سبک زندگی

طرز تهیه ژیگو: با رنگ و لعاب خاصش تو مهمونیات همه رو انگشت به دهن میذاره

ژیگو خونگی به سبک رستوران های لوکس

ژیگو، غذای خوشمزه و پرطرفداری که اصالتاً فرانسوی است، در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. این غذا با گوشت گوساله تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد. در این مقاله، به بررسی روش پخت ژیگو، مواد لازم و فوت و فن‌های آن می‌پردازیم. با ما در ادامه از بخش طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.

طرز تهیه ژیگو
طرز تهیه ژیگو

مواد لازم برای تهیه ژیگو

  • گوشت گوساله (مناسب‌ترین قسمت، مغز ران است)
  • سیر
  • دنبه
  • زعفران
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • آب (در صورت نیاز)

طرز تهیه ژیگو

  1. آماده‌سازی گوشت: گوشت را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط هم‌دما شود. سپس، در سطح گوشت، درز و شکاف‌هایی ایجاد کنید و سیر و دنبه را داخل آن‌ها قرار دهید. زعفران آب‌شده و فلفل سیاه را روی گوشت بمالید.
  2. پخت ژیگو: گوشت را در یک قابلمه پهن قرار دهید و در قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. در ابتدای کار نیازی به اضافه کردن آب نیست، زیرا گوشت به مرور آب پس می‌دهد.
  3. پخت در فر: می‌توانید ژیگو را در فر نیز بپزید. برای این کار، گوشت را در ظرف مناسب فر قرار دهید و هر نیم ساعت یک بار مقداری چربی با قاشق روی گوشت‌ها بریزید تا نرم‌تر شوند.
  4. تست پختگی: برای تست پختگی گوشت، می‌توانید یک سیخ یا چاقو را داخل آن فرو کنید. اگر آب‌ِ گوشت شفاف باشد، ژیگو پخته است.
ژیگو نرم و آبدار مثل کره! راز یه ژیگو بی‌نظیر رو لو میدیم
ژیگو نرم و آبدار مثل کره! راز یه ژیگو بی‌نظیر رو لو میدیم

فوت و فن‌های پخت ژیگو

انتخاب گوشت مناسب: بهترین قسمت گوشت برای پخت ژیگو، مغز ران است.

ماریناد کردن: می‌توانید گوشت را قبل از پخت در مخلوطی از سبزیجات معطر و ادویه‌ها مانند رزماری، آویشن، فلفل دلمه، پیاز و سیر، به مدت چند ساعت مرینیت کنید تا طعم آن لذیذتر شود.

پخت با حرارت کم: ژیگو باید با حرارت کم پخته شود تا به طور کامل مغز پخت شود و سفت نشود.

اضافه کردن آب: در صورت نیاز، می‌توانید کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

کنترل زمان پخت: زمان پخت ژیگو به سن گاو، جنس گوشت و قطر آن بستگی دارد. به طور کلی، پخت ژیگو در قابلمه حدود 4 تا 5 ساعت و در فر حدود 2 تا 3 ساعت زمان می‌برد.

سرو ژیگو

ژیگو را می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، سبزیجات بخارپز یا سالاد سرو کنید.

ژیگو رو اینجوری بپز که انگار از یه رستوران فرانسوی آوردیش
ژیگو رو اینجوری بپز که انگار از یه رستوران فرانسوی آوردیش

پرسش‌های متداول

  • چه نوع گوشتی برای ژیگو مناسب‌تر است؟

مناسب‌ترین قسمت گوشت برای پخت ژیگو، مغز ران است.

  • آیا می‌توان ژیگو را در فر پخت؟

بله، می‌توانید ژیگو را در فر نیز بپزید. برای این کار، گوشت را در ظرف مناسب فر قرار دهید و هر نیم ساعت یک بار مقداری چربی با قاشق روی گوشت‌ها بریزید تا نرم‌تر شوند.

  • چگونه می‌توان از پخت کامل ژیگو مطمئن شد؟

برای تست پختگی گوشت، می‌توانید یک سیخ یا چاقو را داخل آن فرو کنید. اگر آب‌ِ گوشت شفاف باشد، ژیگو پخته است.

  • ژیگو را با چه چیزی می‌توان سرو کرد؟

ژیگو را می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، سبزیجات بخارپز یا سالاد سرو کنید.

  • زمان پخت ژیگو چقدر است؟

زمان پخت ژیگو به سن گاو، جنس گوشت و قطر آن بستگی دارد. به طور کلی، پخت ژیگو در قابلمه حدود 4 تا 5 ساعت و در فر حدود 2 تا 3 ساعت زمان می‌برد.

نتیجه‌گیری

ژیگو یک غذای خوشمزه و مقوی است که با کمی دقت و حوصله می‌توانید آن را در منزل خود تهیه کنید. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، می‌توانید یک ژیگوی لذیذ و بی‌نظیر بپزید و از آن لذت ببرید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 2 =