سبک زندگی

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد برای تولد خوشمزه و فوق العاده

چگونه یک کیک اسفنجی پف دار ساده خوشمزه درست کنیم؟

کیک اسفنجی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که طرز تهیه آن بسیار ساده و سریع است. شما می توانید این کیک را در وعده های غذایی مختلف به همراه نوشیدنی های گوناگون میل نموده و از خوردن آن لذت ببرید. یکی از مزیت های کیک اسفنجی، پخت ساده آن است.

به طوری که حتی افراد مبتدی و آماتور که تجربه چندانی در تهیه کیک و به طور کلی آشپزی ندارند هم می توانند این کیک را با روش خانگی تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرند.

شکل و شمایل کیک اسفنجی، مزه فوق العاده و ارزش غذایی بالای این کیک باعث شده علاوه بر ایران، در بسیاری از کشورهای دنیا از کیک اسفنجی به عنوان یک کیک پرطرفدار یاد شود. اگر تمایل به آشنایی با طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی دارید، در ادامه این مطلب از بخش طرز تهیه ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک هویج با گردو ساده خانگی

طرز تهیه کیک اسفنجی
طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

برای تهیه کیک اسفنجی از مواد اولیه زیر استفاده نمایید:

  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
  • آب یا شیر: نصف پیمانه
دستور پخت کیک اسفنجی

همچنین بخوانید : طرز تهیه نان شیرمال خانگی

مراحل طرز تهیه کیک اسفنجی

1. ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می کنیم و با همزن هم می زنیم تا مقداری کف کرده و بالا بیاید.

2. وقتی حجم آن دو ال سه برابر شد نصف شکر را کم کم در آن حل کرده و ۵ تا ۸ دقیقه هم می زنیم تا سفید رنگ شود و شکل بگیرد.

3. سپس آن را داخل یخچال می گذاریم.

4. در ادامه نصف دیگر شکر، زرده و وانیل را به مدت ۸ دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا حجمش ۲ الی ۳ برابر شده و رنگش روشن تر شود.

5. باید توجه داشت که اگر محلول را کمتر از این میزان هم بزنیم، زرده تخم مرغ خوب هم نخورده و بوی خامی می دهد.

6. بعد از ۸ دقیقه آب یا شیر ولرم را اضاف کرده و به مدت حدودا ۲ دقیقه هم می زنیم تا محلول بیشتر کف کرده و غلیظ تر بشود.

7. در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و آن را روی مواد زرده طی دو مرحله الک کرده و هم می زنیم.

8. سپس سفیده ها را از یخچال در آورده و با مواد زرده مخلوط می کنیم.

9. در هر مرحله یک سوم از سفیده را داخل محلول حاوی زرده ریخته و هم می زنیم تا پف زرده خوابیده نشود.

10. بعد از یکدست شدن مایع کیک، آن را داخل قالب هایی که از قبل کف آن را کاغذ روغنی گذاشته ایم، می ریزیم. مایع کیک را طوری داخل قالب می ریزیم که یک سوم تا نصف قالب برای پف کردن مایع کیک داخل فر خالی بماند.

11. در آخر قالب ها را به مدت یک ساعت درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا کیک مان آماده شود.

طرز تهیه کیک اسفنجی مرحله به مرحله

همچنین بخوانید : طرز تهیه مربا هویج شفاف

ترفندهای طلایی برای تهیه کیک اسفنجی

– برای تهیه کیک اسفنجی بهتر است تخم مرغ و شیر را در دمای محیط قرار داده و سپس آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. به این شکل خمیر بدست آمده بسیار بهتر و خوش شکل تر خواهد شد.

– برای آن که نتیجه بهتری در انتهای کار داشته باشید، حتماً قبل از شروع کار فر را روشن کرده و داخل آن را حسابی گرم کنید. علاوه بر این، بهتر است ظرفی که کیک را داخل آن قرار می دهید کاملاً خشک و نچسب باشد تا کیک خوشمزه تر و زیباتری نسیب تان شود.

– در تهیه کیک اسفنجی، استفاده از شکر دانه ریز به جای دانه درشت پیشنهاد می شود. اگر شکر دانه ریز در دسترس تان نیست می توانید شکر معمولی تان را کمی آسیاب کرده تا به حالت ایده آل برسد.

– مهم ترین ماده اولیه در تهیه کیک اسفنجی تخم مرغ است. اگر شرایط پخت کیک شما به گونه ای باشد که سفیده تخم مرغ به خوبی شکل بگیرد، نه تنها کیک پف دار تری خواهید داشت بلکه مزه کیک نیز بسیار بهتر و دلچسب تر خواهد شد.

– برای لذت بردن هرچه بیشتر از طعم و مزه لذیذ کیک اسفنجی، بهتر است آن را بلافاصله بعد از پخت میل نمایید. در صورتی که قصد نگهداری این کیک را دارید، حتماً آن را در ظروف مناسب داخل یخچال قرار دهید تا خشک نشود.

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر

طرز تهیه کیک اسفنجی پف دار مرحله به مرحله که امیدواریم در مجالس تولد درست کرده و در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید. اگر سوالی داشتید در قسمت دیدگاه از ماگرتا بپرسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 12 =