سبک زندگی

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی ؛ یک غذای بی نظیر جنوبی بسیار خوشمزه

امگشت پلو با تن ماهی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به صورت پلویی درست می‌شود. در این غذا، تن ماهی با امگشت، برنج، پیاز و ادویه‌های مختلفی همچون زعفران و زرشک ترکیب می‌شود و با طعم و مزه‌ی بی‌نظیر خود، مورد پسند همه قرار می‌گیرد. در ادامه با بخش طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.

طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی

امگشت پلو با تن ماهی، یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا با استفاده از برنج، تن ماهی، پیاز، گوجه فرنگی، زعفران و ادویه‌های متنوعی مثل دارچین و کره، تهیه می‌شود.

طعم و مزه‌ی خاص این غذا به دلیل ترکیبی از مزه‌های متفاوت و البته تندی کم متعادل آن است که باعث شده این غذا در فهرست غذاهای محبوب در میان خانواده‌های ایرانی قرار بگیرد. امگشت پلو با تن ماهی از جمله غذاهایی است که با توجه به مزه‌ی خاص و کیفیت بالای آن، در سفره‌های مراسم و جشن‌ها نیز به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود.

مواد لازم امگشت پلو

در این مقاله، به طرز تهیه امگشت با استفاده از موادی مانند پیاز، سیر، زردچوبه، شنبلیله، گشنیز خرد شده، تن ماهی، کشمش پلویی و برنج می‌پردازیم. امگشت یکی از غذاهای محبوب و متنوع در فرهنگ آشپزی ایرانی است. با استفاده از این راهنما، می‌توانید با موفقیت این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۵ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
شنبلیله خرد شده ۱۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
تن ماهی ۱ عدد
کشمش پلویی ۱ فنجان
برنج ۴ پیمانه

گام به گام تهیه امگشت پلو

روش گام به گام تهیه امگشت پلو با تن ماهی

آماده‌سازی مواد

قبل از شروع به طبخ امگشت، مواد مورد نیاز را به دقت آماده کنید. مواد لازم شامل یک عدد پیاز بزرگ، پنج حبه سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، شنبلیله خرد شده به مقدار ۱۰۰ گرم، گشنیز خرد شده به مقدار ۱۰۰ گرم، یک عدد تن ماهی، یک فنجان کشمش پلویی و چهار پیمانه برنج می‌باشد.

پخت پیاز و سیر

ابتدا پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن داغ تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خوشایند سیر منتشر شود.

افزودن زردچوبه و شنبلیله

پس از پخت پیاز و سیر، زردچوبه و شنبلیله خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا مزه و رنگ زردچوبه به ترکیب بدهد.

اضافه کردن گشنیز و تن ماهی

گشنیز خرد شده و تن ماهی را به ترکیب قبلی اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید. این مواد به طبقه بندی و طعم دادن به امگشت کمک می‌کنند.

آماده‌سازی برنج

برای آماده‌سازی برنج، ابتدا برنج را شسته و در آب ممکن است به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سپس برنج را درون یک قابلمه با آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نیم پخته شود. سپس آب را از برنج ریخته و آن را آبکش کنید.

تهیه کشمش پلویی

به منظور تهیه کشمش پلویی، کشمش را در آب به مدت حدود ۱۵ دقیقه خیس کنید و سپس آن را درون یک قابلمه با روغن داغ تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

ترکیب امگشت و برنج

حالا زمان آمدن به مرحله ترکیب امگشت و برنج است. برنج را به همراه کشمش پلویی و ترکیب گشنیز و تن ماهی به قابلمه امگشت اضافه کنید و با دستمال کاغذی یا روکش قابلمه درب آن را ببندید.

پخت امگشت

امگشت را در حرارت کم به مدت ۲ ساعت پخت کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و طعم متنوع این غذا به دست آید.

نکات پایانی

  • در هنگام سرو امگشت، می‌توانید از ترشی، ماست و سبزیجات تازه به عنوان همراه استفاده کنید.
  • می‌توانید در مرحله تهیه کشمش پلویی از کشمش به جای روشن شدن رنگ طلایی، از رنگ قهوه‌ای استفاده کنید.
طرز تهیه امگشت

نتیجه‌گیری

در این مقاله، به طرز تهیه امگشت پرداختیم. امگشت یک غذای محبوب در فرهنگ آشپزی ایرانی است که با استفاده از مواد اصلی مانند پیاز، سیر، زردچوبه، شنبلیله، گشنیز خرد شده، تن ماهی، کشمش پلویی و برنج تهیه می‌شود. با دنبال کردن این راهنما، می‌توانید امگشت خوشمزه و متنوعی در خانه تهیه کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =