سبک زندگی

جواب فعالیت صفحه ۳۰ ریاضی و آمار یازدهم انسانی

گام به گام صفحه 30 ریاضی و آمار یازدهم انسانی از درس توابع ثابت، چند ضابطه‌ای و همانی فصل 2

پاسخ فعالیت صفحه 30 ریاضی و آمار (2) یازدهم انسانی از فصل دوم تابع درس «توابع ثابت، چند ضابطه‌ای و همانی» را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما دانش آموز عزیز فراهم کرده‌ایم.

همچنین مشاهده کنید: جواب صفحه ۲۹ ریاضی و آمار یازدهم انسانی

جواب فعالیت صفحه ۳۰ ریاضی و آمار یازدهم انسانی

پاسخ فعالیت صفحه 30 ریاضی و آمار یازدهم انسانی

پنج شنبه: به دلیل افزایش مرتب خودروهای ورودی از نخستین ساعت‌کاری تا دوازدهمین ساعت‌کاری فروشگاه، مدیران شرکت تصمیم گرفته‌اند که از یک مدل «تابع خطی» برای دریافت هزینه از خودروها استفاده کنند. به این معنا که اگر خودرو در nامین ساعت‌کاری وارد توقفگاه شود، هزینهٔ دریافتی n واحد (هر واحد 500 تومان) باشد. بنابراین نمودار زیر به‌دست می‌آید:

حل فعالیت صفحه ۳۰ ریاضی و آمار یازدهم انسانی

مجموعه نقاط نمودار را به‌صورت زوج مرتب نشان دهید و دامنه و برد آن را تعیین کنید. چه رابطه‌ای میان دامنه و برد این تابع برقرار است؟ آیا می‌توانید ضابطهٔ این تابع را حدس بزنید؟

اگر این مجموعه نقاط را در نمودار به یکدیگر وصل کنیم، این نمودار بیانگر چه مفهومی است؟ در این حالت دامنه و برد آن چه تغییری می‌کند؟

گام به گام سوالات صفحه ۳۰ ریاضی و آمار یازدهم انسانی

⭕️ نکته: دانش آموز عزیز مطالب درسی قرار گرفته شده در این سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارد و شما نباید از آن ها به شیوه نادرست استفاده نمایید، لذا قبل مشاهده جواب ها یکبار خودتان به سوالات پاسخ دهید سپس اگر مشکلی داشتید از این جواب ها کمک بگیرید.

☑️ به پایان جواب فعالیت صفحه ۳۰ ریاضی و آمار یازدهم انسانی رسیدیم، برای مشاهده حل تمرین سایر صفحات کتاب کافیست آن را در گوگل به همراه عبارت «ماگرتا» جست و جو کنید. همچنین می توانید از بخش نظرات نیز با ما در ارتباط باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =