طرز تهیه سوپ شیر رستورانی + نکات فوت و فن سوپ شیر
دستور پخت سوپ شیر و راز خوشمزه شدن سوپ شیر چیست؟
طرز تهیه سوپ شیر، به دلیل طعم بسیار لذیذ و خواص و فایده هایی که دارد، از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. قبل از اینکه به طرز تهیهی این نوع سوپ در این بخش دستور پخت ماگرتا بپردازیم، می خواهیم شما را با خواص فوق العاده این سوپ آشنا کنیم.
همانطور که از اسم این نوع سوپ پیداست، مادهی اصلی ساخت آن، شیر است و باید در نظر داشت، کلسیم که در سلامت دندان ها و شکل گیری استحکام استخوان ها نقش بسزایی دارد، از مهم ترین و بیشترین ترکیبات موجود در شیر است. پس سوپ شیر، علاوه بر اینکه برای تمامی سنین پیشنهاد میشود، برای کودکان و سالمندان هم بسیار مناسب است.
همچنین بخوانید : طرز تهیه دونات خانگی ساده خوشمزه
مواد مورد نیاز سوپ شیر
این مقدار مواد، برای تعداد کم است، اگر قصد پخت برای تعداد بیشتری دارید، مواد را دو برابر کنید و به همین روش پخت کنید.
- یک عدد پیاز متوسط
- چهار حبه سیر
- به مقدار لازم ادویه (فلفل و نمک)
- یک عدد هویچ
- نصف لیوان سبزی سوپ (جعفری)
- دو قاشق غذاخوری خامه
- دو قاشق چایخوری آرد
- دو لیوان آب مرغ
- دو لیوان شیر
- یک چهارم جو پرک شده
- قارچ به دلخواه
- یک دوم سینه مرغ
- دو قاشق چایخوری آب لیمو
همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد
روش پخت سوپ شیر
مرحله اول
در گام اول، پیاز را به صورت نگینی ریز کرده و با مقداری کره و روغن تفت دهید، سپس سیر را نگینی کرده و به مواد اضافه کنید و آنها را به خوبی تفت دهید.
مرحله دوم
زمانی که سیر و پیاز به خوبی تفت داده شد، ادویه (نمک و فلفل ) را به آن اضافه کنید و آنها را به خوبی هم بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله، هویچ را به صورت رنده یا ریز شده در میآورید و به مواد اضافه کنید. سپس آرد سفید، ۲ قاشق آبلیمو و قارچی که به صورت دایرهای برش زده اید را به آن اضافه کنید و به خوبی آنها را به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مرغ را ریشریش کرده و در مواد بریزید. زمانی که مواد شما کاملاً تفت خورد، آب مرغ را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به هم بزنید. سپس، جو پرک شده و شیر را اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید. اگر دیدید که سوپ شما با اضافه کردن شیر، زیادی رقیق شده است، میتوانید با ۲ قاشق غذاخوری آرد برنج، آن را غلیظ کنید.
سپس در قابلمه را بگذارید و فرصت بدهید تا مواد شما بپزد. توجه داشته باشید که در قابلمه نباید کاملاً بسته شود، بلکه باید به صورت نیمه باز گذاشته شود، چرا که اگر سر قابلمه کاملا بسته شود، ممکن است سوپ شما زیادی جوش بخورد و سر برود. شما میتوانید برای خوش عطرتر کردن سوپ، از فلفل دلمهای هم استفاده کنید.
مرحله پنجم
در انتها، زمانی که جو کمی پخته شد، سبزی سوپ را کاملا خورد کرده و با خامه به مواد اضافه کنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی
نکات مهم راجع به پخت سوپ شیر
- اگر طرفدار سوپهای غلیظ هستید، باید اجازه دهید تا بیشتر روی شعله قرار بگیرد.
- اگر به ذرت مکزیکی علاقه دارید، میتوانید به اندازهی مقدار هویچ، از ذرت هم استفاده کنید.
- برای تزیین سوپ شوپ، میتوانید به دلخواه از جعفری، هویچ، مرغ ریش ریش و لیمو ترش استفاده کنید.
سوپ شیر خودتان را آماده کنید
در این مقاله سایت ماگرتا نحوه پخت سوپ شیر را به شما گفتیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و در هر زمانی که دوست داشتید، میل نمایید. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا از سوپ شیر استفاده میکنید یا خیر؟