طرز تهیه چیزکیک : کیک پنیر یا چیز کیک، یک دسر بسیار خوشمزه است که غالباً از پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه برای ساخت آن استفاده می شود . این نوع کیک ها دو نوع دارند که یا پخته شده هستند و یا غیر پخته که پس از آماده سازی در یخچال گذاشته می شوند تا آماده و سفت گردند.
یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار چیز کیک است که از یک لایه کیک که میتواند کیک پخته شده در فر باشد و یا بیسکویت که نیازی به فر هم ندارد پنیر خامه ای تهیه میشود. با دستور پخت ماگرتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک
- بیسکویت پتیبور ساده یا ساقه طلایی: یک و نیم بسته
- کره: ۱۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه: یک بسته
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
- شکر 100 گرم
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
دستور پخت چیز کیک
در طرز تهیه چیزی کیک ابتدا بیسکویت ها را با دست خرد می کنیم سپس در غذاساز میریزیم تا کاملا پودر شود.کره را به دمای اتاق رسانده تا کاملا نرم شود، سپس کره را با پودر بیسکویت مخلوط کرده تا خمیری شود.
خمیر بیسکویت را در قالب ریخته(برای قالب چیزکیک یخچالی می توانید از قالب کمربندی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید استفاده کنید یا ظرف دیگری که قطر کف ظرف و دهانه ظرف یک اندازه باشد را انتخاب کرده و کل ظرف را با سلفون می پوشانیم)و کف ظرف پهن می کنیم و با ته لیوان بیسکویت ها را فشرده می کنیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
در این فاصله پنیر ماسکارپونه،خامه،شکر و وانیل را با دور تند همزن میزنیم،پودر ژلاتین را ابتدا در 1/4 لیوان آب سرد حل کرده و بعد به روش بن ماری(روی بخار آب) ژلاتین را شفاف می کنیم سپس ژلاتین را به مخلوط پنیر و خامه اضافه می کنیم و با همزن خوب هم میزنیم تا ژلاتین با همه مواد خوب مخلوط شود.بعد از گذشت 1 ساعت بیسکویت را از یخچال خارج کرده و مواد پنیری را روی بیسکویت ها ریخته و به مدت 3-4 ساعت در یخچال می گذاریم.
بعد ژله را روی مواد میریزیم و دوباره به مدت 3-4 ساعت در یخچال می گذاریم تا چیک کیک یخچالي ما آماده شود. بعد به راحتی چیزکیک را از قالب جدا کرده،با میوه های دلخواه تزیین کرده و سرو بفرمایید. در ضمن می توانید همین مراحل را برای طرز تهیه کیک یخچالی با ژله انجام دهید و روی چیزکیک را با ژله تزئین کنید.
چیز کیک یخچالی شما آماده شد. نوش جان