

تحقیق درباره شهید مصطفی احمدی روشن دانشمند انرژی هسته ای کلاس پنجم

بهترین مقاله درباره شهید مصطفی احمدی روشن برای دانش آموزان کلاسی و تمامی پایه ها

تحقیق درباره شهید احمدی روشن: شهید احمدی روشن یکی از شهدای نخبه ایرانی است در این نوشتار از بخش تحقیق ماگرتا می‌خواهیم مطالبی را درباره این شهید بزرگوار بیان کنیم با ما همراه شوید.

تحقیق پیشنهادی : تحقیق درباره انرژی هسته ای و کاربرد آن

تحقیق درباره شهید احمدی روشن

زندگینامه شهید احمدی روشن

مصطفی احمدی روشن در ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۸‌ در روستاس سنگستان استان همدان چشم به جهان گشود او دوران کودکی خود را در خانواده‌ای فقیر گذارند خانواده او در محله‌ای در پشت امامزاده یحیی همدان به نام محوطه آقاجانی بین د در خانه‌ای قدیمی و اجاره‌ای با امکانات اندک زندگی می‌کردند پدر او راننده مینی بوس بود و در دوران جنگ عراق علیه ایران در جبهه‌های جنگ حضور داشت.

او تحصیلات ابتدایی را در زادگاه خود سپری کرد و با رتبه عالی از مدرسه خیام دوره تحصیلی راهنمایی را به پایان رساند و به دبیرستان ابن سینا رفت شهید احمدی روشن هشتاد و پنجمین شهید دبیرستان ابن سینا بود.

او در آزمون سراسری سال ۷۷ شرکت کرد و وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و در رشته مهندسی پلیمر به تحصیل در سال ۸۱ از این دانشگاه فارغ التحصیل شد، شهید احمدی روشن تا سن ۳۲ سالگی مقالات متعددی علمی را در رشته پلیمر نوشته بود.

احمدی روشن در سال ‌۱۳۸۰ در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای اولین بار در کشور انجام می‌شد، همکاری داشت در زمان شهادت او از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف به شمار می‌رفت که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز را برعهده داشت.

نحوه شهادت شهید احمدی روشن

بنا برگفته دوستانش شهید احمدی روشن شخصیتی ولایت مدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت استاد اخلاق بود، سرانجام این مرد الهی در ۲۱ دی سال ۱۳۹۰ پس از خروج از منزل در ساعت ۸: ۳۰ صبح یک موتور سیکلت با چسباندن یک بمب مغناطیسی در خیابان گل نبی تهران میدان کتابی ترور شد و به درجه شهادت نائل گردید.

بخشی از وصیت نامه شهید احمدی روشن

چه گویم که در کوچه آقا امام حسن علیه‌السلام چه دید؟! چه گویم که علی علیه‌السلام ۲۵ سال چه کرد؟ چه گویم که نطفه‌ی حکمیت در چه روزی بسته شد؟‌

چه گویم که فرق علی را در دوشنبه‌ی منحوس شکافتند یا در ۲۱ رمضان ۴۰ (هـ .ق)؟ چه گویم که در چه روزی جگر پاره پاره بر تشت ریخت؟ چه گویم در چه روزی سری را به نیزه کردند؟ چه گویم که در چه روزی پایی را از زیر ناقه با زنجیر بستند؟

چه گویم که چه روزی بود که باقر علیه‌السلام را به شهادت رساندند؟‌چه گویم که چه روزی صادق علیه‌السلام را به شهادت رساندند؟‌چه گویم که چه روزی بود که مردی در زندان دعای موت را زمزمه می‌کرد؟ چه گویم که چه روزی بود آن روز که مردی به یاد جدش خود را بر روی خاک‌ها غلتاند و می‌گفت “یا جداه”؟

چه گویم که چه روزی بود که مردی جگرش می‌سوخت و فریاد می‌زد ولی آکله الاکبادی حرف می‌زد که صدایش را نشنوند؟ چه گویم شمس دهم چگونه سرخ فام غروب غریبانه کرد؟ چه گویم که مردی با ۱۸ سال سن مثل مادر قد خمیده‌اش در خون غوطه خورد؟ و چه گویم درباره‌ی مردی که در سرداب مقدس از گناهان شیعه به خدا استغفار می‌کرد؟

در طول کل تاریخ بشریت شاید فقط چندسالی دنیا به خود حکومتی الهی دیده باشد و آن پس از حکومت و پادشاهی سلیمان و داوود،

سال حکومت حضرت رسول در مدینه و ۵ سال حکومت حضرت امیر علیه‌السلام و چند ماه حکومت امام مجتبی علیه‌السلام می‌باشد و دیگر تاریخ در طول ۱۴۰۰ سال طلوع اسلام حکومتی با پایه و اساس الهی به خود ندیده است.

تا اینکه انقلاب ما به وقوع پیوست. در حدود نیم میلیون شهید خون خود را ارزانی این نهال کردند تا پابرجا بماند و بعد آن را به نسل انقلاب که تقریباً پس از سال ۵۷-۵۸ به دنیا آمدند سپردند و حال آن زمانی رسیده که این نسل از انقلاب برگشته است. روگردانده چرا؟!

بسیاری نامردها چهره در نقاب تزویر پوشانده‌اند و خود را خیرخواه مردم می‌دانند. نمی‌گذارند که چشم مردم حقیقت را ببیند.

تحقیقات پیشنهادی : تحقیق درباره شهید مفتح
و
تحقیق درباره سردار شهید حسن طهرانی مقدم و یاران دانشمندش
و
تحقیق درباره شهید بهشتی

سخن پایانی: به پایان تحقیق درباره شهید احمدی روشن رسیدیم منتظر نظرات و پیشنهادات شما در قسمت دیدگاه هستیم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۱۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =