سبک زندگی

طرز تهیه مربای به شفاف و نگینی خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای به خانگی به همراه فوت و فن های خوشمزه شدن مربا به شفاف

مربای به یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. این مربا خوشمزه علاوه بر این طعم بسیار خوبی دارد، دارای رنگ و لعاب فوق العاده زیبا و دلپذیری می باشد.

مربای به معمولا در فصل پاییز که میوه به در بازار به وفور یافت می شود پخته می شود و به همین دلیل باید نکاتی را در پخت این مربا رعایت کنیم تا ماندگاری آن حدود یک سال یا بیشتر باشد. جالب است بدانید میوه به هم مانند سیب زرد است ولی می توانیم مربای آنرا به رنگ قرمز بسیار خوشرنگ تهیه کنیم.

در ادامه این بخش از طرز تهیه ماگرتا، به آموزش طرز تهیه مربای به پرداخته و ترفندهای طلایی برای بهتر شدن این مربای خوشمزه را برای شما عزیزان شرح داده ایم. با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه مربا هویج شفاف مجلسی و خوشرنگ

طرز تهیه مربا به
طرز تهیه مربا به

مواد لازم برای تهیه مربای به

مواد لازم برای تهیه مربای به به شرح زیر می باشد:

  • به: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۵۰۰ گرم
  • آب لیمو تازه: یک قاشق
  • هل: ۲ الی ۳ عدد

شایان ذکر است ادویه جات دیگری مثل زعفران باعث خوش عطر و طعم شدن این مربا می شود و شما می توانید این مواد را به دلخواه خود در حین پخت به مربای به اضافه نمایید.

طرز تهیه مربای به خانگی

دستور پخت مربای به

ابتدا به ها را شسته سپس آن ها را از وسط دو نیم کرده و هسته شان را جدا می کنیم. در ادامه به ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و روی آن آب می ریزیم به طوری که ۲ الی ۳ سانتی متر روی به ها را بگیرد و در ادامه شکر را به آن اضافه می کنیم.

حال درب قابلمه را گذاشته و حرارت را زیاد می کنیم تا جوش بیاید. بعد از این مرحله حرارت را کم کرده روی قابلمه دمکنی می گذاریم تا به مدت یک ساعت مربا بسته شده و به غلظت مناسب برسد.

این کار باعث می شود مربا رنگ عنابی زیبایی به خود گیرد. وقتی مربا قوام آمد آب لیمو و هل را به آن اضافه می کنیم. آب لیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند. در ضمن برای خوش طعم شدن مربا می توانیم از یک تکه چوب دارچین هم استفاده کنیم.

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم و پوست خشک هل را بر می داریم و می گذاریم تا مربا خنک شود و سپس آن ها را درون ظرف شیشه ای می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم. به همین سادگی مربای به شما آماده است. حال برای دلنشین تر شدن مربایتان، به ترفندهایی که در ادامه اشاره کرده ایم توجه نمایید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه بورک ترکیه ای

طرز تهیه مربای به در طب سنتی
طرز تهیه مربای به در طب سنتی

ترفندهای طلایی برای تهیه مربای به

– یکی از ترفندهای ساده ای که باعث خوش رنگ تر شدن مربای به می شود، دمای پخت متعادل آن است. به طوری که برای قرمز شدن رنگ مربای به بایستی در زمان پخت اصلا عجله نکرده و حرارت پخت ملایم و مناسب باشد. همچنین لازم است درِ قابلمه هم بسته باشد تا بخار حاصل از پخت به از ظرف خارج نشود. اگر این نکته را رعایت کنید، مربای به شما یک مربای خوشرنگ و قرمز خواهد شد.

– آن دسته عزیزانی که به دنبال غلیظ تر شدن رنگ مربای به بوده و مایلند رنگ آن کمی به نارنجی سوق پیدا کند، بهتر است از کمی زعفران دم‌ کرده استفاده کرده و در حین پخت برای خوشرنگ تر شدن مربا، آن را در قابلمه بریزند. زعفران در کنار رنگ، روی عطر و بوی مربا هم تاثیر مثبت گذاشته و آن را دلپذیرتر می کند.

– مربا یکی از مواد غذایی حساس است که تهیه آن بایستی در ظرف مناسبی انجام شود. به همین خاطر اگر می خواهید مربایتان بهتر پخته شود، آن را در قابلمه مسی تهیه کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که پخت مربا در قابلمه های دیگری مثل چدن، تفلون یا حتی قابلمه های سرامیکی نیز مشکلی نداشته و اگر عملکرد مناسبی داشته باشید، تاثیر ظرف چندان محسوس نخواهد بود.

– تهیه مربای به هم می تواند به صورت تکه ای و هم رنده شود انجام شود. به طوری که اگر به تکه های ریز به علاقه مند هستید، آن را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید و اگر حالت رنده ای را می پسندید، به را رنده کرده و روی شعله قرار دهید.

– به یکی از میوه های خوش عطر و مزه است که وقتی پخته می شود بوی بسیار خوبی ایجاد می کند. اگر به هر دلیلی از بوی مربای به چندان خوشتان نمی آید، می توانید با اضافه کردن مقداری هل به آن، بوی تازه ای به مربایتان ببخشید.

– اگر مایلید مربایتان حالت ژلاتینی پیدا نکند، بهتر است آن را کمی رقیق تر از انواع دیگر مربا از روی حرارت بردارید. این یعنی نیازی به پخته شدن خیلی زیاد مربای به نیست. البته آن دسته عزیزانی که مایلند مربای به بسیار غلیظ و سفت شود می توانند آن را بیشتر از حالت عادی روی حرارت قرار دهند.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کمپیر سیب زمینی شکم پر تنوری ترکیه ای

طرز تهیه مربا به مجلسی

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیک شکلات کافه ای در خانه

امیدواریم مطالب گفته شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد؛ در صورت داشتن سوال، پیشنهاد یا هر موردی در رابطه مطلب طرز تهیه مربای به، از طریق بخش دیدگاه اقدام نمایید تا ماگرتا به شما پاسخ بدهد.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =