سبک زندگی

جواب فعالیت های درس ۴ مطالعات اجتماعی هفتم ؛ صفحه ۱۷ و ۱۸

گام به گام درس چهارم (4) مطالعات اجتماعی هفتم - پاسخ فعالیت‌های صفحه 17 و 18 درس قانون گذاری

پاسخ فعالیت های درس چهارم ۴ مطالعات اجتماعی هفتم ؛ در این نوشته پاسخ سوال های صفحه ۱۷ و ۱۸ درس چهارم «قانون گذاری» کتاب مطالعات اجتماعی پایه هفتم دوره اول متوسطه را برای شما دانش آموز عزیز فراهم کرده‌ایم. با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

پاسخ درس بعدی: جواب فعالیت های درس پنجم مطالعات هفتم

جواب فعالیت های درس ۴ مطالعات اجتماعی هفتم

جواب فعالیت صفحه ۱۷ مطالعات اجتماعی هفتم

۱- تعیین کنید: به همفکری دیگر، مقرراتی برای کلاس و مدرسه تان بنویسید. شما می توانید برخی از مقررات کنونی را حذف کنید یا نگه دارید و یا مقررات جدیدی را تعیین کنید.

برای داشتن کلاس و مدرسه‌ای خوب و محیطی آموزشی مناسب، همه دانش‌آموزان باید به موقع در مدرسه حاضر شوند، در صف و کلاس نظم را رعایت کنند، به بهداشت مدرسه اهمیت دهند، تکالیف خود را به طور کامل انجام دهند، به درس خوب گوش دهند و به مسئولین مدرسه احترام بگذارند.

۲- نقد کنید: هر گروه مقررات پیشنهادی خود را بخواند و علل تعیین آنها را توضیح دهید. سایر دانش آموزان بگویند آیا با این مقررات موافق اند یا نه؟ چرا؟ برای نقد مقررات توجه کنید که آیا مقررات پیشنهادی، واقع بینانه و قابل اجرا هستند؟ آیا این مقررات موجب بهتر شدن امور می شود؟ آیا این مقررات حقی را از کسی ضایع نکرده است؟

هر گروه باید مقررات پیشنهادی خود را به طور واضح و روشن بیان کند. دلایل و منطق پشت هر مقرره باید به صورت دقیق توضیح داده شود. پس از ارائه هر مجموعه مقررات، فرصتی برای سایر دانش‌آموزان فراهم شود تا نظرات و سوالات خود را مطرح کنند. در این مرحله، اهمیت شنیدن دیدگاه‌های مختلف و احترام به نظرات دیگران بسیار مهم است.

در هنگام نقد مقررات، به جای حمله شخصی به ارائه دهندگان، بر روی خود مقررات تمرکز شود. پیشنهادهای جایگزین و بهبودی‌های احتمالی مطرح شود. از عبارات محترمانه و سازنده استفاده شود. پس از اتمام بحث و تبادل نظر، به یک جمع‌بندی کلی در مورد هر مجموعه مقررات رسید. با توجه به نظرات و ارزیابی‌های انجام شده، در مورد پذیرش یا رد هر مقرره تصمیم‌گیری شود.

جواب فعالیت صفحه ۱۸ مطالعات اجتماعی هفتم

۳- منظور از اینکه همه افراد در مقابل قانون مساوی هستند چیست؟ مثال بزنید.

قانون اساسی برابری همه افراد جامعه را بدون توجه به جنسیت، نژاد، قومیت یا موقعیت اجتماعی تضمین می‌کند. به این معنا که همه شهروندان، اعم از زن و مرد، از حقوق یکسانی در زمینه‌های مختلف همچون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برخوردار هستند. قانون در برخورد با همه افراد یکسان عمل می‌کند و هیچ‌کس به دلیل مقام یا جایگاه اجتماعی‌اش از اجرای قانون مستثنی نیست.

۴- با راهنمایی معلم قانون اساسی را به کلاس بیاورید و آن را ورق بزنید و مطالعه کنید.
پاسخ به عهده معلم و دانش آموز می‌باشد.

پاسخ درس قبلی: جواب فعالیت های درس سوم مطالعات هفتم

✅ به پایان گام به گام فعالیت‌های صفحه ۱۷ و ۱۸ درس ۴ مطالعات اجتماعی پایه هفتم رسیدیم. برای دیدن جواب سایر بخش‌های کتاب، کافیست شماره صفحه یا نام درس را به همراه کلمه «ماگرتا» در گوگل سرچ کنید. همچنین اگر سوالی دارید آن را از قسمت دیدگاه از ما و یا سایر دانش آموزان بپرسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫۶۰ دیدگاه

      1. تو اشتباه میکنی خیلی ساده واسان وپر از شگفتی خدا هست
        تو نباید تو خدا توحیم کنی
        من عاشق اجتماعی هستم
        اجتماعی یعنی معلم شدن
        تو باید تلاش کنی تا بیست بیاری من کلاس ۷ هستم

  1. عــــــــــــــــــالــــــــــــــــــــــی عـــــــــــــالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😻😻😻😻😻😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💜💙💙💛💛

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 4 =