طرز تهیه دسر موس انار برای شب یلدا ⚡️
دستور پخت دسر موس انار خوشمزه و زود آماده مخصوص شب یلدایی
دسر موس انار : اگر می خواهید شب یلدا در کنار سایر میوه های یلدایی که تهیه می کنید یک دسر خوشمزه را هم داشته باشید “ دسر موس انار ” می تواند یک پیشنهاد عالی باشد. موس انار را میتوان یک دسر خوشمزه و شیک برای مراسم های رسمی دانست. با با دستور پخت ماگرتا در درست کردن این دسر خوشمزه همراه باشید.
همچنین بخوانید : عکس پروفایل شب یلدا و سفره شب یلدا
فیلم آموزش طرز تهیه دسر موس انار
مواد لازم برای تهیه دسر موس انار
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
آب انار : ۵۰ گرم
شکر : ۵۰ گرم
دانه انار : ۱/۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
ژلاتین : ۱ ق غذا خوری
دستور پخت دسر موس انار
ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم. سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد. پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم .
پنیر خامه ای، خامه و آب انار را جداگانه مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس خیلی آرام آنها را به سفیده افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف آن نخوابد.
روی مواد را با یک لایه (نایلون یا سلفون) کاملا چسبیده به سطح میپوشانیم و برای یک ساعت در یخچال میگذاریم، بیشتر دانه های انار را در دو ظرف مخصوص سرو ریخته و موس را اضافه کنید و با باقی مانده های دانه های انار تزیین و سرو کنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه ژله گل انار
روش دوم : طرز تهیه موس انار
مرحله اول : بن ماری ژله ها
ابتدا ژلاتین انار را با آب و ژلاتین مخلوط کرده و در حرارت غیر مستقیم بخار قرار دهید تا تمام ذرات ژلاتین حل شود.
می توانید آن را به مدت 40 ثانیه در مایکروویو 900 وات قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا همه ذرات حل شده و ژلاتین شفاف شود ، سپس اجازه دهید تا خنک شود.
مرحله دوم : مخلوط کردن خامه و پنیر
خامه شیرینی را 15 دقیقه قبل از فریزر خارج کنید تا به دمای اتاق برسد ، اما آن را شل نکنید.
داخل آن مقداری یخ وجود دارد ، سپس با سریعترین سرعت هم بزنید تا زمانی که کرم تشکیل شود. در حین کار ورق بزنید تا تمام خامه مخلوط شود ، سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و پودر قند اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله سوم : آماده سازی موس انار
شیر را به مخلوط خامه اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. ژلاتین خنک شده را به آرامی به مواد موس اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود ، سپس قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کرده و موس انار را درون آن ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شود.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک چاقوی تیز موش را رها کرده و آن را به صفحه مورد نظر برگردانید ، سپس با دانه های انار و خامه فرم گرفته تزئین کنید. نوش جان
- نکات درست کردن موس انار:
- در صورت تمایل از مقداری خامه زده شده نیز برای تزیین استفاده کنید.
- میتوانید از یک لایه پودر بیسکویت هم براى تزيين استفاده کنید.
- می توانید پودر قند را حذف کنید.
- برای این دسر ، کرم نیازی به فرم کامل ندارد.
- می توانید به جای خامه شیرینی از خامه صبحانه استفاده کنید اما طعم موس انار با خامه شیرینی خوشمزه تر است.
- در دستور اصلی ، موش دارای تخم مرغ است که در این دستورالعمل بر اساس طعم و مزه حذف شده است.
- با توجه به سلیقه خود می توانید از هر الگوی الگویی استفاده کنید.
همچنین درست کنید : طرز تهیه سالاد انار و طرز تهیه ژله گل انار
نظر شما درباره دسر موس انار چیست؟ آیا آن را درست میکنید؟ در قسمت دیدگاه برایمان بنویسید.