سبک زندگی

جواب درس سوم تعلیمات ادیان الهی و اخلاق هفتم ✨ درس ایمان و عمل

گام به گام پاسخ و حل پرسش های صفحه 11 درس 3 سوم تعلیمات ادیان الهی و اخلاق ویژه اقلیت های دینی پایه هفتم متوسطه اول

جواب درس سوم تعلیمات ادیان الهی و اخلاق اقلیت های دینی هفتم ؛ در این مقاله به جواب و حل سوال های به این پرسش‌ها پاسخ دهید صفحه ۱۱ درس ۳ سوم درس ایمان و عمل کتاب تعلیمات ادیان الهی و اخلاق ویژه اقلیت های دینی پایه هفتم متوسطه اول پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: گام به گام کتاب تعلیمات ادیان الهی و اخلاق ویژه اقلیت های دینی هفتم

جواب درس سوم تعلیمات ادیان الهی و اخلاق هفتم

جواب پرسش های صفحه ۱۱ درس ۳ تعلیمات ادیان الهی و اخلاق هفتم

به این پرسش‌ها پاسخ دهید:

١- از دقّت و همکاری و نظم شگفت‌انگیزی که در ساختمان بدن ما به‌کار رفته است، چه می‌فهمیم؟

پاسخ: می‌فهمیم که بدن ما تصادفی به وجود نیامده، بلکه با علم، حکمت و تدبیر بی‌نهایتِ خدایی دانا و توانا آفریده شده است. همچنین درمی‌یابیم که در هستی هدفی بزرگ وجود دارد و هر یک از اجزای آفرینش وظیفه و مسئولیتی مشخص برای تداوم زندگی بر عهده دارند.

٢- ما انسان‌ها چگونه باید با یکدیگر زندگی کنیم؟

پاسخ: باید مانند یاخته‌ها و اعضای بدن، با همدلی، همکاری، محبت و هماهنگی کنار یکدیگر زندگی کنیم؛ به حقوق دیگران احترام بگذاریم، به یاریِ نیازمندان بشتابیم و هر کدام مسئولیت فردی و اجتماعی خود را برای پیشرفت و سلامت جامعه به‌درستی انجام دهیم.

٣- آیا می‌توانید بگویید که: چرا معلّم نام این درس را «درس ایمان و عمل» نهاد؟

پاسخ: زیرا این درس به ما می‌آموزد که پی بردن به نظم و شگفتی‌های بدن انسان، شناخت ما از پروردگار را بالا می‌برد و موجب تقویت «ایمان» در دل ما می‌شود؛ از سوی دیگر، وقتی هماهنگی و تلاش یاخته‌ها و اعضای بدن را برای هدف مشترک می‌بینیم، یاد می‌گیریم که این ایمان باید در رفتارهای ما نمایان شود و ما نیز با همکاری و انجام کارهای نیک و شایسته در جامعه، وارد میدان «عمل» شویم.

۴- به نظر شما، زندگی ما انسان‌ها چه شباهتی به زندگی یاخته‌ها دارد؟

پاسخ: یاخته‌ها (سلول‌ها) با این‌که بسیار زیاد و گوناگون هستند، هر کدام وظیفهٔ خاصی دارند و با هماهنگی و همبستگی در کنار هم کار می‌کنند تا سلامت کل بدن تأمین شود. انسان‌ها نیز در جامعه دارای توانایی‌ها و شغل‌های گوناگونی هستند و زمانی یک جامعه سالم و سعادتمند می‌ماند که همهٔ افراد با همکاری، مسئولیت‌پذیری و خدمت به یکدیگر در جهت رشد کل جامعه تلاش کنند.

توجه: شما دانش آموز پایه هفتم متوسطه اول می توانید برای دسترسی سریع و آسان تر به معنی مطالب آموزشی و جواب سوالات درس های کتاب تعلیمات ادیان الهی و اخلاق ویژه اقلیت های دینی پایه هفتم متوسطه اول ، در انتهای عنوان خود عبارت «ماگرتا» را نیز در گوگل جستجو کنید.

پاسخ درس بعدی: جواب درس چهارم تعلیمات ادیان الهی و اخلاق هفتم

پاسخ درس قبلی: جواب درس دوم تعلیمات ادیان الهی و اخلاق هفتم

📝 در انتها امیدواریم که مقاله جواب سوالات تمرین های درس ۳ سوم کتاب تعلیمات ادیان الهی و اخلاق ویژه اقلیت های دینی هفتم متوسطه اول، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =