تخم مرغ زده شده بیکن با پنیر چدار یکی از صبحانه های خوشمزه و خاص است که طرز تهیه آن بسیار آسان است. در تهیه این صبحانه شما تنها نیازمند تخم مرغ و پنیر چدار هستید.
برای این غذا از هر پنیری می توانید استفاده کنید حتی پنیر صبحانه ولی اگر می خواهید صبحانه خوشمزه تری برای اهل خانه تهیه کنید بهتر است از پنیر چدار برای این غذا استفاده شود.این غذا ایده جالبی برای دوری از صبحانه های تکراری امروزیست.
همچنین بخوانید : طرز تهیه بمب پیتزایی خوشمزه فینگرفودی
پیشنهاد سردبیر
ماده اصلی این غذا تخم مرغ است. بیشتر انسانها در رژیم غذایی خود ازتخم مرغ استفاده می کنند. تخم مرغ دارای دو پوشش است یک قسمت سفید که تمامی مواد مفید تخم مرغ در آن قسمت ذخیره شده است و یک قسمت زرد که داخل پوشش سفید رنگ است و تمامی کلسترول تخم مرغ و چربی ها در این قسمت است و البته در نیمی از زرده انواع پروتئین نیز موجود است.
خواص تخم مرغ
تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. نیازهای تغذیه ای افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.
یک عدد تخم مرغ متوسط ۷۶ کیلو کالری انرژی دارد و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، ۳ درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تأمین می کند. تخم مرغ منبع بسیار غنی پروتئین است.
ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشتها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسید آمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد. مصرف تخم مرغ با سایر مواد غذایی که از نظر پروتئینی فقیر هستند مانند نان، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا می شود.
تخم مرغ، بیشتر ویتامین های مورد نیاز بدن به جز ویتامین C را دارد. تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروهB و ویتامین A می باشد. همچنین ویتامین D و ویتامین E را به مقدار کافی و لازم تأمین می کند. انواع دیگر صبحانه که با تخم مرغ تهیه می شوند .
مواد لازم برای تهیه صبحانه تخم مرغ بیکن با پنیر
مواد مورد نیاز برای ۶ نفر :
طرز تهیه تخم مرغ بیکنی با پنیر چدار
- تخم مرغ ها را در ظرف قرار میدهیم . سپس آب سرد به آن اضافه میکنیم . هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد ، در ظرف را میگذاریم و تا ۱۴ دقیقه صبر میکنیم تا تخم مرغ ها در آب گرم بمانند.
- تخم مرغ ها را به یک آب سرد که یخ در آن است انتقال می دهیم ، پس از مدتی بیرون آورده و پوستش را می کنیم.
- زرده های تخم مرغ را از آن جدا نموده و داخل ظرفی برای بهم زدن میریزیم . سفیده ها را فعلا کنار می گذاریم.
- زرده تخم مرغ را با یک چنگال به هم میزنیم تا خورد و مخلوط شود. سس مایونز، سرکه، نمک و خردل زرد فرانسوی را اضافه کرده و بهم زده تا یک دست شوند.
- سپس ماده درست شده را داخل خامهزن شیرینیپز ها ریخته و روی سفیده های تخم مرغ نصف شده میریزیم
- روی آن پیازچه ، بیکن ، پنیر چدار اضافه میکنیم. فلفل تازه بریزید و سرو کنید .
- نوش جان ، لذت ببرید …
نظر شما درباره این غذا چیست ؟ آیا شما هم برای صبحانه حداقل یکبار درست میکنید و امتحان کنید ؟ نظرتان را در پایین، قمت دیدگاه بیان کنید 😉