سبک زندگیمهارت های زندگی

۷ وسیله زیر سینک آشپزخانه که می‌توانید همین حالا دور بیندازید

وسایل بلااستفاده زیر سینک که نگه‌داشتنشان اشتباه است

یکی از سخت‌ترین بخش‌های خانه برای مرتب‌سازی، فضای زیر سینک آشپزخانه است. این فضا معمولاً کوچک، تنگ و به‌دلیل وجود لوله‌ها نامنظم است. اگر دستگاه زباله‌خردکن یا سیستم تصفیه آب هم اضافه شود، جا دادن وسایل در این قسمت بیشتر شبیه حل کردن یک پازل می‌شود.

با این حال، این به آن معنا نیست که مرتب نگه داشتن این فضا غیرممکن است. اما قبل از هرگونه نظم‌دهی، بهتر است با خلوت‌سازی شروع کنید. در ادامه، هفت موردی را می‌خوانید که بهتر است از زیر سینک آشپزخانه خارج و دور ریخته شوند..در ادامه با خانه داری ماگرتا با ما همراه باشید.

۷ وسیله زیر سینک آشپزخانه که می‌توانید همین حالا دور بیندازید

مواد غذایی

برندا پرینزاوالی، استراتژیست نظم‌دهی، توصیه می‌کند هر نوع ماده غذایی که زیر سینک آشپزخانه نگهداری می‌شود را به محل دیگری منتقل کنید. این فضا مستعد نشتی آب است و معمولاً رطوبت و نم بالایی دارد؛

شرایطی که باعث می‌شود مواد غذایی، حتی اگر در بسته‌بندی باشند، کپک بزنند یا فاسد شوند. چنین وضعیتی می‌تواند حشرات و جوندگان را نیز جذب کند. به همین دلیل، بهترین محل نگهداری مواد غذایی یخچال یا کابینت مخصوص مواد خوراکی است.

لوازم نظافتی اضافی

چه یک قوطی اضافه از پودرهای ساینده باشد و چه یک بسته اسفنج، پیشنهاد می‌کنیم در مورد محل نگهداری این وسایل تجدیدنظر کنید.فضای زیر سینک معمولاً یکی از پررفت‌وآمدترین بخش‌های خانه است. اغلب وسایل ضروری نظافت، کیسه‌های زباله و دستمال‌های آشپزخانه در این قسمت نگهداری می‌شوند و همین موضوع باعث می‌شود خیلی زود شلوغ و بی‌نظم شود.

بهتر است صابون‌های دست اضافی، کیسه‌های زباله حجمی و مخزن‌های یدکی مواد شوینده را به فضایی منتقل کنید که ظرفیت نگهداری بیشتری دارد.

بطری‌های خالی

احتمال زیادی وجود دارد که دست‌کم یک یا دو بطری خالی زیر سینک آشپزخانه پیدا شود. ممکن است اسپری تمیزکننده سرویس بهداشتی باشد که کمتر از یک بار استفاده در آن باقی مانده، یا محصولی که فقط گاهی استفاده می‌شود، مثل براق‌کننده برنج. چنین وسایلی عملاً کارایی ندارند و جای آن‌ها در سطل زباله است.

وسایل کهنه و قدیمی زیر سینک

ابزارهای نظافتی فرسوده

زندگی روزمره پرمشغله است و پیدا کردن یک اسکاچ که عمرش را کرده یا یک پاک‌کن جادویی که تقریباً از بین رفته، زیر سینک چندان عجیب نیست. کریس هارگرو، نظم‌دهنده حرفه‌ای و بنیان‌گذار Organized by Kris، می‌گوید فضای زیر سینک معمولاً تاریک است و وسایل قدیمی در آن پنهان می‌شوند. او توصیه می‌کند اسفنج‌های کهنه، برس‌های نظافت فرسوده و دستمال‌های قدیمی را دور بیندازید، از نو شروع کنید و آن‌ها را به‌طور منظم تعویض کنید.

محصولاتی که امتحان کردید اما نپسندید

شاید برای یک تمیزکننده چندمنظوره که در شبکه‌های اجتماعی درباره‌اش شنیده بودید، امید زیادی داشتید، اما اگر از آن استفاده نمی‌کنید، نگه داشتنش فایده‌ای ندارد. همه اشتباه می‌کنند، اما بهتر است ضرر را بپذیرید و ادامه دهید. هارگرو توصیه می‌کند هر چیزی را که به‌طور منظم سراغش نمی‌روید یا کاربرد مشخصی برایتان ندارد، کنار بگذارید.

حوله‌ها و دستمال‌های آشپزخانه

هرچند زیر سینک در نگاه اول جای منطقی برای نگهداری حوله‌های اضافی آشپزخانه به نظر می‌رسد، پرینزاوالی با این کار مخالف است. به گفته او، حوله‌های آشپزخانه نباید زیر سینک نگهداری شوند، مگر آن‌هایی که فقط برای تمیزکاری استفاده می‌شوند. حوله‌های دست و دستمال‌های مخصوص ظروف بهتر است در فضایی تمیز و خشک، مثل کشو، قرار داده شوند.

گلدان‌ها

شاید تصور نکنید که گلدان‌های اضافی زیر سینک نگهداری شوند، اما به گفته هارگرو، این موضوع بسیار رایج است. گلدان‌ها فضای زیادی اشغال می‌کنند و زیر سینک معمولاً محیطی تنگ است. بنابراین بهتر است جای دیگری برای آن‌ها پیدا کنید. این نظم‌دهنده حرفه‌ای پیشنهاد می‌کند دو گلدان محبوب خود را نگه دارید و بقیه را کنار بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − چهارده =