سبک زندگی

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه و مرغ با جو پوست کنده رژیمی

طرز تهیه سوپ قارچ و جو به همراه مرغ و خامه رژیمی و خوشمزه

طرز تهیه سوپ قارچ یکی از بهترین میان وعده ها یا غذا محسوب می‌شود  که در منوی اکثر رستوران ها یافت می‌شود . سوپ قارچ در پایان پخت شباهت به سوپ شیر دارد. این سوپ مانند همه غذا‌های دیگر یک سری نکات و فوت و فن‌هایی دارد که اگر آن‌ها را رعایت کنید، درنهایت سوپ خوشمزه‌ای خواهید داشت.

 می توانید در روزهای سرد زمستانی  سوپ قارچ را به عنوان عصرانه لذیذ یا شام سبک به همراه عزیزان خودتان میل کنید . به همین دلیل به طرز تهیه این نوع سوپ در این بخش از طرز تهیه ماگرتا بپردازیم و می‌خواهیم شما را با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا کنیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل سرو نمایید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ رژیمی
طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ رژیمی

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ قارچ رژیمی

  • جو پوست کنده
  • قارچ 250 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • شیر 2 لیتر
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذا خوری
  • کره 20 گرم
  • آب 2 لیتر
  • نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
  • هویج متوسط 1 عدد
  • جعفری و گشنیز یک مشت کوچک
  • مرغ نصف سینه
  • روغن به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه و مرغ

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

روش پخت سوپ قارچ و مرغ با جو

همانطور که از اسم این نوع سوپ پیداست یکی از مواد تشکیل دهنده آن قارچ و شیر است که دارای آهن و کلسیم می باشد که در سلامت دندان ها و شکل گیری و استحکام استخوان ها نقش بسزایی دارد و برای تمامی سنین پیشنهاد می شود.

به همین دلیل در این بخش آموزش طرز تهیه این سوپ قارچ می‌پردازیم. زمان تهیه تقریبی این سوپ سه ساعت و نیم است.

 پیازها را بعد از پوست گرفتن رنده میکنیم و یک قابلمه را روی حرارت قرارمی دهیم و کمی روغن میریزیم و پیاز های رنده شده  را اضافه می کنیم و سرخ میکنیم وکمی زرد چوبه اضافه و تفت میدهیم سپس جو را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا باپیاز مخلوط شود و 2 لیتر آب را اضافه میکنیم و 2 ساعت با شعله کم زمان می‌دهیم تا جو ها پخته شود.

و بعد از 2 ساعت نصف سینه مرغ را به سوپ اضافه میکنیم و 1 ساعت و نیم دیگر زمان می‌دهیم تا مرغ کامل پخته شود.

بعد از پخت مرغ از قابلمه بیرون می‌آوریم و ریش ریش میکنیم و به همراه 1 عدد هویچ رنده شده به سوپ اضافه میکنیم. سپس قارچ ها را به هر گونه ای که دوست داشتیم خرد میکنیم (ورقه ای یا نگینی) و به همراه 20 گرم کره  خوب تفت می‌دهیم تا آب قارچ گرفته بشود و به سوپ اضافه میکنیم.

دو لیتر شیر را میجوشانیم و به سوپ اضافه میکنیم و 1 ساعت زمان می‌دهیم تا سوپ جا بیفتد و لعاب بیاندازد. سه قاشق غذا خوری خامه را با مقداری آب سوپ رقیق میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه میکنیم.

یک ربع آخر جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و اجازه می‌دهیم چند دقیقه جا بیفتد و آماده میل کردن شود.

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بدون شیر و خامه

نکات طلایی راجع به سوپ قارچ

  1. یکی از نکات مهم در تهیه سوپ قارچ، استفاده از مواد اولیه سالم و تازه می‌باشد.
  2. هروقت حس کردید آب سوپ  کم شده است، کمی آب اضافه کنید، چون لعاب جو ازبین می‌رود.
  3. با شعله کم کارکند.
  4. برای خوش رنگ شدن سوپ کمی  زرد چوبه اضافه کنید.
  5. جو را یک شبانه روز خیس بدید.
  6. برای لعاب بهتر می‌توانید کمی از جوها که درحال پخته‌شدن هستند را بردارید و با گوشت‌کوب برقی بزنید یا با مخلوط کن به سوپ اضافه کنید.
  7. خامه را حذف نکنید، زیرا سوپ شما خیلی خوش مزه می‌شود.
  8. شیر را حتما بجوشانید بعد به سوپ اضافه کنید تا تغییر دما باعث بریده شدن سوپ نشود
  9. اگر بعد از اضافه کردن خامه، سوپ مزه شیرین داشت مقداری آب لیموی ترش اضافه کنید.
  10. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید، سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند.
  11. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده سوپ را تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه مربای سیب خوشمزه ساده

سوپ قارچ خودتان را آماده کنید

در این مقاله سایت ماگرتا نحوه پخت سوپ قارچ را به شما گفتیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید و در هر زمانی که دوست داشتید میل نمایید. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا از سوپ قارچ استفاده می‌کنید یا خیر؟

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 4 =